dimarts, 17 de febrer del 2009

Un "Yossi" al Palau.

Amb prop de 10 dies sense publicar un sol post en el blog (demano publicament excuses) em reenganxo novament a l'activitat blogística amb una nova entrega de la sèrie "Els dobles del futbol". No hi ha millor forma de començar de nou que amb una petita dòsis de bon humor.

Aquesta vegada el protagonista és Yossi Benayoun. Al sempre actiu i polivalent migcampista israelià, l'hem trobat una semblança certament raonable ben a prop de casa nostre, encara que en una vessant esportiva una mica diferent de la futbolística. Benayoun, ben be podria cambiar la pilota de cuir i exàgons per una de material sintètic de l'esport de la cistella.

El seu doble no és altre que Victor Sada, jugador de la secció de basket del FC Barcelona, que està protagonitzant una bona campanya amb el conjunt dirigit per Xavi Pascual. Sada, que la passada campanya de la lliga ACB va militar al Basket Girona conjuntament amb Marc Gasol, ben be podria optar a ser convocat per la sel·lecció nacional dirigida per Sergio Scariolo, en un futur no gaire llunyà. Al seu encert de cara a cistella, Sada hi afegeix sacrifici i treball defensiu que es veu compensat amb una gran quantitat de pilotes recuperades, rebots i fins i tot taps, amb els quals presenta sempre unes estadístiques brillants.

8 comentaris:

Bocha ha dit...

Ya esta tu link.,..

el Churi ha dit...

jejejej, la veritat que son molt semblants...
Salud!

Luis JFT96 ha dit...

Si que se parecen. Hay mono de copa del Rey, eh?

Alba ha dit...

Molt bona comparació; la veritat es que si assemblen.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Luis

Ya lo creo! ESTU--DIANTES!!!!

Anònim ha dit...

jajaja quien es quien jajaja, son igualitos

un abrazo.

Psiko ha dit...

Mira a Micheal Owen y a Jaka Lakovic.

Stubbins ha dit...

@ Psiko

Si senyor. També, també. Però aquest ja ho va dir un comentarista de TVE quan Jaka va fitxar pel Barça i queda malament apropiar-se, jejeje.