dissabte, 28 de febrer del 2009

Al juny ens veiem a Cornellà - El Prat.

El RCD Espanyol ha confirmat, encara que de manera orientativa, la data d'inauguració oficial del seu nou estadi de Cornellà - El Prat per als inicis del proper mes de juny. Acte que comptarà amb el Liverpool FC com a convidat d'honor per enfrontar-se al conjunt perico en el partit inaugural del nou recinte espanyolista.

El club blanc-i-blau ja ha aparaulat amb el club d'Anfield fins a tres dates per a la celebració del partit. Aquestes dates serien el 4, 5 o 6 de juny, dates en les quals el quadre de Rafa Benítez, ja no tindria cap compromís oficial.

La celebració del partit entre periquitos i reds s'ha endarrerit doncs quatre mesos, des de que les primeres informacions parlaven de que el nou estadi estaria enllestit per a principis del mes de febrer.

Els red supporters barcelonins tindrem d'aquesta manera una nova oportunitat de gauir de la presència de l'equip a casa nostre. Serà una gran ocasió per tornar a coincidir amb les branches i aficionats d'arreu i compartir d'una nova diada futbolística amb els aficionats espanyolistes i tots aquells que s'hi vulguin apropar. Us esperem!

7 comentaris:

Anfield ha dit...

A ver si me voy reservando algo para pasar lo noche. ¿Como creeis que andara el tema de las entradas?

Stubbins ha dit...

Hombre!

Anfield, mi gran amigo sevillano.

El tema de entradas no se sabe como irá. El estadio tiene un aforo para 39500 personas. Teniendo en cuenta que el Espanyol tiene un número de socios entre 25000 y 27000, parece que existan posibilidades.

Contactaremos con el club blanc-i-blau, o bien, con el Liverpool FC, para ver si se puede conseguir un pack de X entradas para las red brances españolas.

Estás invitado amigo.

José Sellés ha dit...

Hola, es un pedazo de estadio, disfrutaréis. ¡Qué bueno!
Oye, por favor pásate por mi blog
futbol-chicks.blogspot.com
GRACIAS

La Voz del Hincha Mirasol ha dit...

HOLA

SOMOS DE LA VOZ DEL HINCHA MIRASOL Y QUERIAMOS INTERCAMBIAR LOS LINK YA QUE NOS GUSTO TU BLOG DESDE YA GRACIAS Y ESPERAMOS TU RESPUESTA

WWW.LAVOZDELHINCHAMIRASOL.BLOGSPOT.COM

Psiko ha dit...

Reds, benviguts a la nostra GÀBIA!!!!

Si voleu posar-vos en contacte com a penya amb el RCDEespanyol us puc alguna gestió.

Stubbins ha dit...

@ Psiko

Gràcies per l'oferiment!! En breu em poso en contacte amb tu, per parlar del tema. Salut!

Anònim ha dit...

Gran Partit a un Gran Estadi, Endavant Espanyol!!!!!!!Força Liverpool!!!!!Tot Junts Podem!!!!!!!!