diumenge, 1 de febrer del 2009

CREIEM!!!

LIVERPOOL FC 2-0 Chelsea FC


L'estadística i l'historia dirà que dos gols de Fernando Torres van tornar al Liverpool les opcions per lluitar per el títol de lliga en el que es presumeix com un frec a frec apassionant amb el Manchester United d'aqui a final de temporada. La realitat diu que el triomf d'aquesta tarde ha estat aconseguit per tot el Liverpool FC. Evidentment els veritables protagonistes han estat els jugadors, que en una nova demostració d'entrega, lluita, compromís i aquesta vegada sí, definició, han sabut treure endavant un partit a vida o mort. Però també han estat claus Rafael Benítez i l'afició que amb coherència per part del primer i amb suport incondicional per part dels segons, han configurat la "Santíssima Trinitat" de la qual parlava en el seu dia Bill Shankly.

Sota una forta nevada els dos equips saltaven al terreny de joc sabedors que un o altre en cas de sortir derrotats, donarien una passa enrere gairebé definitiva en la lluita per el títol. Benítez disposava l'onze de gala amb la tornada a l'equip titular de jugadors com Xabi Alonso i Riera. La demanda de l'afició al tècnic madrileny feia el seu efecte i no tant el resultat, però si el joc desplegat, han demostrat que amb els millors al camp, és més fàcil obtenir un resultat positiu.

La primera meitat ha transcorregut amb domini total per part dels homes d'Scolari, però totalment estèril. En cap moment cap jugador blue ha posat en dificultats la porteria de Reina. Per contra, el Liverpool actuant a la defensiva ha posat en diverses ocasions setge al marc de Peter Cech amb xuts llunyans de Xabi Alonso i de Javier Mascherano que han fet actuar al meta txec al màxim de les seves prestacions. Ben curiosament, ha estat Ashley Cole qui ha protagonitzat la jugada de més perill per als de Benítez, quan al desviar un xut d'Albert Riera, ben a punt ha estat d'introduir-se en pròpia porteria la pilota.

Les impressions al finalitzar la primera part eren bones, tant sols un aspecte negatiu. Les dues targetes grogues mostrades a Mascherano i Xabi Alonso, feien presagiar que la pressió del mig camp red sobre el blue mimbaria per al segon temps.

Res de res. La segona meitat tant sols ha tingut un color i aquest ha estat el red del Liverpool. Una entrega encomiable, un futbol ràpid i de conducció ràpida ha posat al Liverpool sobre el camí de la victòria. I més fàcils s'han posat les coses quan Frank Lampard ha estat correctament expulsat amb vermella directa al complir-se l'hora de joc al realitzar una entrada terrorífica a l'alçada del genoll sobre Xabi Alonso. Mike Riley encertava en la seva decisió d'expulsar al jugador del Chelsea que ben be hauria pogut repetir la lesió que ara fa quatre temporades va provocar sobre el mateix Xabi Alonso.

A partir d'aquest moment, tant sols un equip ha existit sobre el terreny de joc. El Liverpool. En innumerables ocasions els d'Anfield haurien pogut obrir el marcador però unes vegades el desencert, altres Cech, o en fins a tres ocasions Alex que amb el seu cos ha refusat pilotes que portaven camí del gol, han evitat que la festa red s'avancés. Caldria esperar fins els minuts finals.

Abans, Benítez optava per moure banqueta i dotar a l'equip de major poder ofensiu amb l'entrada de Benayoun i Babel per Riera i Kuyt. El jugador israelí, ha estat un dels grans revulsius de l'equip i amb la seva habitual habilitat per actuar entre línies ha disposat d'un parell de bones oportunitats que no han acabat en gol per ben poc.

La tarde d'avui ha servit per demostrar una vegada més que quan jugadors, tècnic i afició actuen en conjunt com un equip i amb la mateixa finalitat, els resultats són sempre satisfactoris. No descobrim res. El futbol de vegades és tant senzill com aplicar-li sentit comú i que tothom executi el paper que li pertoca. Els jugadors jugar i marcar. L'entrenador entrenar i confeccionar un equip de garanties. I l'afició donar el màxim suport en cada partit sense condicions. HEM DE CREURE TOTS.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Kuyt, Mascherano (Babel 83'), Xabi Alonso, Riera (Benayoun 74'), Gerrard i Torres (Ngog 90').

GOLS:
1-0 Fernando Torres 89'
2-0 Fernando Torres 93'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Dificil donar puntuacions en un partit tant complert per part de tot el conjunt.

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Hem de creure amics!

xavi martin ha dit...

gran segona part i jugan com avui podem creure...lets go livpool

torres 5
alonso 3
gerrard 1

Anònim ha dit...

Yo le doy:

Torres 5

Mascherano 3

Fabio 1

Grande, Torres! Victoria fundamental. Otro empate o derrota hubiera sido durísimo. Un abrazo.

el Churi ha dit...

Els punts son:

5 torres
3 Arbeloa
1 Alonso

Salud!

Sentimiento Perico ha dit...

Vital victoria de los reds, que os mantienen vivos en la lucha por el título.
Un saludo.
http://sentmientoperico.blogspot.com

Brando ha dit...

Hi! I see you love football too! Come on my blog http://ioamolaseriea.blogspot.com and we may exchange links?

Luis JFT96 ha dit...

Ei, quina victoria nano!!!!

La segunda parte es para enmarcar, los últimos diez minutos de Anfield fueron espectaculares, tiraron del equipo como en los viejos tiempos. Este equipo tiene un espíritu increíble, al final habrá premio, ya lo verás.

Y ahora, a por los bitter blues.

LMP:

Torres - 5 punts
Gerrard - 3 punts
Yossi - 1 punt

tgdor_ ha dit...

Ésto coge forma :D

Alba ha dit...

Una bona victòria i davant d'un rival complicat. Atra s'haurà de verure si aquesta victoria els fa tornar a tenir una bona dinàmica.
Tres punts molt valuosos per no deixar escapar al líder.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Torres: 25 pts.
Gerrard: 7 pts.
Xabi Alonso: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Arbeloa: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.
Fabio Aurelio: 1 pt.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Alonso: 1 pt.

Gràcies com sempre per la vostre col·laboració.