dissabte, 28 de febrer del 2009

Dobleguen el genoll a la Premier.

Middlesbrough FC 2-0 LIVERPOOL FC


Amb la mala fortuna per un gol en pròpia porta de Xabi Alonso, però també amb la incapacitat de reposar-se i fer front a l'adversitat, el Liverpool FC ha llençat per la borda les poques possibilitats que li restaven per optar al títol de Premier League, en caure derrotat per 2 gols a zero al Riverside Stadium de Middlesbrough.

Jugar davant d'un equip esfonsat en la taula, que no marcava un gol feia més de cinc partit, semblava una oportunitat perfecta per com a mínim, imposibilitar qie les distàncies incrementessin entre el conjunt de Benítez i el líder Manchester United, que no disputa partit de lliga aquesta setmana per la disputa de la final de la Carling Cup enfront el Tottenham.

I el cert és que els inicis del partit, podíen haver encaixat perfectament en aquest guió. En tant sols un quart d'hora, el Liverpool disposava de fins a tres clares ocasions de gol que ni Kuyt, ni El Zhar, ni Babel sabíen aprofitar. Una vegada més, es posava de manifest un dels mals endèmics d'aquest equip durant tota la temporada. La falta d'encert cara a porteria, que tants i tants punts ha costat deixar-se en el camí, principalment a Anfield.

I si en la porteria rival els problemes per perforar-la són evidents, també són evidents que en la pròpia porteria del conjunt red, aquest any no està existint la seguretat característica d'anys anteriors. Cruelment avui s'ha tingut una nova mostra. Xabi Alonso a la sortida d'un còrner, introduïa involuntàriament la pilota en la porteria de Reina, a la sortida d'un còrner exectuat per Stewart Downing.

Precissament Downing ha estat un dels protagonistes del partit. L'internacional anglés, s'ha apopiat totalment de la banda esquerra atacant del conjunt de Southgate, ha vist el seu treball facilitat per una decissió molt poc lluida de Benítez al disposar de Martin Skrtel com a lateral dret. L'eslovac ha viscut totalment desorientat en aquesta posició.

La segona part s'ha iniciat amb un Liverpool que semblava disposat a recuperar la diferència en el marcador. A punt ha estat Nabil El Zhar d'igualar el partit ben aviat, però el seu xut de rosca, s'ha perdut a la grada fregant l'escaire de la porteria de Brad Jones. Tant sols ha estat un miratge. Amb un Xabi Alonso moralment tocat per el gol en propia porta i visiblement cansat per el partit de dimecres al Bernabéu, el Liverpool no ha sabut comandar el partit i això ho ha aprofitat el Boro per ampliar diferències mitjançant Tuncay en un gol on s'ha vist ben a les clares que el desordre defensiu en el dia d'avui, ha estat considerable.

Poc més d'aqui al final. Amb una diferència massa amplia com per tractar de remuntar el vol a l'heroica, Benítez ha cregut més oportú reservar a homes com Gerrard (retirat amb molèsties als seus isquios) i Carragher, totalment fos fisicament.

Res és definitiu, però avui gran part de les esperances dipositades en la Premier s'han quedat al Riverside Stadium.

FORMACIÓ:
Reina, Skrtel, Carragher (Benayoun 71'), Hyypia, Fabio Aurelio, Kuyt, Xabi Alonso, Mascherano, Babel, Gerrard (Lucas Leiva 77'), El Zhar (Ngog 68')

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Malament, malament.

Quan es fallen ocasions tant clares a dalt, fins i tot els més petits et poden complicar les coses.

Les meves puntuacions.

El Zhar: 5 pts. (Desafortunat però el millor del matx)
Kuyt: 3 pts. (Sense gol)
Fabio Aurelio: 1 pt. (bones centrades)

xavi martin ha dit...

one cop mes adeu a la Premier.

KUYT 5
EL ZHAR 3
FABIO 1

BABEL -10 Jo que flojo es..c

Alba ha dit...

Bon titular; la veritat es que amb aquesta derrota el liverpool s'acomiada, ara si, de tota possiblitat de fer-se amb el títol. Una autèntica llàstima, ja que havien començat molt bé.
Salutacions

tgdor_ ha dit...

KUYT 5
f.AURELIO 3
EL ZHAR 1

Anònim ha dit...

Només he vist un petit resum (comentat pel Gary Lineker que sembla el Pichi Alonso, davanter, ex del Barça i amb canes) i la veritat m'en faig creus que es fallin tantes ocasions. Cada cop tinc més la sensació de que el Liverpool no sap portar la iniciativa als partits. En fi... Sempre ens quedarà Roma.

Per cert Stubbins, Murrayfield és acollonant. Sentir en directe l'himne "Flower of Scotland" amb les gaites et posa la pell de gallina.

Luis JFT96 ha dit...

¿Cómo era aquello?,... que no estamos tan mal!!!!

LMP:
Kuyt 5
El Zhar 3
Reina 1

Stubbins ha dit...

@ Alba

Creu-me que el titular em va costar posar-ho. Estava cantat, però la evidència d'haver dit gairebé adéu a la Premier, és molt dolorosa.

@ Logui.

Escocessos amb gaites????? Oiiiix! ;-)

@ Luis

Es usted irreductible!! Así me gustan los rojos!!!

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Kuyt: 18 pts.
El Zhar: 12 pts.
Fabio Aurelio: 5 pts.
Reina: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
El Zhar: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.

Gràcies a tots per participar.