dissabte, 21 de febrer del 2009

A pensar primer en els Citizens.

Molts comencen a ser els articles i cròniques periodístiques que durant la setmana han començat a parlar del partit del proper dimecres al Santiago Bernabéu enfront del Real Madrid, en duel d'eliminatòria de vuitens de final de la Champions League.

A ningú se li escapa que un partit entre dos històrics del futbol mundial que entre ells sumen 14 Copes d'Europa, te el suficient atractiu com per estar xerrant d'ell dues setmanes prèvies al xiulet inicial del partit. Però el cert, el que diu el calendari, és que demà abans d'agafar les maletes cap a la capital espanyola, hi ha partit de Premier a Anfield i la segona posició en la classificació dels de Benítez, encara dona moltes opcions de guanyar el títol, com per deixar en el oblit una competició que tothom ansia conquerir.

Visita Anfield el Manchester City de Mark Hughes. Un conjunt ple de figures contractades a base de talonari, però que Hughes amb dos terços disputats de lliga, no ha sabut trobar el sistema adequat per fer funcionar totes les peces com un sòlid equip. Després d'uns inicis força complicats, els Citizens han aconseguit una posició cómode a la taula que els allunya de la zona perillosa. Jugadors de la talla de Robinho, Steven Ireland, Kompany o el nou fitxatge d'hivern, l'ex-jugador red Craig Bellamy, de ben segur posaràn les coses ben complicades, tal i com van fer en el partit de la primera volta on els d'Anfield amb un gol agònic de Dirk Kuyt van aconseguir remuntar una avantatge de 2-0.

Benítez deurà preparar el matx amb les importants baixes de Xabi Alonso i Gerrard. El primer és baixa obligada per sanció al veure la cinquena targeta groga ara fa dues setmanes a Fratton Park, mentre que en el cas del capità, la baixa és deguda al fet de que Benítez no vol correr cap risc amb una nova recaiguda en les molesties musculars que pateix Gerrard des de el replay de FA Cup amb l'Everton a Goodison Park. Emiliano Insua, retornat de terres americanes després de la disputa de la Copa América sots-20, torna a estar disponible per al tècnic madrileny.

Concentre'm-nos en el City que del Madrid ja en parlarem.

9 comentaris:

El Fútbol visto por un aficionado ha dit...

Hola,el Liverpool jugará pensando un poco ya en el Bernabéu,es normal.Un saludo!
http://elfutbolvistoporunaficionado.blogspot.com/

F.D. ha dit...

Somnie amb veure al city a segona... amb la inversió que ha fet seria molt divertit i una llicó per a molts...

una abraçada desde

cultura-de-futbol.blogspot.com

us espero allà

José Sellés ha dit...

hola, me gusta mucho tu blog.
¿de qué equipo eres?, ¿del barcelona?
Por favor visítame y contéstame en mi blog.
futbol-chicks.blogspot.com
GRACIAS

I. ha dit...

Viva el Espanyooooooooooool, Stubbins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un saludo.

PD: el Madrid está muy fuerte.. menuda eliminatoria espera...

Stubbins ha dit...

Collons!

Uno se pregunta si soy "culé" y Mcko me define "periquito" jajaja!

Ni perico ni culé, europeista i res més.

Bueno, també Red, evidentment.

Mcko, Mcko... ojito con las euforias, que yo para el miércoles prefiero un Madrid así, que no depresivo.

Lástima que no nos podamos ver por Madrid el miércoles. A lo mejor nos toca el Atleti en cuartos, jejeje.

Luis JFT96 ha dit...

Si es que Barcelona Reds es muy ambiguo, aunque ya se sabe que lo rojo "es lo que tira".

M'as (me vas) a explicar que significa eso de que prefieres jugar con un Madrid brillante antes que con uno que no juega a nada, porque yo no lo veo, tío, no lo veo.

Stubbins ha dit...

@ Luis

No hablo de un Madrid brillante, sinó confiado. El miércoles el Madrid no se va a encontrar una defensa tan permisiva, dócil y dormida como la del Betis ayer. Eso espero.

Luis JFT96 ha dit...

Eso es cierto, ayer viendo el partido con mi hermano (sí, hago labor de espía para saber que nos vamos a encontrar), me decía "hay miedo, ¿eh?", y yo le contesté mas o menos lo mismo que tu a mi, que afortunadamente el Liverpool no defenderá con Melli, Fernando Vega y compañía. Pero aún así la primera parte fue muy fluida, y hay que reconocer que Raúl está en racha y eso es muy peligroso.

Es un pana no volver a verte por Madrid, los Reds tienen una baja mas importante que la de Gerrard.

Luis JFT96 ha dit...

Desconozco que quiere decir "ser una pana" pero me imaginó que nada bueno, en realidad quería decir que es una pena, pero no me salía las palabras... ejem ...