dissabte, 7 de febrer del 2009

Caràcter guanyador.

Portsmouth FC 2-3 LIVERPOOL FC


Demostrant caràcter i convenciment en l'obtenció de l'objectiu final. Amb aquestes dues premisses el Liverpool FC ha aconseguit endur-se el s tres punts de Fratton Park en un partit prèviament marcat per l'absència forçada per lesió d'Steven Gerrard i l'anunci de Rafa Benítez dels seriosos dubtes de participació d'homes tant claus en el seu esquema com Fernando Torres i Xabi Alonso.

Per si faltava poc, els homes de Benítez han hagut de remuntar per dues vegades un marcador advers, a part de patir greus errades arbitrals amb la no concessió d'un gol legal a Kuyt i la no senyalització d'un més que probable fora de joc en el primer gol dels homes de Tony Adams.

La baixa de Gerrard obligava a Benítez a retocar seriosament el seu sistema de joc i l'entrenador madrileny ha optat per un 5-3-2 amb un lliure (Carragher) dos centrals (Skrtel i Agger) dos carrilers (Arbeloa i Dossena) tres migcampistes i dos homes en punta amb Babel i la gran novetat N'Gog.

Inicialment el Liverpool ha buscat amb insistència la porteria de David James. Benayoun ha estat el primer en probar sort seguint-lo Fabio Aurelio en un excel·lent llançament de falta que ha tocat el pal i Mascherano de fort tret llunyà que ha fet lluir a l'exporter Red David James.

Malgrat l'esperançador inici, el joc ha acabat per disminuir en la seva intensitat i al descans s'ha arribat amb el resultat inicial i amb ben poques perspectives de variació. En la segona meitat desprès d'un quart d'hora de treva, el partit ha embogit per complert.

El primer en posar el partit potes enlaire, ha estat Babel. El jugador holandès ha fallat un gol cantat tot sol davant de porteria buida al no saber rematar una excel·lent jugada col·lectiva atacant conduïda per un magistral durant tot el partit Yossi Benayoun que obria a la banda a Kuyt que ha deixat al seu compatriota el gol fet. Inexplicablement Babel ha vist com la pilota passava pels seus nassos sense saber ser rematada.

Del 0-1, s'ha passat en la següent jugada al 1-0. Nuggent en posició més que dubtosa, sabia batre per baix a Pepe Reina aprofitant una bona passada a l'espai d'un combatiu Peter Crouch.

Seria l'ex-jugador Red qui actuant com a defensa central provocaria una cessió al porter que permetia al Liverpool gaudir d'un lliure indirecte dintre de l'area del Pompey. Fabio Aurelio de sec i colocat xut al pal dret de la porteria, reestablia l'igualada en el marcador. Restaven vint minuts de partit.

Benítez movia banqueta i els canvis resultarien decisius. Kuyt entrava per un David N'Gog que havia demostrat bons moviments i bones formes i Torres més tard supliria a un desencertat i descentrat una vegada més Ryan Babel. També Alonso participaria en el partit en substitució de Dossena.

Al minut 75 de partit Dirk Kuyt posava en avantatge al quadre de Benítez al rebre una passada a l'espai de Fabio Aurelio i batre per baix a David James, però l'arbitre a instàncies del jutge de linea, anulava la jugada erroneament.

I el que és el futbol. A la següent jugada, el Pompey es tornava a posar per davant en el marcador al rematar de cap Hermann Hreidarsson una pilota que Pepe Reina hagués pogut fer quelcom més per evitar que aquesta arribés a traspassar la ratlla de gol. Era el minut 77 i el Liverpool disposava de menys d'un quart d'hora per continuar viu en la lliga.

Els de Benítez no s'han arronsat. Kuyt als vuitanta quatre minuts posava el 2-2 en el marcador i novament en els darrers sospirs del partit, el Liverpool trobava el camí de la victòria amb un gol de Fernando Torres que torna el liderat al Liverpool, a l'espera del que faci el Manchester United demà Upton Park.

El gol de Torres ha recordat i molt al primer gol del passat diumenge enfront del Chelsea. Centrada des de la banda i anticipació del davanter de Fuenlabrada en el primer pal, que amb un gir de coll li dona velocitat a la pilota fent inútil l'acció del porter.

Com be ha dit Paul, gran amic i gran Scouser, cada partit del Liverpool ens treu uns anys de vida. Tot sigui per una Premier. CONTINUEM CREIENT!

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Agger, Dossena (Xabi Alonso 66'), Fabio Aurelio, Mascherano, Benayoun, Babel (Torres 76') i N'Gog (Kuyt 55').

GOLS:
1-1 Fabio Aurelio 69'
2-2 Kuyt 84'
2-3 Fernando Torres 90'

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aquesta lliga ha de ser nostre. Patirem però serà nostre.

Benayoun: 5 pts.
Agger: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Come on Mighty Reds!!!

Stubbins ha dit...

Oops! Rectifico les puntuacions.

Benayoun: 5 pts.
Fabio Aurelio: 3 pts.
Torres: 1 pt.

No podia deixar sense premi l'actuació de Fabio.

xavi martin ha dit...

sufriendo one more time..YNWA

BENAYOUN 5
TORRES 3
FABIO 1
BABEL-8 Dejalo ya Ryan (creo que el Cordoba tiene una oferta para ti)"di que si"

Luis JFT96 ha dit...

Vaya pedazo de partido.

Para los que crean que Rafa no lee los blogs, este es un comentario de un tal jotanoseque del 23 de diciembre de 2008 en el blog de Juan:

"Fabio: Un medio centro jugando en banda, sin duda el que mas clase tiene, y encima defiende bien."

Llámame loco o visionario, pero yo creo que le he dado una idea a Rafa.

LMP:

Fabio "yo le puse ahí" - 5 punts
Yossi - 3 punts
Torrezno - 1 punt

Luis JFT96 ha dit...

Ah, otra cosa, estoy rezando a todos los dioses futbolísticos para que a Adidas no se le ocurra usar este diseño con el Liverpool, es de las camisetas mas horribles que he visto nunca, y mira que es difícil estropear una camiseta lisa.

http://www.football-shirts.co.uk/fans/200910-chelsea-home-shirt_2721

Alba ha dit...

Un victoria massa patida; la veritat es que veig a un Liverpool amb falta de frecura. Esperem que poco a poco la recuperi.
Salutacions

Psiko ha dit...

Si guanyeu la lliga, ho fareu com ho va fer el València amb amb "Rafaiel". Lluitant cada setmana, trencant-se les banyes, i guanyant com ho ha de fer un equip del tarannà del LFC que té una manca de talent (i de pressupost) important, si ho comparem al el Man Who.

Jo veig la victòria del LFC amb un gol de Torres al Stretford End que us donarà la lliga.

Stubbins ha dit...

@ Luis

Para el Chelsky no está mal el modelo de zamarra. Los de Adidas que innoven con ellos y a nosotros que nos suministren lo clásico, clásico.

En cuanto a lo de Fabio.....mmm, mmmmm, ¿Quieres decir que Rafa no le hacia jugar en el Valencia en esa posición? ;-)

@ Psiko

Jo soc de la teva opinió. A Old Trafford es guanya, estic convençut. Ja ho diu la lletra de la cançó: "Those were the days my friend, we took the Streetford End"

AMEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!

Luis JFT96 ha dit...

No tenía ni idea de que Fabio Aurelio había jugado de mediocentro en el Valencia, aunque a lo mejor mi subconsciente sí y por eso saco esa idea. Cáspita!

Bocha ha dit...

Hola que tal

Soy Bocha, creador del blog Abran Cancha. Estoy muy interesado en tener un intercambio de links con tu blog, la verdad que me ha gustado mucho y seria un honor tenerlo entre mis enlaces. Un abrazo grande y te espero por…

Y si quieres agrégame a seguidores…

www.abran-cancha.blogspot.com

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Benayoun: 13 pts.
Fabio Aurelio: 9 pts.
Torres: 5 pts.

Obviament per la general:

Benayoun: 5 pts.
FAbio Aurelio: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gràcies novament per la vostre col·laboració.

Actualitzo la classificació general.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Benayoun: 13 pts.
Fabio Aurelio: 9 pts.
Torres: 5 pts.

Obviament per la general:

Benayoun: 5 pts.
FAbio Aurelio: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gràcies novament per la vostre col·laboració.

Actualitzo la classificació general.