divendres, 20 de febrer del 2009

Sport fa culé a Torres.

El serial Eto'o en el FC Barcelona, comença a tindre els seus danys col·laterals en diversos punts geogràfics gràcies a l'astúcia i rigor periodístic de la premsa esportiva de casa nostre. El diari Sport ens ofereix avui tant en la seva portada com en les seves planes interiors, un extens informe sobre les alternatives a la demarcació de davanter centre davant de la hipotètica marxa del davanter camerunès de Can Barça.

Als noms del valencianista David Villa i el francès de l'Omlimpyque de Lyon Benzema, se'ls hi suma novament el davanter del Liverpool FC Fernando Torres. Del jugador de Fuenlabrada, s'assegura que es va oferir personalment al FC Barcelona en la darrera gala dels premis de la FIFA celebrada a Zuric, on Torres va coincidir amb Xavi Hernández i el director tècnic del club barcelonista Txiki Beguiristain. La informació, més enllà de publicar aquest oferiment, fins i tot insinua que Torres podria forçar la seva marxa del club d'Anfield per vestir de blau-i-grana l'any que ve. Sempre és maco afirmar aquestes filies culés i ja et guanyes a una part de l'afició. A l'afició que s'ho empassa, és clar.

Cal recordar que el propi Torres ja va sortir al pas d'aquest suposat oferiment al club blau-i-grana, en terres suïsses, tot dient que tant sols es va tractar d'una xerrada de cortesia entre companys de sel·lecció i els directius barcelonistes. Sport ho veu un pel diferent. Ho diu l'Sport.

8 comentaris:

F.D. ha dit...

Jajaja, la premsa esportiva és lamentable. Sort en tenim de la blogosfera x desmentir, riure'ns d'ells i analitzar l'actualitat esportiva en profunditat. Tot i que no estaria malament no? xD

T'espere al meu blog

cultura-de-futbol.blogspot.com

juan ha dit...

Qué flipaos.

Alba ha dit...

Bueno, los periodicos deportivos a falta de jornada intersemanal tienen que sacar algo y los rumores son la materia prima.
Saludos

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Ya cuando estaba en el AT.Madrid se decía que Torres acabaría en el Barcelona. Un abrazo.

Psiko ha dit...

Això no és un diari, és un enciam...els primers fulls són per llençar.

Luis JFT96 ha dit...

Y Gerrard sería un buen suplente para Xavi, anda que ...

!Somos un equipo de patio de colegio!,
¿Quién hubiera apostado por el Estu?

Stubbins ha dit...

@ Luis

Solo un Demente como yo, apostó por los del Ramiro de Casimiro.

Estu!

Stubbins ha dit...

@ Psiko

En un mail t'explicaré una anécdota que te que veure amb aquest post.