divendres, 27 de febrer del 2009

Parry abandona el club.

Director executiu del club d'Anfield des del 1998 quan de la mà de David Moores, va entrar en la directiva del club, Parry es va convertir en el focus de totes les suspicàcies per part dels aficionats, en ser el màxim responsable en les negociacions en el procés de venda del club, inicialment a un conglomerat de capital de Dubai, negociacions que no van fructificar, per posteriorment oficialitzar l'adquisició del club per part dels magnats nord-americans George Gillett i Tom Hicks, actuals propietaris del Liverpool FC.

Parry ha anunciat la seva marxa del club en finalitzar el present exercici, rendint tota classe d'elogis a superiors i subordinats. Precisament Tom Hicks un dels propietaris del club, va desqualificar la passada temporada públicament les aptituds directives del fins final de temporada director executiu, per la seva mala gestió dels apartats comercials de l'entitat.

Tampoc amb Rafael Benítez no van ser molt tranquil·les les seves relacions. Les contínues ingerències de Parry davant els fixatges suggerits pel tècnic madrileny, van ser constants des de l'arribada de Benítez a Anfield a l'estiu del 2004, acreixent-se més si cap, en la present temporada.

Amb la renovació de Rafael Benítez encara en negociacions, aquesta cobra una més gran fermesa davant la sortida de Parry anunciada avui. El tècnic madrileny des de sempre ha afirmat que la seva continuïtat no depenia en cap cas d'un augment de la seva remuneració, però si, en altres aspectes com ara un més gran control sobre tota l'estructura esportiva del club des de la seva base a The Academy -escola de futbol situada a Kirkby- fins el primer equip. Rick Parry es va oposar sempre a aquesta idea.

La continuïtat de Benítez en Anfield, sembla doncs, més pròxima a materialitzar-se.

1 comentari:

Anònim ha dit...

yo no entiendo mucho del tema, pero he leído que este tipo era el enemigo número uno de Benítez, no ?

un abrazo.