diumenge, 22 de febrer del 2009

És el que hi ha.

LIVERPOOL FC 1-1 Manchester City


Nou desencís a Anfield. Sense Gerrard ni Xabi Alonso absents per lesió i suspensió, el Liverpool ha tornat a oferir la seva cara més inofensiva i desorganitzada. Amb l'única opció ofensiva d'un desassisit Fernando Torres a la punta atacant, els de Benítez han aconseguit un empat (sisè de la temporada a Anfield) insuficient per seguir el ritme d'un Manchester United que sense bon joc, suma victòria darrera victòria, amb gran eficàcia. Tot just el que manca al Liverpool. Eficàcia i eficiència.

No es pot negar actitud a l'equip, ni convicció en la recerca de la victòria. Els jugadors ho deixen tot en el camp però, necessiten molt i molt treball per arribar amb garanties a la porteria rival. El partit d'avui ha estat una calca del que venim observant durant tota la temporada. I si en situacions d'aquesta mena, li afegim les absències dels dos cervells de l'equip, els mals es multipliquen.

Mascherano i Lucas Leiva, han estat els encarregats de suplir les importants baixes en el mig del camp red. L'argentí ha ofert la seva habitual lluita en el mig del camp i fins i tot ha estat més que acceptable la seva funció de repartidor de joc. El brasiler per la seva banda, ha tingut un rendiment més inferior que l'argentí. Durant el primer temps, els de Benítez han arribat en diverses ocasions des de bandes amb bones centrades per part de Arbeloa i Dossena, que no han trobat rematador, mentre la pilota es passejava per davant de tota la porteria de Given.

El City per la seva part, tant sols ha donat mostres de seriós perill en una jugada de contra-atac en la que Bellamy ha servit a Ireland que rematant en semi-errada al cos de Reina, ha desaprofitat una immillorable oportunitat de posar per davant al conjunt de Hughes. Albert Riera, a punt de finalitzar el primer temps, ha gaudit de la millor oportunitat per als d'Anfield, però el seu xut de cama esquerra a sortit fregant el pal.

Ben aviat es posarien les coses costa a munt per al Liverpool. Al minut 48 de partit, Cragi Bellamy avançava als de Manchester amb un xut que després de tocar en Alvaro Arbeloa, es colava dins de la porteria de Reina, fent inútil l'estirada del porter madrileny. Novament al igual que el partit a Goodison Park en el replay de la FA Cup, el Liverpool era castigat per una pilota desviada cap a porteria.

A partir d'aqui, i tot i que tota una mitja part restava per endavant, han vingut els nervis i les ansietats. Amb el City totalment tancat en el seu camp, el Liverpool ha trobat a faltar i molt la rapidesa en la creació de joc de Xabi Alonso i els moviments en la mitja punta de Gerrard. El joc dels Reds ha estat durant moltes fases del partit totalment horitzontal i jugant la pilota entre defenses i migcampistes, sense trobar en cap moment forats ni mobilitat en els jugadors de vanguardia.

Tant sols Benayoun amb les seves habituals accions de pura intel·ligència, era capaç de trencar el mur citizen. La sortida de El Zhar ha donat més aire fresc en l'atac liverpudlian, però el gol es negava. Amb més cor que cap i donant sempre la cara al partit, el Liverpool empatava després d'una centrada de Benayoun que tractava de rematar en primera instància Torres, però que finalment seria Dirk Kuyt qui perforaria la porteria de Shay Given.

Anfield creia en la remuntada en una nova tarde èpica. Novament Kuyt de potent xut llunyà posava a prova els punys del porter irlandès provinent del Newcastle i fitxat a cop de talonari en el mercat d'hivern. Given especialista en fer actuacions meritòries davant dels Reds, tornaria a frustrar a tot Anfield aturant a boca de canó un xut en l'interior de l'àrea de Yossi Benayoun. Fabio Aurelio i Babel intervendrien en el partit, però sense repercussió final en el marcador.

Dotze punts han volat d'Anfield en sis empats. No són números per a un campió. Tant sols ens queda creure en la capacitat de sacrifici de l'equip que lluita i s'entrega fins al xiulet final, amb major o menor encert. En aquest club no existeix la paraula rendició, a la història cal remetre's, i no serà ara quan ens posarem a introduir aquesta vocable en el diccionari red.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena (Fabio Aurelio 76'), Kuyt, Mascherano (Babel 83'), Lucas Leiva, Riera (El Zhar 63'), Benayoun i Fernando Torres.

GOL:
1-1 Kuyt 78'

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

Han donat tot el que tenien. No hi ha més. Els Gloryhunters amb molt menys treball, aconsegueixen les victòries.

Malgrat això. No val rendir-se encara.

Les meves puntuacions:

Benayoun: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Arbeloa: 1 pt.

Anònim ha dit...

No puedo puntuar pues he visto el partido a trozos debido a mi curro. La Premier se escapa debido a la irregularidad en casa y el gran estado de forma del Manchester United.

Ahora a ganar en Chamartín. Un abrazo.

Pol Gustems ha dit...

Bastant pobre el partit del Liverpool avui. Tot i sortir amb el millor que tenia - m'ha sorprés que no reservés més gent per la Champions - no s'ha tingut en cap moment ambició per guanyar el partit. Potser en els últims minuts... No s'ha pogut superar la super barrera que ha format el City. al principi no he vist gaire viable la táctica de Hugues de situar, a més d'una línea defensiva amb Richards, Dunne, Onuoha y Bridge, un tribot fortíssim format per Kompany, Zabaleta y Nigel de Jong. A més Ireland ha ajudat... En principi era partit de 0-0 fins que el Liverpool (Torres) trobés alguna ocasió... pero el gol de Bellamy ho ha canviat tot..

Vagi bé! Sort dimarts/dimecres

Luis JFT96 ha dit...

Vaya partido mas malo. Durante 70 minutos no nos enteramos de nada, el gol llegó en un momento en el que no estábamos haciendo nada. Eso si, el último cuarto de hora fue arrollador, como casi siempre.
Aún así hay que seguir creyendo que se puede lograr, alguna vez perderá el Man Who (estoy de acuerdo con tu opinión sobre los mancs).

LMP:
Kuyt - 5 punts
Yossi - 3 punts
Torres - 1 punt

P.D. Gracias por el cable en el blog del niño.

el Churi ha dit...

Els meus punts:

Kuyt:5
Yossi:3
Arbeloa:1

Salud!

I. ha dit...

Estaba cantado.

Riera: 5
Kuyt: 3
Yossi: 1

Un saludo, amics!

Sentimiento Perico ha dit...

El Liverpool es otro equipo sin Gerrard y sin Xabi Alonso, ayer no me gusto su partido y quizás el Madrid os llegue en el peor momento.
Saludos.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Alba ha dit...

Un empat que pot ser l'adeu a la premier. La veritat es que elks reds ho tenen molt difícil, pero encara queda molt de camí.
Salutacions

xavi martin ha dit...

Que triste todo.. mi opinion es que hoy he visto a una defensa ideal para meterles 3 (por mucho que se cerraran)no niego que ponemos ganas.y evidentemente se notan speed Gerrard y Xavi..pero veo al equipo bajo de moral y asi no hacemos nada.QUE UN MILAGRO NOS DEVUELVA AL GREAT TEAM DE HACE 2 MESES YNWA

POINTS:
KUITT : 5 P
BENAYO: 3
RIERA : 1

xavi martin ha dit...

REDS¡la prensa ya la esta liando con lo de los "hooligans" que llegan al Bernabeu.Joder que rabia da¡vamos a ganar al Madrid de mforma pacifica y punto (nos vemos en el Collins)

Stubbins ha dit...

@ Luis

No daba crédito a lo que leí. Que a tios como nosotros totalmente amateurs, sin estudios como es mi caso, nos reclamen que escribamos como un periodista profesional, tiene.... collons.

@ Xavi

Ganas de liarla. No hace ni seis meses que estuvieron por allí 4000 supporters (entre ellos dos chalaos de Barcelona) y el ambiente fue de total fiesta y fraternidad con la afición atlética.

TOTS AL COLLINS!!

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions.

Kuyt: 21 pts.
Benayoun: 15 pts.
Riera: 6 pts.
Arbeloa: 2 pts.
Torres: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts
Benayoun: 3 pts.
Riera: 1 pt.

Gràcies a tothom.