diumenge, 14 de juny del 2009

Steven Gerrard, MVP 2008/09.

Steven Gerrard ha estat considerat segons els visitants i lectors de BARCELONA REDS el millor jugador del Liverpool FC de la temporada 2008-2009. El jugador d'Huyton ha aconseguit un total de 86 punts i succeeix d'aquesta manera a Fernando Torres com a jugador més valuós de la temporada.

El gran Capità Red, ha estat secundat en el podi per Xabi Alonso (80 punts) i per un sorprenent Yossi Benayoun (48 punts) que amb un final de temporada pletòric ha deixat darrera seu a Dirk Kuyt i Fernando Torres, quart i cinquè classificats respectivament. Curiosament la classificació en les seves tres primeres posicions, ben poc varia a la enquesta realitzada per la web oficial del club per nomenar el millor jugador de l'any. Totes dues classificacions coincideixen en els dos primers llocs i tant sols varien en la tercera plaça, que segons la web del club passa a ser ocupada per Dirk Kuyt.

A tots els que vau col·laborar desinteresadament en les votacions, agrair-vos la vostra participació i animar-vos a tornar a participar en les puntuacions per a la temporada que vé, que donarà inici el proper 15 d'agost.

1 comentari:

Alba ha dit...

Una bona elecció com a MVP de la temporada. En fi, ara el que li serà més difícil es mantenir el nivell.
Salutacions