dijous, 5 de febrer del 2009

Nit per oblidar.

Everton FC 1-0 LIVERPOOL FC


El Liverpool va caure ahir eliminat a Goodison Park de la FA Cup amb un home menys des d’el minut 76 de joc i per un gol d’un jove de 19 anys a falta de dos minuts per arribar al final de la prórroga. Per si faltava poc, a la mala noticia de l’eliminació, cal afegir-hi la lesió muscular d’Steven Gerrard que el va obligar a abandonar el terreny de joc al quart d’hora d’haver-se iniciat el partit. Es més que probable, que el gran capità red, estigui de baixa al menys un parell de setmanes. El diagnòstic definitiu es sabrà aquesta tarde. Males noticies per afrontar els més immediatas compromissos del campionat de lliga, a part de ser seriós dubte per el duel enfront del Real Madrid el proper 25 de febrer.

El d’ahir, era el tercer derbi en menys de quinze dies i una vegada més el duel entre veins de la ciutat dels Beatles, va posar novament de manifest la terrible igualtat de forces entre tots dos conjunts. Benítez disposava un onze inicial amb la novetat de Lucas Leiva per Mascherano i amb la participació en el lateral esquerra de Andrea Dossena. Moyes per la seva banda, confeccionava un onze inicial amb cert aire conservador amb Fellaini com a mitja punta i una sola punta atacant com Cahill.

Des d’els primers minuts del partit, ja es va observar que el ritme que duria el partit seria molt alt. La lluita en el mig del camp era ferotge i ben aviat es van veure les primeres entrades de certa duresa. Lucas Leiva, va rebre dues entrades per part de Pienaar que ben be li podrien haver suposat dues targetes grogues. Qui finalment les veuria seria el brasiler, mentre el sud-africà va continuar sobre el terreny de joc, amb una única amonestació.

Mentre el primer temps va ser de domini aplastant dels Reds, que no van saber mai fructificar amb gol, amb un Fernando Torres molt ben controlat tant per Lescott com per Jagielka, el segon temps ja des d’un bon principi va ser de color blue. Als de Moyes no els hi quedava altre. L’Everton actuava com a local i debia d’oferir molt més del mostrat durant els primer quaranta-cinc minuts.

No és que el domini dels de Moyes provoqués perill a la porteria de Reina. Tant sol un ensurt d’importància va patir el porter madrileny, quan Osman estavellava un xut al pal amb el rellotge a punt de marcar el minut 90.

La prórroga era inevitable i el Liverpool la debia d’afrontar amb un home menys per l’expulsió de Lucas Leiva i amb la baixa de Gerrard per lesió. Poca cosa va oferir el Liverpool en el temps afegit. Carragher, Skrtel i Reina van ser els homes més destacats evitant les ofensives blues.

Quan tothom ja pensava en els penals, un jove de 19 anys que respon al nom de Dan Gosling, feia la seva entrada en els llibres d’història dels derbis del Merseyside, anotant un bon gol a falta de dos minuts per arribar al final.

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

3 setmanes de baixa per Gerrard.

Punutacions.

Carragher: 5 pts.
Alonso: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Hope!

Psiko ha dit...

Alonso 5
Skrtel 3
Riera 1

Anònim ha dit...

Sin Gerrard en el campo, Torres me recordó mucho al de sus años en el Atleti; bajando constantemente a recibir y perdiendo el balón en todas sus cabalgadas. Pésima noticia la lesión del capitán y pésimo partido anoche en Goodison.

Un abrazo, crack.

Alonso - 5
Skrtel - 3
Carragher - 1

Sentimiento Perico ha dit...

Sense cap dubte que la baixa de Gerrard serà un contratemps important per l´eliminatoria de Champions.
Salutacions.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Luis JFT96 ha dit...

LMP:

Carragher 5
Skrtel 3
Arby 1

Hoy voy con prisa.

Alba ha dit...

Una pena, pero jugar-s'ho a una carta et pot sortir cara o creu. La veritat es que la condició física dels jugadors del Liverpool ha baixat molt respecte l'inici de temporada.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Xabi Alonso: 13 Pts.
Carragher: 11 pts.
Skrtel: 10 pts.
Riera: 1 pt.
Arbeloa: 1 pt.

Puntuen per la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Carragher: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Gràcies a tots per la col·laboració.