dissabte, 29 d’agost del 2009

Superiors tant sols amb superioritat numérica

Bolton Wanderers 2-3 LIVERPOOL FC


No era bona manera de tractar de remontar el vol en el mal inici de lliga al Reebok Stadium. En els darrers anys, la visita a l'estadi dels Trotters era sinònim d'ensopits partits que acostumaven a finalitzar amb derrota red, sobre tot, en la època en que l'equip del Lancashire era entrenat per Sam Allardyce.

El Liverpool es presentava a la gespa amb les novetats d'Albert Riera en l'extrem esquerra de l'atac red, mentre que Sotirios Kyrgiakos debutava a l'eix defensiu com a jugador del Liverpool. Els primers compasos del partit s'han desenvolupat amb un joc molt estàtic per part dels de Benítez que no trovaben cap forat en un mig del camp dels de Gary Megson que apretava amb força qualsevol intent de disputar la pilota per part de Mascherano.

Com és habitual en l'equip de Benítez aquesta temporada, el principal perill arribava per part de les pujades dels laterals on sobre tot Glen Johnson donava una nova demostració d'un estat de forma impressionant. Amb un mig del camp desaparegut, Torres, Riera i Kuyt, havien de baixar a recollir la pilota per tractar de que alguna conducció de pilota arribés amb perill a la porteria defensada per Jaaskelainen.

Si ofensivament, els errors es repetien, defensivament les errades continuen sent les mateixes. Els mètodes per frenar el joc a pilota aturada dels rivals, ha de ser revisat i reestudiat amb urgència. El Bolton, ha sabut aprofitar la primera gran oportunitat que disposava per marcar amb un córner penjat al segon pal que Elmander pentinava per deixar a Kevin Davis el gol mig fet a pocs metres de la porteria.

Era el minut 32 de partit i per sort, vuit minuts després Glen Johnson controlava un refús fora de l'àrea per retallar al seu defensa i xutar de cama esquerra per fer pujar l'empat a un en el marcador. Magnífiques les prestacions ofertes per el lateral anglès des de la seva arribada a Anfield. Dos gols i una sensació de perill constant cada cop que s'apropa a porteria.

L'empat semblava que podria asserenar el joc dels de Benítez en el segon temps, però els de Gary Megson s'avançaven en el primer minut de la repressa, en una errada de marcatge de Kyrgiakos sobre Kevin Davies que servia la pilota a Cohen que batia per baix amb xut creuat a un sorprés Reina. El defensa greg debutant, errava en la seva lluita amb Davis. No ha estat un bon debut per Kyrgiakos que s'ha mostrat lent i massa confiat.

El panorama no deixava lloc a ser gaire optimistes. El joc de l'equip no oferia cap millora i un jugador com Steven Gerrard es mostrava totalment inèdit, sense tindre cap mena d'aparició en el partit. Però vet aquí que en el minut 53, l'arbitre expulsava amb doble amonestació a Sean Davies per una acció sobre Lucas Leiva. A partir d'aquest moment, s'ha vist a un altre Liverpool i Gerrard ha agafat el comandament de l'equip d'Anfield.

El primer avís el donava el capità amb xut al travesser. Poc després, una jugada del 8 del Liverpool, servia a Kuyt que amb el pit deixava una pilota a Torres que endissant-se a l'interior de l'àrea, creuava la pilota sobre la sortida del porter local, fent pujar l'empat al marcador. Era el minut 55 i el Bolton abaixava els braços definitivament al veure un Liverpool ja totalment volcat sobre la seva porteria amb un Gerrard buscant insistentment el gol de la victòria en diverses accions.

Un gol que arribaria al minut 82 quan Glen Johnson centrava al segon pal sobre Fernando Torres que amb el cap deixava la pilota a la frontal de l'àrea per a que Steven Gerrard de potent xut a l'ascaire, aconseguís el 2-3 definitiu. Amb la victòria totalment decantada per als de Benítez, Fernando Torres ha estat a punt d'ampliar el marcador, però Jaaskelainen aconseguia evitar-ho sobre la mateixa ratlla de gol.

La Premier descansarà durant dues setmanes per els partits de les seleccions clasificatoris per al Mundial de Sudàfrica.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Insua, Kuyt (Dossena 88'), Lucas Leiva, Mascherano (Voronin 73'), Riera, (Benayoun 62') Gerrard (c) i Torres

GOLS:
1-1 Johnson 40'
2-2 Fernando Torres 55'
2-3 Gerrard 82'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Victòria treballada sobre un rival molt inferior i temerós.

Les meves puntuacions:

Johnson: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Ens veiem a Anfield el 12 de setembre contra el Burnley.

benitez&mou ha dit...

Hola amigo futbolero.
Soy nuevo en esto de los blogs y quisiera agregar tu dirección e intercambiar opiniones sobre deporte en general y fútbol en particular.
Muy buen blog el tuyo.

Aquí te dejo mi URL, un saludo

www.aficionaldeporte.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola REDS; uufffff no he pogut veure el partit pero sabia que l'ekip perdia 1a0 mes tard em diuem que perd 2a1 mes tard el
2a3menys mal perque vaja ravia portava dintre, primer xut del Bolton i primer gol es cert que tenin un problema serios massa regals; voldria saber per que portava brazalet negre.
Amb tempesta o vent caminen tots junts.
Josep Maria Azcon.

Stubbins ha dit...

@ Josep María

El braçalet negre es lluía per la mort del pare de Diego Cavallieri, segon porter del Liverpool.

xavi martin ha dit...

excepcio de johnson..tot malament.sense migcamp no fem res
johnson 5
kuytt
gerrard 1

Jorge-George Olmos ha dit...

A mi lo siento no me disgusto el Liverpool contra un equipo que en casa solo fue a defender.

Mis puntos:
Johnson - 5
Torres - 3
Gerrard - 1

Alba ha dit...

La veritat es que li està costant arrancar aquesta temporada. esperem que no pagui aquest mal inici al final de la temporada.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Puntuacions finals.

Johnson: 15 pts.
Torres: 6 pts.
Gerrard: 3 pts.
Kuyt: 3 pts.

Puntuen per a la classificació general:

Johnson: 5 pts.
Torres: 3 Pts.
Gerrard: 1 pt.