dijous, 27 d’agost del 2009

Sorteig misericordiós.

No es pot queixar el red supporter de que la sort hagi estat esquiva aquest vespre al Saló Grimaldi de Mónaco. A la ciutat del luxe, el Liverpool FC ha estat enquadrat en un grup realment asequible per estar present al desembre al proper sorteig de vuitens de final de la màxima competició europea, que aquesta temporada viurà la gran final a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. Olimpyque Lyonnais de França, AFC Fiorentina d'Itàlia i el campió hongarés Debreceni SC, són els tres rivals del Liverpool FC en el camí cap a Madrid.

L'Olimpyque Lyonnais, s'ha convertit en un clàssic de la màxima competició europea, gràcies sobre tot als seus 7 títols de lliga francesa conquerits de manera consecutiva des de l'any 2002. Contrariament, aquest any els lionessos han hagut de disputar la fase prèvia al haver acabat la temporada passada en la tercera posició del campionat gal, on es va desfer autoritariament de l'Anderlecht belga. Equip que cada any pateix grans modificacions per la venda multimilionària de les seves figures, aquest any ja no comptará amb dos dels seus grans pilars dels darrers anys com Juninho i Benzema. Els francesos han sabut reforçar-se rapidament amb els davanters argentins Cesar Palacios i Lisandro López.

La Fiorentina disputa per segon any consecutiu la Champions, després de travessar una crisi institucional que va fer que el club de la Toscana es refundés l'any 2002. L'equip que entrena en l'actualitat Cesare Prandelli, va quedar classificat en la quarta posició de la Serie A, havent de jugar la fase prèvia de la Champions, eliminant a l'Sporting de Portugal. Entre els jugadors més destacats del conjunt Viola es troben el porter Frey, el migcmapista esquerrà peruà Vargas, i els davanters Adrian Mutu i Alberto Gilardino. A tindre molt en compte, el pèsim estat de la gespa de l'estadi Artemio Franchi.

Per últim, el Debreceni VSC és a priori la ventafocs del grup. El campió húngar de les darreres quatre temporades, rep el testimoni del Ferencvaros com a representació del futbol magiar en la Champions League. El club de la segona ciutat hongaresa, ha degut disputar fins a 3 rondes, eliminant a clubs com el Kalmar suec, el Levadia Tallin d'Estònia i finalment al Levski de Sofia búlgar, per tal d'arribar al sorteig celebrat aquesta tarde.


EL CALENDARI

16/09/09 LIVERPOOL FC - Debreceni VSC
29/09/09 AFC Fiorentina - LIVERPOOL FC
20/10/09 LIVERPOOL FC - Olympique Lyonnais
04/11/09 Olympique Lyonnais - LIVERPOOL FC
24/11/09 Debreceni VSC - LIVERPOOL FC
09/12/09 LIVERPOOL FC - AFC Fiorentina

5 comentaris:

fernando ha dit...

Es un grupo asequible, pero con peligro. El Liverpool no se puede descuidar con los franceses y los italianos. Si el cuadro inglés juega a su nive no habrá problemas, pero si sigue tan mal en medioampo...

un abrazo.

Jorge-George Olmos ha dit...

Me gusto el sorteo y me gusta el viaje a Lyon y Florencia y a vosotros?

de todas formas el Lyon no es mal equipo esta renaciendo y como dije ha fichado muy bien

Toga Toga

Alba ha dit...

Bueno, el grup, a priori, no es del tot dolent, pero el Liverpool no es podrà refiar de cap rival si no vol cap problema.
Salutacions

low ha dit...

Bon grup el que ens ha tocat. Peró el pitjor enemic el tenim a dintre, si no millorem en el joc tant es tenir devant el Debrecen com l'Inter. I pel contrari, si juguem amb la nostra personalitat podem guanyar a qualsevol. Road to Madrid!

Stubbins ha dit...

@ Jorge.

Las fechas de los viajes a Florencia y Lyon, son pésimas para mi. Italia descartado y Lyon podría ser.