dimarts, 4 d’agost del 2009

Convidat de pedra.

RCD Espanyol 3-0 LIVERPOOL FC


Anar de convidat a una festa com és una inauguració d'un estadi, és sempre motiu de joia i orgull per saber-se amb el respecte i admiració de l'amfitrió. Altre cosa molt diferent, és viure aquesta celebració de la manera com la va viure l'equip de Benítez diumenge passat en el nou i flamant Estadi de Cornellà - El Prat.

Un equip sense ganes de batallar i sense la més mínima intenció de posar les coses dificils al conjunt rival, va veure com un Espanyol motivadíssim i sabedor d'estar vivint una jornada històrica per al club blanc-i-blau, li passava per sobre amb un contundent resultat, clar reflexe del tarannà amb que tots dos conjunts es van pendre el partit.

Tant sols Gerrard va donar mostres de combativitat amb dos xuts al pal que d'haver entrat, haurien maquillat de bona gana el marcador. Luis Garcia aconseguia el primer gol a la nova casa perica i Ben Sahar per partida doble, tancava una festa de clar color barceloní.

La derrota i per sobre de tot la imatge exhibida però, en cap moment va fer amagar l'enorme festa viscuda a Barcelona durant tot el cap de setmana. Properament, us donarem detalls del que ha estat una nova aventura red, plena de moments per al record.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuando mas te necisitamos nos dejas eres un TRAIDOR.