dijous, 6 d’agost del 2009

Aquilani nou jugador del Liverpool

En menys de vint-i-quatre hores, la baixa de Xabi Alonso ha estat coberta. El lloc en el mig del camp deixat per el ja des de fa dos dies jugador madridista serà cobert per Alberto Aquillani, jugador italià procedent de la AS Roma de la sèrie A italiana.

Aquillani va nèixer a Roma el 7 de juliol de 1984 i ha passat tota la seva carrera esportiva vinculat a l’equip giallorossi des de les seves categòries inferiors. Abans de fer el salt definitiu al primer equip l’any 2004, va ser cedit una temporada a l’US Triestina Calcio on el seu gran rendiment, va provocar que el conjunt romà el repesqués a la temporada següent, éssent ja una peça habitual en l’equip, on temporada darrera temporada, ha anat augmentant el seu rendiment.

Amb la selecció italiana ha disputat ja un total de 11 partits, anotant 2 gols, sent sempre un dels principals valors en les categories inferiors on fins i tot va ser designat membre de l’Onze ideal de la Eurocopa sots-21 2003 d’Holanda.

Mig-campista de tall defensiu, Aquillani és un jugador que malgrat ocupar unes posicions allunyades de la porteria rival, acostuma a marcar un número raonable de gols. Disposa de bon desplaçament de pilota i com a bon jugador italià, la seva entrega en tots els partits és màxima.

Important repte el que afronta aquest jove jugador italià per suplir a un jugador con Xabi Alonso, que ha deixat important emprempta en l’afició d’Anfield. No l’hi faltarà suport.

BENVENUTTI ALBERTO.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Un bon substitut per Xabi Alonso. Ara s'haurà de veure com s'acopla a l'equip.
Salutacions

Anònim ha dit...

I reconeix que a casa seva té un bust del duce... un personatge.