dimecres, 17 de desembre del 2008

Un Gunner a la Generalitat.

Amb tres dies per a la disputa d'un dels partits més trascendentals de la temporada, com ho és sempre la visita a l'estadi de l'Arsenal, reprenem la sèrie de posts de "Els dobles del futbol" amb una nova entrega realment curiosa.

En aquesta ocasió els protagonistes són Pat Rice, segon entrenador de l'Arsenal i màxim ajudant de Arsene Wenger a la banqueta dels Gunners, qui guarda una semblança més que raonable amb el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable José Montilla.

Es cert que en les dues fotografies que acompanyen el present article, la semblança no és del tot efectiva, però us convido a que el proper diumenge esteu ben atents a les vostres pantalles quan aquestes ofereixen planols de la banqueta de l'Arsenal on de ben segur apareixerà Pat Rice al costat de Wenger. Es a les hores, quan la semblança de Rice amb Montilla és més que evident, donat que l'assistant coach de Wenger du posades unes olleres. Amb el complement visual, el seu posat seriós i encara que Rice llueixi més cabell que Montilla, la semblança és realment notable. Ja direu que.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejeje. Me gusta esta sección. Espero que Rice se quede, tras el partido, con la misma cara de triste que tiene habitualmente Montilla. Lo que querrá decir que les habéis mojado la oreja.

Un abrazo, maestro.

el Churi ha dit...

Caboires!

el Churi ha dit...

Qué Stubbins, un altre cop cap a la capital?...

Rafadalton ha dit...

Se t'ha anat l'olla amb aquest post! jojojo

Bé, nanos, canya al realíssssim!!!

Salut!

Anònim ha dit...

Me gustaria hacer un intercambio de links con tu blog, mi blog es: http://fernandotorresft.blogspot.com/

Contestame en mi blog.
Quien quiera un intercambio de links que me comente en mi blog.

Un saludo