divendres, 26 de desembre del 2008

Nadals sense patiments.

LIVERPOOL FC 3-0 Bolton Wanderers


La celebració del Boxing Day, ha fet que Anfield s'omplís pràcticament de gom a gom en la cita més familiar de l'any on grans i petits acudeixen als diferents estadis per seguir les evolucions dels seus respectius equips. A Anfield Fernando Torres i Martin Skrtel presenciaven el partit des de la llotja tot just al darrera de Kenny Dalglish. També Rafa Benítez seguia el partit des de la llotja deixant la responsabilitat de la banqueta a Sammy Lee per segona jornada consecutiva, per la recuperació de l'entrenador madrileny de la seva operació quirúrgica.

Benítez i Lee, presentaven un onze inicial on novament Insua era de la partida i on Jamie Carragher situat en el lateral dret, deixava la zona central defensiva a Hyypia i Agger, mentre que era Alvaro Arbeloa qui descansava. A la davantera, Kuyt i Keane compartien posicions atacants tot formant una formació clàssica de 4-4-2.

Des de el primer minut el Liverpool ha tancat en el seu camp als Trotters, amb bones accions de Riera i Benayoun per totes dues bandes. La pilota circulava a una gran velocitat i fins i tot Agger i Hyypia en varies ocasions s'han plantat en el front de l'àrea visitant.

El gol no trigaria en arribar i ho ha fet a pilota aturada quan Gerrard servia un corner i Albert Riera en el primer pal, punxava la pilota amb el seu peu dret, sorprenent per complert a Jaaskelainen, aconseguint el seu tercer gol com a jugador red. Era el minut vint-i-cinc i per primer cop durant força temps (partit del West Bromwich) el Liverpool es posaven per davant en el marcador, sense necessitat d'haver de remuntar un gol advers. Una dada aclaridora del desenvolupament del partit ha estat l'alt possessió de la pilota (75% a 25%) de la que han gaudit els jugadors de Benítez.

En la segona meitat no variarien les coses i ben aviat els d'Anfield han sentenciat el partit. Ha estat Robbie Keane qui en quatre minuts ha anulat per complert totes les aspiracions dels de Gary Megson de tractar de donar-li la volta al partit. Keane aconseguia el seu primer gol al batre la porteria visitant de fort xut al primer pal, després d'aprofitar una fantàstica assistència de Gerrard a l'espai. Quatre minuts després Keane novament marcava aquesta vegada assistit per Yossi Benayoun que li deixava el gol pràcticament fet, en una ràpida jugada iniciada per Pepe Reina.

D'aquí al final, poca cosa a destacar en un partit plàcid per als d'Anfield. Benítez ha aprofitat per donar minuts de descans a Riera, Gerrard i Kuyt, substituits per El Zhar, Lucas Leiva i N'Gog respectivament.

Amb aquesta victòria, el Liverpool manté el primer lloc de la classificació amb la mateixa distància d'un punt sobre Chelsea i de set sobre el Manchester United, aquests últims amb dos partits menys. La lliga està en un puny.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Agger, Hyypia, Insua, Benayoun, Xabi Alonso, Gerrard (Lucas Leiva 73'), Riera (El Zhar 69'), Kuyt (N'Gog 77') i Keane

GOLS:
1-0 Riera 25'
2-0 Keane 53'
3-0 Keane 57'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Keane: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Riera: 1 pt.

Els canelons de St. Esteve s'han paït bé aquest any.

Salut!

xavi martin ha dit...

asi si¡ Keane genial

keane 5 points
gerry 3
riera 1

Jorge-George Olmos ha dit...

Primerossssssss

Keane 5 Points
Gerrad 3
Insua 1

Anònim ha dit...

Vi el partido enterito. Me gustó el Liverpool. Espero que Torres juegue ya contra el Newcastle.

Dejo mis puntos:

Keane 5

Insúa 3

Reina 1 (se lo doy por su magnífico saque que dio lugar al tercer tanto, estos hechos demuestran que un portero ayuda mucho en un equipo)


un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Llevas gran razón en tu argumento sobre Reina. Pepe es un maestro en poner el balón en juego rapidamente hacia Torres principalmente y aprovechar los espacios y la velocidad del madrileño tras un ataque rival. Es el primer atacante del equipo.

Saludos maestro.

Alba ha dit...

Bon partit en el boxing day i, a més, amb el títol honorífic de campió d'hivern. Ara s'haurà de veure si demostren el que valen en els próxim partits.
Salutacions

I. ha dit...

Keane 5
Gerrard 3
Insua 1