divendres, 19 de desembre del 2008

Grandiós Real Madrid - Liverpool a vuitens.

Ha tocat el Real Madrid. Tant sols cal esmentar una dada per fer-nos una idea de la enormitat de la eliminatòria que disputaran blancos i Reds. La dada no és altre que sobre les gespes del Santiago Bernabéu i Anfield, hi hauran presents un total de 14 Copes d'Europa, fita que tant sols podria superar un Real Madrid - Milan afegint dos títols més al monstruós i gegantesc historial europeu.

Així doncs, els vuitens de final de la Champions depara un enfrontament entre dos històrics del continent, que ben curiosament, tant sols s'han enfrontat directament en una única ocasió. Va ser el 27 de maig del 1981 al Parc dels Prínceps de París, a la final de la màxima competició continental a les hores anomenada Copa d'Europa. La final va ser guanyada per el Liverpool per 1-0, conquerint d'aquesta manera el que en aquells moment era la tercera Copa d'Europa del club, gràcies a un gol d'Alan Kennedy, gran amic de la nostra branch.

De poc o res serveix la historia i menys encara quan es parla d'un partit disputat 27 anys enrere. El present diu que a dia d'avui el Liverpool parteix amb certa avantatge sobre el conjunt de Chamartín, però la situació en la que es trobaran el proper 24 o 25 de febrer al Bernabéu pot ser ben diferent a l'actual. Tothom és conscient de que l'actual moment de forma del Real Madrid és estranyament negatiu en aquestes alçades de la temporada per un equip de l'entitat del conjunt madridista. Però ben és cert, que la nova contractació de Juan de Ramos com a màxim responsable tècnic dels blancs podria repercutir positivament en una reacció de l'actual campió de la lliga espanyola.

Noms com Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Guti, Robben, el nou vingut Huntelaar i el sempre carismàtic Raúl González, són motiu suficient com per prendre's la eliminatòria amb la serietat i rigor propis d'un partit que enfronta a dos de les més grans institucions futbolístiques mundials. Tampoc la morbositat faltarà per la nova visita dels reds a Madrid. Benítez i Arbeloa tornaran al club dels seus inicis i Torres podria treure's la espina clavada per no haver disputat ni un sol minut contra el seu Atlético, eliminant a l'etern rival Real Madrid.

Del Real Madrid però, ja en parlarem a partir del mes de febrer. Diumenge un importantíssim partit contra l'Arsenal, obre les celebracions nadalenques que portaran a disputar dos partits més contra Bolton i Newcastle, durant el període festiu nadalenc

La resta d'enfrontaments de vuitens són:.

Chelsea v Juventus
Villarreal v Panathinaikos
Sporting Lisbon v Bayern Munich
Atletico Madrid v Porto
Lyon v Barcelona
Real Madrid v Liverpool
Arsenal v Roma
Inter Milan v Man Utd

8 comentaris:

blog_RMCF ha dit...

Preciosa eliminatoria.

Un saludo.

realmadridcf.wordpress.com

Anònim ha dit...

Ya sabes, Stubbins, que soy hincha del Liverpool al máximo en esta eliminatoria. Disfrutaría mucho con que el Liverpool se clasificaba con un gol de Fernando Torres.

un abrazo y a ganar.

Anònim ha dit...

You will never trampled alone!!!! Kilaros a aquets ----- -- ----!!!!

Anònim ha dit...

Mai caminareu a Bernabéu sols

You'll never walk to Bernabéu alone

We Barça fans are psyched!

http://www.spain-football.org

Jorge-George Olmos ha dit...

Stubbins nos vemos en Madrid?
Yo ese dia intentare estar con vosotros

Alba ha dit...

La veritat es que será una magnífica eliminatoria i que els petits detalls seran els que la resoldran.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Hey Simon

Thanks for your support!

Stubbins ha dit...

Cosetes del meu avi.....

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N162618081222-1358.htm

jejeje.