dissabte, 13 de desembre del 2008

Tornen a volar punts d'Anfield.

LIVERPOOL FC 2-2 Hull City AFC

Ja són vuit els punts que han volat d'Anfield aquesta temporada, sis d'ells en els darrers tres partits disputats en el feu red. Números que no inviten a tindre una visió massa optimista de cara a la consecució del màxim objectiu del conjunt de Rafa Benítez d'aquest any, que no és altre que guanyar divuit anys després el tant desitjat campionat de lliga. No es pot negar però, que l'equip posi el cor i l'anima per tal de aconseguir la victòria, però el cert, és que els de Benítez juguen darrerament a Anfield amb una pressió afegida, que no mostren per res quan ho fan lluny de l'estadi red.

Avui el Hull City ha posat les coses ben difícils avançant-se per o gols a dos quan es portaven disputats tant sols vint-i-dos minuts de joc. El primer gol dels de Phil Brown l'ha aconseguit McShane que ha guanyat la partida a un adormit Dossena al rematar de cap dintre de l'àrea a la que Pepe Reina no ha arribat. El segon gols dels tigers, ha estat encara més dramàtic per a la defensa red. Jamie Carragher introduïa en la seva pròpia porteria una pilota centrada per un sensacional durant tota la tarde Bernard Mendy a la que no arribaven ni Hyypia ni Reina i sorprenia al vice-capità de l'equip que s'ha trobat amb la pilota a sobre.

Els tigres amb dues esgarrapades ferien de mort al líder. Però ha estat el gran capità Steven Gerrard qui acudiria al rescat del Liverpool FC i tornaria a igualar el partit en dues accions plenes d'oportunisme ben pròpies d'un davanter centre clàssic. Amb mitja hora de joc i tota una hora per endavant, començava un nou partit a Anfield amb tot novament igualat.

Amb la consecució de l'empat per part del Liverpool, els d'Anfield s'han avocat a l'atac en busca del tercer gol que els poses en avantatge abans d'encarar el camí dels vestidors. No ha estat així. Ni Xabi Alonso ni Kuyt han encertat de cara porteria en dues bones ocasions. A la represa, els de Benítez han tornat a oferir la imatge d'un equip amb molt caràcter i que busca la victòria, però que no troba el mètode per matar els partits a casa.

Hyypia gaudia de la millor oportunitat al estavellar una pilota al pal de la porteria de Myhill. També Riera disposava d'una bona oportunitat però el porter dels tigers responia amb una bona aturada al potent xut del jugador de Manacor. Els reds posaven setge a la meta visitant, bolcant el joc per la banda esquerra amb Dossena i Riera efectuen continues centrades a l'àrea que no han trobat mai rematador. Les sortides de El Zhar i Babel tampoc han aclarit el camí del gol de la victòria.

Quedava encara una carta per posar en joc per part de Benítez. Robbie Keane escalfava a la banda, però el tècnic madrileny s'ha decidit finalment per Lucas Leiva en una decisió que de ben segur portarà polèmica al llarg de la setmana. Demà el Liverpool podria perdre el liderat si el Chelsea aconsegueix la victòria en el seu compromís amb el West Ham de Gianfranco Zola.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Dossena, Benayoun (El Zhar 75'), Mascherano (Lucas Leiva 89'), Xabi Alonso, Riera (Babel 82'), Gerrard i Kuyt.

GOLS:
1-2 Gerrard 24'
2-2 Gerrard 32'

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Hyypia: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Anònim ha dit...

Fallo, fallo. Estos puntos no se deben escapar de Anfield. He visto el partido a ratos, pero puedo puntuar.

Gerrard: 5

Xabi Alonso: 3

Kuyt: 1

un abrazo.

Anònim ha dit...

dosenna mai mes..aixi no guanyem la premier. sort de st.gerrard.XAVI MARTIN

Anònim ha dit...

XAVI MARTIN .

GERRARD 5
SAMMY 3
XAVI A 1

Alba ha dit...

No em va agrada gens l'inici de partit del Liverpool; no pot jugar a casa i començar perdent per 0 a 2, així no es pot guanyar. Per sort van aconseguir l'empat abans del descans, pero a la segona meitat van pagar l'esforç físic realitzat.
Salutacions

Sentimiento Perico ha dit...

Estos partidos en casa aunque sea ante el equipo revelación no se pueden escapar para que la premier se vaya para anfield.
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Portem tota la temporada remontant marcadors. Tard o d'hora no es remuntarà.

Mai s'em passaria pel cap dir res dolent de Carra, peró algú podria fer un estudi dels gols en propia porta que ha marcat en la seva carrera. Em sembla que aquesta temporada ja van dos.

Jorge-George Olmos ha dit...

Se puede dar puntos negativos,lo digo por darselos a Dossena y Benitez por sacarle?,madre mia,bueno al final fue una jornada que no pasa nada,un alivio
Gerrard-5 points
Xabi- 3 Points
Hyppia-1 Point

Luis JFT96 ha dit...

Buen partido del Liverpool pese a todo. Volvemos a tener buen ritmo en los partidos. El domingo hay que descartar a un rival por el título.

Gerrardo 5 punts
Samuel 3 punts
Alberto 1 punto

Stubbins ha dit...

@ Longui

Aqui tens un recull de tots els gols de Carra "own goal"

5/12/98 Hotspurs (PL)
1/5/99 Hotspurs (PL)
11/9/99 Man. U. (2 gols) (PL)
13/5/06 West Ham (FA Final)
1/11/08 Hotspurs (PL)
13/12/08 Hull (PL)

Està vosté en el cert. Aquest any contra els Spurs també es va marcar un gol en propia porta.

A destacar els seu "olfacte golejador" davant del Spurs i el seu doblet enfront l'United al 99.

Malgrat tot, CARRA FOREVER!

@ Jorge

Dossena lleva una serie de partidos realmente decepcionantes. Defensivamente es atroz y ofensivamente, no deja de ser un carrilero que da centros sin más. A mi modo de entender, Insua deberia ser titular ya. El argentino es un lateral izquierdo completísimo.

I. ha dit...

Siempre a contracorriente..

Hyppia 5
Gerrard 3
El Zhar 1

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Gerrard: 28 pts.
Hyypia: 15 pts.
Xabi Alonso: 8 pts.
Kuyt: 1 pt.
Riera: 1 pt.
El Zhar: 1 pt.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Hyypia: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Moltes gràcies a tots per la vostre col·laboració.