diumenge, 21 de desembre del 2008

Rafa a l'aparell.

Arsenal FC 1-1 LIVERPOOL FC


Un empat a l'Emirates mai es pot considerar un mal resultat, però si que és cert, que tal i com s'ha desenvolupat el partit d'avui, el Liverpool ben be podria haver aconseguit una victòria que hagués descartat a l'Arsenal d'una manera pràcticament definitiva en la lluita per el títol. I més encara, quan els locals s'han quedat amb un home menys sobre el terreny de joc, després de l'expulsió per doble targeta groga d'Emmanuel Adebayor. Curiosament però, ha estat a partir d'aquest moment quan l'Arsenal ha revifat i ha plantat cara a un Liverpool dominador en la gran majoria del partit fins a les hores.

Diverses novetats presentaven els Reds. La principal, l'absència de Rafa Benitez a la banqueta com a màxim director del conjunt d'Anfield. L'entrenador red ha seguit des de casa el desenvolupament del partit, tot recuperant-se de l'operació quirúrgica a la que es va veure sotmès durant la setmana com a conseqüència d'un calcul renal. Benítez ha estat en tot moment connectat amb l'Emirates Stadium a través del telefon mòbil en una curiosa comunicació via Xavi Valero (que serà novament protagonista d'un article durant la present setmana) que era l'encarregat de transmetre les ordres de Benítez a l'avui primer entrenador Sammy Lee. Altre novetat ha estat la inaudita indumentària lluida en el partit amb la samarreta grisa acompanyada de pantalons i mitjes vermelles.

Els primers compassos de partit, es disputaven sense gran intensitat i amb tots dos conjunts tractant-se amb gran respecte. El primer avís cara a porteria, ha estat obra de Gerrard però Almunia ha sabut anular-ho amb facilitat. Més sort tindria l'Arsenal al minut vint-i-tres, quan una pilota penjada des de les posicions defensives dels gunners era controlada magníficament per Robbie Van Persie amb el pit i efectuant un sensacional control orientat de mitja volta dirigia un fort xut que ni Carragher en primera instància, ni Reina podien evitar que s'introduïs en la porteria red.

El Liverpool empataria abans d'arribar al descans amb una jugada similar. Agger refusava la pilota des de la zona defensiva d'una forta puntada i Robbie Keane seguint la jugada es plantava tot sol davant d'Almunia. El jugador irlandès xutava amb gran potència amb l'ajuda del bot de la pilota i batia al porter navarrès. Era l'empat a un i l'Arsenal sentia el cop rebut d'una manera brutal. Tal és així que Gerrard ben a punt ha estat de posar en avantatge als d'Anfield però el remat a centrada de Kuyt, ha sortit alt per ben poc. Sense temps per reaccionar, Almunia havia d'esforçar-se al màxim per enviar a corner amb la punta dels dits un xut creuat de Dirk Kuyt. Més dur per els Gunners seria encara el cop de la lessió de Fabregas , que ja no seria de la sortida al segon temps, després de rebre un fort cop en una pilota disputada amb Xabi Alonso.

Al segon temps, el Liverpool sortia amb el convenciment d'aconseguir els tres punts. Riera gaudia d'una molt bona oportunitat que Almunia refusava a corner amb prous dificultats. El Liverpool era el clar dominador del partit i el gol es veia a vindre. L'expulsió d'Adebayor semblava confirmar encara més aquesta sensació. No ha estat així. A partir d'aquest moment, l'Arsenal ha enrabiat i ha passat a dominar la situació, sense posar en perill la porteria de Reina.

Havent passat la puntual revifada dels gunners, el Liverpool ha tornat a dominar fins a la finalització del partit, havent pogut aconseguir el gol en les botes d'Agger que ha tret espurnes de l'escaire de la porteria local de llunyà xut de cama esquerra. També El Zhar ha estat a punt de marcar al rematar de cap desviat.

El Liverpool solventa el seu primer compromís nadalenc amb un bon empat a casa d'un dels màxims candidats al títol. Bolton el dia de Sant Esteve i Newcastle diumenge 28, són els propers compromissos d'unes dates que històricament, mai han resultat satisfactòries per el Liverpool. Que tinguem bones festes.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Insua, Kuyt, Xabi Alonso, Lucas Leiva (N'Gog 89'), Riera (Babel 71'), Gerrard i Keane (El Zhar 83').

GOL:
1-1 Keane 43'

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

Haló!! Está el Jefe??? Que se ponga.

Puntuacions:

Insua: 5 pts. Este pibito vale oro.
Kuyt: 3 pts.
Keane: 1 pt.

Bon Nadal - Feliz Navidad - Merry Christmas.

Luis JFT96 ha dit...

Tenías que haber visto a mi sobrino gritando Keano Keano Keano por el pasillo de mi casa, menudo showman, este se nos hace del Liverpool fijo.
LMP:

Keane 5 punts, vamos Robbie, que vas a hacer algo grande.
Insúa 3 punts, sin duda nuestro segundo lateral izquierdo.
Alonso 1 punt.

Feliz navidad y exitoso 2009, que yo me las piro, como siempre, a estar bajo un metro de nieve.

Anònim ha dit...

Aquí deixo la meva puntuació:

Keane: 5 punts
Insúa: 3 punts
Agger: 1 punt

Bones festes!

Alba ha dit...

La veritat es que no va fer un mal partit el Liverpool, pero vaig veure massa conformisme sobre la gespa. S'haurà de veure com van aquest dos dies de vacances a la premier.
Salutacions

Jorge-George Olmos ha dit...

No se puede desaprovechar como digo en mi blog las oportunidades,contra un Arsenal sin Adebayor y sin Cesc hay que machacar
Mi puntos
Insua 5 Points
Keane 3 Points
Kuyt 1 Point
y si pudiera un 0 a babel que no hizo na de na

Bon nadal y espero veros en los madriles pronto

I. ha dit...

Insua (who is Andrea?) 5 pts
Agger 3 pts
Keane 1 pt

I. ha dit...

Insua (who is Andrea?) 5 pts
Agger 3 pts
Keane 1 pt

xavi martin ha dit...

FELIZ NAVIDAD

ALONSO 5 POINTS
INSUA 3
KEANE 1

XAVI MARTIN

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Insua: 19 pts.
Keane: 12 pts
Alonso: 6 pts.
Agger: 4 pts.
Kuyt: 3 pts.

Puntuen per la general.

Insua: 5 pts.
Keane: 3 pts.
Alonso: 1 pt.

Moltes gràcies per les vostres votacions.