dimarts, 16 de desembre del 2008

Les males vibracions d'Stanley Park.

Tots els supporters del Liverpool encara li donem voltes al cap buscant alguna explicació raonable als quatre empats aconseguits a Anfield enfront d'equips a priori inferiors als de Benítez i que impedeixen que els Reds gaudeixin d'una distància molt més amplia al front de la classificació, de la minsa diferència actual d'un sol punt sobre el segon classificat Chelsea.

Stoke City, Fulham, West Ham United i el darrer dissabte Hull City han estat els equips que fins al moment han rascat un punt d'Anfield, evitant d'aquesta manera que els tres punts quedesin al feu red, com inicialment era de suposar. I aixó per no parlar de partits com el del Wigan, on els de Benítez van aconseguir la victòria remontant agònicament un resultat totalment advers, o bè, els partits resolts amb victòria per la mínima i de penal com ara contra el Portsmouth.

Es evident que alguna cosa pasa a Anfield. Si ho comparem amb el rendiment de l'equip fora de casa, la diferència en el joc i en la obtenció de resultats és clarament favorable quan es juga lluny d'Anfield. L'ansietat de l'equip és la raó més clara que tothom troba per explicar la devallada de rendiment de l'equip quan juga com a local.

Però i si existeix alguna cosa no tant tangible? I si existeix alguna cosa no tant explicable i sobrenatural? I si parlem de Karma o males vibracions, o mal d'ull? I és que aquesta situació, no és única ni aïllada per als Reds. Només cal fer una ullada uns metres més al nord d'Stanley Park i veure els registres de l'Everton aconseguits a Goodison Park.

Si la situació del Liverpool com a local és preocupant, la de l'Everton és dramatica. Una única victòria, 3 empats i 4 derrotes!!! Un total de 18 punts han volat de Goodison. Molts podràn dir que són resultats ben normals per a un equip amb el potencial de l'Everton. Estàn equivocats. Si es fa una ullada als resultats aconseguit per els de David Moyes fora de casa, ens trobem amb el següent. 6 victòries, 1 empat i dues derrotes. Números molt similars als aconseguits per el Liverpool actuant com a visitant.

Alguna força maligna actua sobre Stanley Park i voltants. No aniria malament una bona plantada d'alls en la verda gespa de la zona lúdica del Mersey. Aixó és cosa de bruixes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Torno a demanar un petit estudi. Aquest cop sobre els gols a casa i a fora de Fernando Torres la temporada passada. La gran majoria de gols els va marcar a casa mentre que a fora els seus registres golejadors eren bastan minsos.

Podriem dir que els gols a fora els mantenim peró que ens falten els gols a casa del niño?

PD' te vi a poné doh vela rohas

Stubbins ha dit...

@ Longui

Está el Caballero preguntón eh! ;-)

Doncs aqui tens una relació de tots els gols aconseguits per Torres durant la tempoada passada. Torres 07/08


Que vols els de l'actual temporada? Torres 08/09

Està satisfet Senyoria? jajajaja!

Ai Senyor, haurieu de visitar més lfchistory.net LA BIBLIA de l'estadística Red.

....Aquest jovent.

Luis JFT96 ha dit...

Realmente curioso, ¿será por esto que los toffees quieren mudarse a Kirkby?

Ah, y este post ¿no debería ir en la sección humor red? o me cree en estas cosas Mr. Stubbins.