dissabte, 6 de desembre del 2008

El lider sap guanyar.

Blackburn Rovers 1-3 LIVERPOOL FC


Calia guanyar a Ewood Park. Més que per el fet de mantindre el liderat, calia fer-ho per guanyar en confiança i en seguretat en sí mateix. Finalment, els tres punts ja van camí d'Anfield, conjuntament amb el liderat que es manté una jornada més. Però l'alegria per el resultat no pot deixar d'amagar i d'ignorar que l'equip no està travessant per el seu millor moment. L'equip ofereix dubtes, en moltes fases del joc, sembla perdut i cap jugador sembla capacitat per fer retrobar el comandament del conjunt en el camp. Per sort però, tot i els greus problemes d'identificació, l'equip marxa lider quan ja anem camí de complir la meitat del campionat. No és mala senyal.

Els d'Anfield han repetit durant gairebé una hora de joc tots el problemes que venia repetint en jornades anteriors. Joc pla, molt pobre i sense veure porteria. Ni els canvis introduïts per Benítez han fet recuperar la brúixola. Insua era la novetat més destacada en el lateral esquerra defensiu i Kuyt ocupava en solitari la posició atacant. Durant el primer temps, tant sols una jugada en combinació a primer toc entre Gerrard i Benayoun que el israelià no ha sabut aprofitar al plantar-se davant de Robinson, ha estat digne de ser destacada del joc ofensiu red.

Per contra, Pepe Reina havia de lluir-se en un xut llunya del noruec Pedersen, que el porter madrileny ha sabut refusar el suficient per a que la pilota piques en el travesser, quan anava directe a l'escaire de la porteria en el que podia haver estat el primer gol dels de Paul Ince.

Ja en el segon temps, el Liverpool ha millorat sensiblement i ben ràpid s'han produït les primeres jugades de perill sobre la porteria de Robinson. Xabi Alonso ha estat el primer a provar-ho després de que Kuyt erres en el seu remat i el basc xutes a porta massa centrat facilitant així l'aturada del porter local. Minuts després, Gerrard i Benayoun gaudien d'una doble oportunitat que el porter internacional anglès tornava a desbaratar. El Liverpool començava a carburar i cada cop més, les accions de perill reds, eren més evidents.

Finalment Xabi Alonso trobava porta amb un xut d'autèntica classe amb el interior del peu dret fent arribar la pilota al fons de la porteria dels de Paul Ince amb total serenitat i col·locació. Un gran gol que era celebrat amb evidents mostres d'alegria per tots els jugadors que han anat a felicitar al jugador de Tolosa. L'equip s'evadia d'un gran pes de les seves esquenes.

Arribaven a les hores els millors minuts de joc dels de Benítez i ben ràpid es confirmava la consecució dels tres punts quan Benayoun en una excel·lent acció individual, retallava al seu marcador en l'interior de l'area i sorprenia a Robinson de xut creuat de cama dreta que establia el 0-2 que asserenava encara més els ànims entre els jugadors reds.

Però mai la tranquil·litat és absoluta i al minut 85 de partit, el paraguaià Roque Santa Cruz retallava distàncies al rematar de cap al segon pal en un corner al favor dels Rovers. La reacció local no s'ha produït i fins i tot Gerrard quan passaven quatre minuts del temps reglamentari establia el definitiu 1 a 3 marcant gairebé a porta buida.

ES manté el liderat malgrat el pobre joc exhibit durant gran part del partit. L'equip està passant ben possiblement per el pitjor moment de la temporada, però ves per on, ho fan en lo més alt de la taula classificatòria. Les coses del futbol.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Insua, Benayoun (Riera 86'), Mascherano (Lucas Leiva 82'), Xabi Alonso, Gerrard, Babel (El Zhar 63') i Kuyt.

GOLS:
0-1 Xabi Alonso 68'
0-2 Benayoun 78'
1-3 Gerrard 94'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions.

Xabi Alonso: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Hyypia: 1 pt.

Primera part de badalls (vostezos) però finalment ha arribat la victòria. Esperem que aixó faci recuperar la confiança.

Stubbins ha dit...

Per cert, la classificació general al MVP ja està actualitzada amb data d'ahir. Perdó per el retard. Gràcies.

Luis JFT96 ha dit...

En la primera parte siguió la tónica habitual de los tres últimos partidos, pero yo creo que la segunda parte es mas que destacable. Creo que Insúa no tiene nada que envidiar a Dossena, y que Roque Santa Cruz se aproxima mucho al tipo de delantero que necesitamos contra equipos que se empeñen en jugar como pequeños.

Les meves:

Alonso: 5 punts,
Yossi: 3 punts
Reina: 1 punt, solo tuvo una intervención, pero vaya intervención!!!!

Anònim ha dit...

Muy buena victoria. Además, se necesitaba ganar así para despejar dudas. XAbi Alonso está mejor que nunca. Desde varios foros rojiblancos, se apuesta por su fichaje para el At.Madrid. Pero el Liverpool no lo soltará, si bien este verano estuvo cerca de la Juventus. Un abrazo

Anònim ha dit...

Yosi 5
Xabi 3
Steve 1

Alba ha dit...

Un bon partit el del Liverpool. Cada victòria es important per mantenir la primera posició per la clasificació.
Salutacions

I. ha dit...

Reina 5
Alonso 3
Arbeloa 1

jujá!

Jorge-George Olmos ha dit...

La primera parte no me gusto el equipo la segunda mejoro,Gracias a las dos paradas de Reina no nos fuimos con un 1-0 en la primera parte

Xabi Alonso-5 Points
Reina-3 Points
Insua-1 Point

Sentimiento Perico ha dit...

Este año vuestro Liverpool va lanzado a por la premier, ojala así sea.
Un saludo.
http://sentimientperico.blogspot.com

Stubbins ha dit...

Cierro puntuaciones.

Xabi Alonso: 21 pts.
Benayoun: 11 pts.
Reina: 9 pts.
Hyypia: 1 pt.
Gerrard: 1 pt.
Arbeloa: 1 pt.
Insua: 1 pt.

Puntuan para la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Reina: 1 pt.

Gracias por vuestras puntuaciones.