divendres, 5 de desembre del 2008

Cap de setmana de llegenda.

Assistir a la inauguració d'una nova official branch del Liverpool FC a Espanya, és ja de per si mateix un acte que omple d'orgull a qualsevol supporter que hagi viscut en les seves pròpies carns, les dificultats en la creació d'una penya oficial i comprovar d'aquesta manera, que allò que representa el Liverpool FC, s'estén i es consolida en el nostre país. Si a més de l'acte institucional en si, aquest ve acompanyat per un partit protagonitzat per velles llegendes del club i la possibilitat de compartir taula i estovalles en un posterior sopar, amb els quals antany van ser autèntiques estrelles del futbol europeu, i a dia d'avui veritables mites, la cita cobra el caràcter d'ineludible.

Així ho van entendre dos de les official branches del club de recent creació en el nostre país, Barcelona i Madrid Reds, que es van citar el passat cap de setmana en la localitat alacantina de Torrevella, per a acompanyar als Costa Blanca Reds en la posada en escena, de la nova branch del Liverpool FC. La branch va ser l'organitzadora conjuntament amb el FC Torrevella de l'esdeveniment socio-futbolístic del cap de setmana.

El partit de futbol es va disputar en l'estadi Vicente García de Torrevella, seu habitual del club organitzador i va enfrontar al Liverpool Legends FC i a un combinat d'antics jugadors del FC Torrevella. Entre els reds, destacaven noms com Jimmy Case, Jason McAteer, John Wark o Gary Gillespie. Lamentablement, per problemes meteorològics a Liverpool, la gran estrella del combinat de llegendes, Alan Kennedy, no va arribar a temps per a disputar el partit, encara que si va assistir al posterior sopar de germanor.

El partit va transcórrer entre l'habitual ambient de festa i cordialitat en els partits d'aquestes característiques. Des d'un dels fons, Barcelona i Madrid Reds, no van deixar d'entonar els càntics habituals, com si d'un partit oficial dels de Benítez es tractés, davant la sorpresa del públic local. El resultat final, va reflectir un empat a 2 i Bob Bolder, porter del Legends, va ser nomenat "Man of the Match" gràcies a les seves encertades intervencions.

Al partit li va seguir el sopar de gal·la, on els membres de les branches i jugadors van compartir taula, records i experiències entorn del club de Anfield. A la taula compartida pels membres de Barcelona i Madrid Reds desplaçats a Torrevella, li va ser assignada la companyia de Jason McAteer, lateral dret red d'inicis dels 90, que ens va delectar amb la seva presència i va accedir amb summa amabilitat a fer-se fotografies i a la signatura d'autògrafs amb tots els assistents.

A l'entreacte, les branches barcelonines i madrilenyes, van fer acte de lliurament d'un obsequi als Costa Blanca Reds com a record de la visita i del naixement de la branch, que va ser rebuda amb enormes mostres de gratitud per la branch amfitriona.



Posteriorment, Alan Kennedy i Jason McAteer van prendre la paraula per a delectar als presents amb les seves vivències com jugadors Reds. Especialment emocionant va ser escoltar a Alan Kennedy la seva versió personal del gol al Reial Madrid en la final de Copa d'Europa de l'any 1981 i el cinquè penal transformat en la final de l'any 1984 davant la Roma, que li han convertit per dret propi en mite i llegenda del Liverpool FC.

AL final de l'esdeveniment i ja de manera més informal, tots els assistents van poder xerrar animadament amb les llegendes. Destacant particularment a Alan Kennedy per la seva immensa elegància com persona, i a Michael Thomas i Bob Bolder per la seva simpatia i extroversió. Amb Michael Thomas vam acabar abraçats i saltant tots plegats cantant la cançó de Luis Garcia.

Una aventura per no oblidar mai, d'autèntica llegenda.

2 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

!Que bien te lo pasas bribón!

Anònim ha dit...

I Claire no va anar????