diumenge, 26 d’octubre del 2008

WE'LL BE COMING!!!!

Chelsea FC 0-1 LIVERPOOL FC

En les darreres jornades el càntic que dona títol a aquest post, ha cobrat gran força i rellevància entre els supporters que es desplacen amb l'equip, fent-se sentir i anunciant l'arribada dels nois de Shankly. Es com si algun incomprensible i misteriós fet s'hagi apoderat de la parròquia d'Anfield sense una explicació aparent, que fa que la canalla anuncii arreu que els jugadors del Liverpool estan arribant i que venen disposats a conquerir el títol.

Així ha passat aquesta tarde a Stamford Bridge. Els nois de Benítez han ofegat per complert als nois d'Scolari confirmant ara si, que són seriós aspirant al títol i no tant sols un simple candidat. L'equip creu, Rafa ho creu, els supporters ho creuen i, a partir d'aquesta mateixa tarde, tot el món futbolístic comença a adonar-se que aquest Liverpool FC te les condicions per arribar ben lluny.

Era el segon compromís que enfrontava als de Benitez amb un dels clars tres outsiders a la conquesta del títol. En el primer el Liverpool guanyava al Manchester United d'Alex Fegursson a Anfield amb clara superioritat i en el d'avui, el Chelsea d'Scolari s'ha vist superat amb claredat i autoritat per l'onze de Benítez.

Clar reflex de aquesta afirmació, han estat les continues queixes del entrenador brasiler a arbitre i assistent des de la banda, en cadascuna de les decisions arbitrals que no afavorien als de Stamford Bridge. Impotència.

El gol de Xabi Alonso amb col·laboració de Bosingwa que ha desviat el suficient la pilota per a descol·locar per complert a Cech, quan es portaven tant sols deu minuts de joc, ha posat massa coll amunt el partit per al Chelsea, que ja des de els primers compassos del partit, comprovava la bona disposició anímica i col·lectiva dels d'Anfield.

Amb el marcador a favor, els nois de Benítez tant sols han hagut de controlar les escomeses locals amb un Jamie Carragher colossal en l'eix defensiu i perfectament secundat per Daniel Agger. Al mig del camp Xabi Alonso exercia de amo i senyor de tota la parcel·la mitja, mentre que Gerrard ocupant la mitja-punta atacant, la posició que millor s'ajusta a les seves característiques, conduïa amb gran visió les contres reds. Riera i Kuyt efectuaven un gran treball de despesa, oferint una gran presencia en tota la parcel·la del mig del camp, sense limitar-se a cobrir les seves respectives zones de responsabilitat.

El gran rigor amb el que els nois de Benítez estaven actuant, conjuntament amb el pas del temps, a fet reduir les ofensives blues i a les hores el Liverpool s'ha trobat realment còmode sobre el terreny de joc. Xabi Alonso amb una pilota a la base del pal al executar una falta i Ryan Babel d'un sec xut de cama dreta, han estat a punt de deixar el partit sentenciat, abans del minut 80. Els de Rafa han hagut d'esperar fins els tres xiulets que anunciaven el final del partit per no veure perillar els tres punts que volaven definitivament cap el Merseyside.

Són nou jornades i és molt d'hora encara per afirmar que el Liverpool és ja un seriós aspirant al títol. Però el que és cert i irrefutable, és que en els dos partits ja disputats contra dos dels tres grans aspirants, els de Benítez han fet ple i han tret punts als rivals, quan en temporades passades, el rosco era l'únic que s'obtenia.

Cop sobre de la taula del Liverpool. Cop d'autoritat. Ja ho diu el càntic.


WE'LL BE COMING, WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD.
WHEN YOU HEAR THE NOISE OF THE BILL SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Fabio Aurelio, Kuyt (Lucas Leiva 87'), Mascherano, Xabi Alonso, Riera (Hyypia 89'), Gerrard i Keane (Babel 60')

GOL:
0-1 Xabi Alonso 10'

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Carragher: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Can you hear the noise of the Rafa's boys???

Luis JFT96 ha dit...

PODEMOS, PODEMOS, PODEMOS, SI!!!!

LMP:

Carragher - 5 punts, partido perfecto del vice-capitán del líder de la Premier.

Alonso - 3 puntos, por un churri-gol y un peazo de no-gol, aparte del dominio del medio del campo del líder de la Premier.

Riera - 1 punt, Muy bien en ataque en la primera parte y en defensa en la segunda, en el líder de la Premier.

¿He dicho ya que somos los líderes de la Premier?

tgdor_ ha dit...

Este año sí amigos!!

Alonso: 5 pts . El director de la orquesta hoy en el conciertazo del Liverpool.

Carragher: 3 pts . Cómo me prestó cuando levantó a Lampard. :D

Riera: 1 pt. Un puñal.

Anònim ha dit...

Alonso -- 5 punts
Carragher -- 3 punts
Gerrard -- 1 punt

Psiko ha dit...

Xabi 5 points
Carra 3 points
Kuyt (pronunciese Caut) 1 point

juan ha dit...

LMP

Carra 5 punts
Alonso 3 punts
Gerrard 1 punt

Y del partido del Atleti:

Alonso 5 punts
Reina 3 punts
Keane 1 punt

Alba ha dit...

La veritat es que va ser un partit interesant el jugat contra el Chelsea y més després de la imbatibilitat dels blue. Un partit d'aquests que es treballen i es maduren des del primer minuto. El liverpool va pel bon camí i esperem que no abaixin la guardia.
Salutacions

I. ha dit...

Alonso 5
Carra 3
Riera 1

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Vi el partido a trozos pues tenía una comida familiar. NO puedo dar los puntos.

El Liverpool va muy serio este año en la Premier. Un abrazo.

lover ha dit...

Alonso 5 punts
Masche 3 punts
Gerrard 1 punt

Y del partido en el Calderón:

Alonso 5 punts
Reina 3 punts
Keane 1 punt

tgdor_ ha dit...

Mañana el Liverpool tiene que ganar al Porstmouth si o sí. Un empatín del Hull les venía de perlas jejejejeje.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades:

Xabi Alonso: 34 pts.
Carragher: 24 pts.
Gerrard: 3 pts.
Mascherano: 3 pts.
Riera: 3 pts.
Kuyt: 2 pts.

Puntuen per la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Carragher: 3 pts.
Gerrard: 1 pt
Riera: 1 pt.
Mascherano: 1 pt.

XABI ALONSO PREN EL LIDERAT amb 2 plens en els dos darrers partits.

BETI XABI!!!

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Alba ha dit...

La veritat es que si, es gaunya, pero patint. S'haurà de fer una festa el dia que es guanyi i es vegi clar desde el principi. Malrat això, els punts en aquest tipus de partits són els que fan que un equip acabi campió al final de temporada.
Salutacions