divendres, 31 d’octubre del 2008

Els Spurs recuperen escalfor.

Amb uns nefastos dos punts producte de dos empats i sis derrotes en vuit partits, Juande Ramos signava el pitjor inici del Tottenham Hotspurs des de l'any 1912. A l'entrenador manxec, tampoc li va ajudar una més que discreta actuació a la Copa de l'UEFA on en el darrer partit, patia una severa derrota per 2-0 enfront de l'Udinese italià. I tot, amb un dels planters més potents i complerts, no tant sols de la Premier League, sino que, de tota Europa. El cessament de l'entrenador que va fer campió de la Copa de la UEFA en dues ocasions al Sevilla CF, era fulminant ara fa una setmana.

El substitut de Juande escollit per la directiva del club londinenc, va ser Harry Redknapp, que no va dubtar en abandonar el Portsmouth per fer-se càrrec de la banqueta dels Hotspurs. Redknapp, pare de l'ex-jugador red Jamie Redknapp i oncle del jugador del Chelsea Frank Lampard, va convertir en tant sols una temporada i mitja al Portsmouth FC en flamant Campió de la FA Cup de la temporada passada, quan mig any abans l'equip del sudoest ocupava una posició propera al descens.

La mà del veterà entrenador anglès, ja es deixa notar. En els dos partits següents a la destitució de Juande, els Spurs van aconseguir la primera victòria de la temporada davant del Bolton Wanderers i un agònic empat a quatre gols en l'esbojarrat derby del nord de Londres enfront de l'Arsenal, quan faltant ben pocs minuts per al final del partit, els de Redknapp perdien per 4-2.

Amb un entrenador com Harry Redknapp, experimentat i especialista en reflotar i fer fins i tot grans a equips en situacions compromeses, el Tottenham Hotspurs torna a recuperar el crèdit perdut en vuit jornades d'una lliga en la que per potencial, estava cridat a ser un dels equips a pugnar amb els quatre grans.

Per el potencial del planter, per les renovades il·lusions i per els dos esperançadors resultats obtinguts amb l'execució del canvi d'entrenador, el partit de demà dissabte és un d'una dificultat extrema per els homes de Benítez. Per si faltessin pocs al·licients per viure un dels partits més grans de la jornada, l'aspecte emotiu també estarà present a White Hart Lane, amb la tornada de Robbie Keane a la que va ser casa seva durant 6 temporades. Ens espera tot un partidaç.

1 comentari:

Luis JFT96 ha dit...

Le tengo un miedo a este partido.