divendres, 17 d’octubre del 2008

Es perdrà 4 partits.

Wigan Athletic, Atlético de Madrid, Chelsea i Portsmouth. Aquests quatre compromissos són els que Fernando Torres es perdrà durant la seva baixa estimada per a un periode d'entre deu i quince dies, després de que el jugador s'hagi vist sotmés a les exploracions mèdiques durant aquest matí a Melwood.

L'abast de la lesió no és altre que un trencament fibrilar en la seva cama dreta, lesió a la que el jugador madrileny es bastant propens i recau en repetides ocasions, produida per accions que requereixen una ràpida reacció muscular en accions explosives com arrancades brusques de carrera.

Per al jugador de Fuenlabrada, la baixa en el partit del proper dimecres al Vicente Calderón davant del seu antic club l'Atlético de Madrid, te unes consequències anímiques ben amargues, donat el declarat desig del jugador de tornar al que va ser des de sempre el seu estadi i els seus aficionats.

Especial repercusió esportiva tindrà per a Rafa Benítez la baixa de Torres, en el partit que l'enfrontarà al Chelsea, actual co-lider amb els reds de la Premier league, diumenge que vé a Stamford Bridge.

D'altre banda Ryan Babel, l'altre jugador red que va tornar lesionat dels compromissos de seleccions amb problemes al seu turmell esquerra, fins i tot podria ser convocat per al partit de demà enfront dels Latics.