dimecres, 29 d’octubre del 2008

Tant sols falta guanyar facilment.

LIVERPOOL FC 1-0 Portsmouth FC



Des d'el punt de penal ha aconseguit el Liverpool mantenir el liderat de la Premier League, mitjançant Steven Gerrard que ha executat magníficament la pena màxima a falta d'un quart d'hora de la finalització del matx.

Amb aquesta introducció, es podria pensar que el joc dels de Benítez aquesta nit enfront del nou Portsmouth de Tony Adams, ha deixat moltíssim que desitjar. Res més lluny de la realitat. Els d'Anfield han realitazat un partit completíssim, amb moltes fases de bon joc amb combinacions de jugades de fantasia, joc molt ràpid i no oferint al rival la més mínima oportunitat de possessió de pilota. L'únic que ha faltat, ha estat decidir el partit més d'hora i amb una diferència de gols suficient com per no passar angunies als minuts finals.

I és que aquest any el Liverpool suma punts a base de victòries (8 per tant sols 2 empats) però aquestes van acompanyades sempre de grans patiments i en ocasions amb remuntades heroiques. Ja és bo que així succeeixi. L'equip lluita i troba la justa recompensa al treball ben fet. Però veient la facilitat amb la que solventen els seus compromisos la resta d'equips grans del campionat, seria desitjable prendre exemple. Clar que quan el que toca és enfrontar-se contra aquests conjunts, el que surt guanyador, fins al moment, és el Liverpool FC.

Els tres punts en joc en la nit d'avui a Anfield eren summament importants i calia que no volessin del feu red. El partit presentava uns al·licients que no deixaven d'agradar als supporters. S'estrenava liderat, Peter Crouch tornava a Anfield, l'equip visitant estrenava tècnic i l'eufòria per la gran victòria del passat diumenge, continuava present en l'estat anímic de gran part dels aficionats. Era un clar partit trampa.

Benítez introduïa per sorpresa un bon número de canvis en l'onze inicial, amb la presència en l'eix defensiu de Sami Hyypia, Lucas Leiva de partenaire de Xabi Alonso, Pennant i Babel per les bandes amb Gerrard com a mitja punta per darrera de Kuyt. L'aposta de Benítez, ha estat bona. El joc dels seus nois ha estat brillant i fluït amb Alonso i Gerrard com a grans líders d'un equip que partit a partit està demostrant que té fam de Premier League.

Amb la victòria final, el Liverpool conserva el liderat obtingut el passat diumenge i comença a pensar en el difícil partit de dissabte a White Hart Lane. Espera un Tottenham amb renovades esperances després del nefast inici de campanya a les ordres de Juande Ramos. La bona i experimentada mà de Redknapp ja es comença a notar en els Spurs. Sigui per sort o no, el cas és que el derby londinenc entre gunners i spurs ha acabat amb empat a 4 gols després que els de Redknapp anesin per sota en el marcador per 4-2.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio, Pennant (Benayoun 65'), Lucas Leiva, Xabi Alonso, Babel (Riera), Gerrard (Keane) i Kuyt.

GOL:

1-0 Gerrard 75' (pen)

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Punutacions:

Xabi Alonso: 5 pts. Calen explicacions?

Gerrard: 3 pts. Encara més explicacions?

Leiva: 1 pt. Ha bregat al mig del camp i ha tingut força arribada a l'area. Partit molt complert.

Bona nit.

Jorge-George Olmos ha dit...

Stubbins Puedo yo tambien Votar?jejejeje
es la Envidia,jeje

Un abrazo para Barcelona Reds

Anònim ha dit...

No vi el partido pues a la misma hora jugaba el At.Madrid en la Copa del Rey. Costó mucho, pero lo importante son los tres puntos.

Cuándo vuelve Torres ?

un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Jorge

POR SUPUESTO!!!! La votación es totalmente libre. Tan solo se rige por dar 5, 3 y 1 punto a los tres mejores jugadores del partido según el criterio del votante.

@ Fernando

Eran confusas las fuentes que decian que Torres podia reaparecer en la noche de ayer. La participación para el partido del Atleti en Anfield, parece segura.

tgdor_ ha dit...

No pude verlo. :S
No me funcinaba ningún enlace. Tu tienes Sky Stubbins???

Stubbins ha dit...

@ Tgdor

Sky???

El "Sky" ganado es lo que tengo!!! XD!

Yo lo pude ver a través de un enlace a una televisión rumana, mediante el SopCast.

I. ha dit...

5 per Alonso
3 per Gerrard
1 per Babel (I'm lovin' it!)

Anònim ha dit...

Hola maestro.

Te dije el otro día que este año es el vuestro y lo sigo afirmando. Estais sumando puntos en meses que anteriormete se os venían dando fatal y en el sprint final no hay quien os pare.
No vi el partido y no puedo puntuar pero... Felicidades!!

Un abrazo.

Luis JFT96 ha dit...

Xabi - 3 punts
Gerrard - 5 punts
Arbeloa - 1 punt

Reina - sin calificar.

Psiko ha dit...

Xabi 5
Steve G 3
Babel 1

Jorge-George Olmos ha dit...

Stevie 5 (por llevarnos a la victoria)
Xabi 3
Hyppia 1 (por su vuelta al 11)

Gracias Stubbins

juan ha dit...

Alonso 5 punts

Kuyt 3 punts

Gerrard 1 punt

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades

Xabi Alonso: 38 pts.
Gerrard: 18 pts
Kuyt: 3 pts.
Babel: 2 pts.
Lucas: 1 pt
Arbeloa: 1 pt
Hyypia: 1 pt

Puntuen per la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Gerrard: 3 pts
Kuyt: 1 pt.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.