dilluns, 6 d’octubre del 2008

Skrtel es trenca.

La joia i l'alegria per la remuntada i victòria del Liverpool davant del Manchester City del passat diumenge, va tindre la nota negativa de la greu lessió de Martin Skrtel quan el marcador assenyalava un empat a dos gols i restaven cinc minuts per a la finalització del matx. El defensa central va patir al pugnar per una pilota amb el davanter local Chedwyn Evans, una rotura del lligament creuat intern del seu genoll dret, que el deixarà un fins al moment indeterminat número de setmanes de baixa. Aqueta tarde, se li efectuarà una exploració mèdica que donarà a conèixer l'abast concret de la lessió.

Les impressions des d'el primer moment en que el jugador eslovac va quedar estés sobre el terreny de joc amb clars signes de dolor, fan presagiar una llarga recuperació. Cal recordar que fins i tot els serveis mèdics del club es van veure obligats a sumministrar oxígen al brau central en la mateixa gespa.

Skrtel havia assolit afiançar-se en l'eix central de la defensa red en companyia de Jamie Carragher, deixant molt car el preu de la seva plaça a els altres centrals de l'equip Daniel Agger i Sami Hyypia. Pressumiblement serà el jove central danès, qui ocupi la plaça del central eslovac, mentre aquest estigui de baixa. Agger disposarà d'aquesta manera dels minuts que havia reclamat al tècnic Rafa Benítez. No es dubta de les grans qualitats d'Agger, per a molts el veritable titular indiscutible en el centre de la defensa, però el llistó deixat per Skrtel està a una gran alçada.

Que es recuperi ben aviat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sort que tenim recanvi,ja que les coses començaven a funcionar,la prensa diu que fins a principi de l´any que be no estarà
recuperat,que pasi ràpid i tingui una bona recuperació.

Jony ha dit...

Por lo menos tenemos a Agger, menos mal que plantilla hay y buena.

Alba ha dit...

La veritat es que es una pena; una lesió y d'aquestes carecterístiques mai es una bona notícia. Esperem que es recuperi el més aviat posible i de la millor manera.
Salutacions

Alba ha dit...

Ei, un grup d'aficionats de l'Europa en el facebook.

http://www.facebook.com/group.php?gid=27751110916

Anònim ha dit...

hola a tots!!es una llastima,la veritat es veia vindre amb la reaccio al trencarçe...

Aquet any aneu llençats,ya tocaba!!!

Papi:no tens que feliçitar,no ha guanyat res falta molt..

A10

Stubbins ha dit...

@ Alba

Avui mateix una amiga meva m'ha enviat una invitació per a agregar-me. A veure si me'n recordo de fer-ho. Moltes gràcies!!!

@ Edu & Papi

Per sort no necessitarà passar pel quiròfan. Aquest Skrtel està fet de ferro. Al veure el seu dolor jo creia que estaría molts messos més. IRON MARTIN!

Anònim ha dit...

@ EDU2
Tu ja saps,perquè t´he felicitat,i no és per el futbol que fà el teu equip,porrera és més aprop.

Anònim ha dit...

PAPI

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
jejej...ya m'estranyaba,jejej

Anònim ha dit...

per cert stubbins,envien la foto top secret que tu saps.