dimecres, 15 d’octubre del 2008

Es jugarà al Calderón.

Marxa enrere. La UEFA ha degut de desdir-se de la seva sanció a l'Atlético de Madrid, com a mínim temporalment, i es veu obligada per els esdeveniments a que el partit de Champions League entre Atlético i Liverpool FC, es disputi com inicialment estava previst al Vicente Calderón.

Aixó és el que Clemente Villaverde, màxim responsable jurídic del club "colchonero" ha fet arribar als mitjans de comunicació espanyols, que ja es fan ressó en les seves edicions digitals de la anulació temporal de la sanció, tot i que, aquesta encara no s'ha donat a coneixer de manera oficial per part de la UEFA.

Ridicul majúscul de la UEFA i del seu màxim mandatari Michel Platini, que han estat incapaços de comprendre el que qualsevol aficionat al futbol del color que sigui, entenia a la perfecció. Era materialment impossible traslladar el partit a un altre ciutat a una setmana vista de la celebració del mateix, amb tot el taquillatge venut.

A la rectificació de l'organisme futbolístic, també ha comptat i força la intermediació del propi Liverpool FC, que ha fet veure la pràctica impossibilitat del trasllat del partit, quan 3.000 red supporters ja disposaven de viatje, allotjament i entrades adquirides.

La sanció inicial però, encara no ha estat retirada i es manté a la espera de que el club del Manzanares presenti les seves oportunes alegacions. L'Atlético comptarà amb el suport i recolçament de la Real Federación Española de Futbol i fins i tot del Govern espanyol, indignat també per una sanció en la que es culpava a la Policia Nacional espanyola d'abús d'autoritat contra els seguidors marsellesos, quan les imatges demostren tot el contrari.

El futbol no mereix un personatge com Platini.

DIMISSIÓ!!! PLATINI A LA RUE!!!

5 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

No des por hechas las noticias, antes de que las confirme la Unión de Estafadores Franceses Abobados (U.E.F.A.), que si no vas a parecer el anuncio de Bancaja "ahora sí, ahora no".

Anònim ha dit...

asno asno y mas que asno,no se como la madre de este asno pudo cagar una cosa asi,estoy indignado porque el cierre del calderon sigue presente,que culpa tiene la afición del atleti de que seas un cabron traficante,cual sera tu proxima mamonada hijo puta,y si me quieren suprimir el comentario me da igual porque tampoco he dicho nada que no sea verdad,que no existe la libertad de expresión,y ya para rematar se lesiona torres joder.

Stubbins ha dit...

Papi, Papi.

No fa falta desqualificar d'aquesta manera a ningú, malgrat que no et falti raó.

Et prego una mica de moderació en propers comentaris o la propera vegada si que l'eliminaré.

La llibertat d'expressió, no és sinònim de grolleria. Es pot dir el mateix que has dit tu, amb paraules més correctes i igualment dures.

Saps molt be que el blog es visitat per nens i no hem de donar-los mal exemple.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

esperaba que Platini, como exfutbolista, no fuera el típico dirigent de UEFA, pero me he equivocado.

gracias a los aficionados del Liverpool así como al club inglés por su apoyo al At.Madrid. Nunca lo olvidaremos.

un abrazo.

Alba ha dit...

Una desició amb cap i peus. La veritat es que podrá ser un bonic partit el del calderón; llàstima que Fernando Torres no podrá disputar aquest partit.
Salutacions