dissabte, 25 d’octubre del 2008

Els bons amics es reparteixen els punts.

Atlético de Madrid 1-1 LIVERPOOL FC.


El partit del bon rotllo, no podia finalitzar d'un altre manera que amb un repartiment de punts que satisfà a parts iguals a totes dues parts, que encaren d'aquesta manera la segona volta de la lligueta amb un clar avantatge de quatre punts sobre el seu immediat perseguidor.

El Calderón es vestia de gala per rebre un partit que va estar ben a punt de celebrar-se ben lluny de l'estadi del Manzanares, degut a la incompetència de la UEFA. L'enuig de l'afició local es va fer evident quan l'himne de la Champions va ser rebut amb força xiulets i l'afició donant l'esquena en gran part de l'estadi al terreny de joc.

Futbolísticament parlant, el duel va tindre dues cares ben diferenciades. Una hora de partit en la que el Liverpool sense fer gaires esforços va controlar el partit, i una mitja hora final en la que amb la sortida al terreny de joc de Sergio "Kun" Agüero, els locals van revifar i a punt van estar de dur-se la victòria.

Poca cosa destacable en els de Benítez. Un gran Steven Gerrard donava una genial assistència al forat a Robbie Keane, que el irlandès convertia amb el primer gol de la nit, donant avantatge en el marcador als de Benítez. Durant tot el periode de domini visitant, Reina ni tant sols va tindre que intervenir en una sola acció de perill. La situació del porter red, variaria amb la sortida d'Agüero.

A partit d'aquest moment, l'Atlético va demostrar un altre esperit, que sense la presència del jugador argentí, gendre de Maradona, no havia ni tant sols aparegut. Maniche va aconseguir batre a Reina, però l'arbitre del matx a instàncies del seu linier, va anul·lar el gol en una greu errada d'observació. Finalment i després de que Reina evitès amb un parell de bones aturades l'empat, Simao Sabrosa posava l'empat final en el marcador.

FORMACIÓ:
Reina, Dossena, Carragher, Agger, Arbeloa, Gerrard (Babel), Mascherano, Xabi Alonso (Lucas Leiva), Benayoun, Riera i Keane (Kuyt).

GOL:
1-0 Keane 14'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Perdó pel retard, pero m'ha estat imposible fins ara penjar la crònica del partit.

Les meves puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Keane: 1 pt.

D'aquí uns moments, la crònica del viatge.

tgdor_ ha dit...

Bona nit!!
Si se me permite puntuar... jejeje.

Gerrard 5 pts
Alonso 3 pts
Keane 1 pt

Anònim ha dit...

Antes nada, felicitar a los hinchas del Liverpool por su excelente comportamiento. Así da gusto que te visite un equipo.

Mis puntuaciones:

Gerrard 5

Mascherano 3

Keane 1

El Liverpool fue de más a menos. Pudo sentenciar en la primera parte, pero no lo hizo. En la segunda, los cambios en ambos equipos igualaron la contienda. Se notó mucho la ausencia de Torres.

un abrazo

Luis JFT96 ha dit...

Se entiende el retraso home. seguimos sintonizados.

LMP:

Xabi Alonso: 5 punts, partido perfecto el del donostiarra, se fue él y se acabó el partido del Liverpool.

Reina: 3 punts, sacó 2 pelotas increíbles.

Keane: 1 punt. Un gol y ..... si llega a meter la espuela que intentó.

I. ha dit...

Alonso 5
Riera 3
Masche 1

Stubbins ha dit...

Copio y pego puntuaciones de Lover y Juan para este partido, dejadas en la crónica del CSKA London - Liverpool.

Juan:

Xabi Alonso: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Keane: 1 pt.

Lover:
Xabi Alonso: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Keane: 1 pt.

Por lo tanto:

Xabi Alonso: 23 pts.
Gerrard: 15 pts.
Reina: 12 pts.
Keane: 6 pts.
Mascherano: 4 pts.
Riera: 3 pts.

Puntuan para la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Reina: 1 pt.

GRACIAS A TODOS!!!