dimarts, 21 d’octubre del 2008

Donant l'esquena a la UEFA.

Novament en la carretera. O millor i més apropiat en aquesta ocasió seria dir un altre cop als rails. Una nova aventura donarà inici demà de bon matí per posar rumb a una nova cita amb el Liverpool FC. Aquesta vegada novament en territori espanyol, després de la darrera aventura per terres castellonenques aquest passat mes de juliol.

Madrid serà l'escenari d'un Atlético de Madrid - Liverpool FC, que lluny d'haver estat noticia per el retorn de Torres al Calderón (retorn que finalment no es produirà), ho ha estat per temes totalment extra-esportius. I és que la decisió de la UEFA, organisme presidit per Monsieur Platini, va estar a punt de trencar tota la nostre planificació per la capritxosa decisió del mandatari francès de celebrar el partit a 300 quilometres de distància de la ciutat madrilenya, al acusar al club "colchonero" d'actituts racistes entre els seus seguidors en el partit disputat contra l'Olympique de Marsella.

L'afició atlètica, com no podia ser d'una altre manera, va reaccionar amb indignació i rebuig total a la sanció, que finalment va ser aplaçada. Malgrat aquest aplaçament, l'afició atlètica no s'ha quedat conforme i ha organitzat actes de protestes civiques abans de l'inici del partit.

Amb el títol de "Da la espada a la UEFA", la web La vida en rojiblanco ha organitzat un acte de protesta que consistirà en girar-se d'esquenes al terreny de joc i emetre una sonora xiulada durant la reproducció de l'himne de la Champions, com a mostra de rebuig a les a totes llums falses acusacions de la UEFA.

Barcelona Reds, amb la col·laboració de MADrid Reds i Liverpool Madrid, s'han unit a la protesta, donant a conèixer entre els supporters que demà seràn al Vicente Calderón, la organització d'aquest civic acte i la possibilitat de unir-se al mateix.

El Liverpool FC i més directament els seus supporters coneixen de primerà mà el que és rebre del màxim organisme futbolístic europeu falses acusacions basades en la més burda mentida.

Demà hi serem donant l'esquena.

NOTA: La crònica del partit i del viatge, estaràn disponibles a partir del proper divendres

2 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

Hola el blog es increible os he creado un enlace para que os conozca la gente
pasaros por el mio y a ver que os parece

http://atletico-liverpool.blogspot.com/

Alba ha dit...

LA veirtat es que es un partit interesant. Espero que us hagi anat molt bé.
Salutacions