dimarts, 14 d’octubre del 2008

Clausuren el Calderón

La UEFA sanciona al Club Atlético de Madrid amb 2 partits de clausura de l'estadi Vicente Calderón.

A una setmana vista del partit Atlético de Madrid - Liverpool FC de la tercera jornada de la lligueta de Champions League, encara es desconeix si el partit es disputarà amb total normalitat al feu "colchonero" del Vicente Calderón. La raó és la clausura de l'estadi madrileny per un total de dos partits (amb possibilitat d'un tercer) determinada per el màxim organisme futbolístic europeu, degut als incidents que van protagonitzar seguidors de l'Olympique de Marsella amb la Policia Nacional Espanyola, ara fa dues setmanes en els instants previs al partit entre gals i madrilenys, partit que va finalitzar amb victòria per 2 gols a 1 en favor dels d'Aguirre.

La sanció imposada per la UEFA, òrgan que presideix Monsieur Michel Platini, traspassa el ridícul i frega l'escàndol. Pel que es coneix, el castig s'imposa per els crits racistes emesos per l'afició local contra els jugadors de color visitants. Però també per presumptes denuncies del club gal a la UEFA, per el tractament rebut per els seus aficionats per part de la Policia Nacional. Es dona el fet, que l'arbitre no va recollir cap dels dos incidents en l'acta arbitral i tot ve donat per la protesta directa de l'OM, que segons sembla, va arribar amb el temps prescrit.

Sense fer cap mena de qualificació de la sanció imposada, el tancament de l'estadi i el possible canvi de ciutat on es disputi el partit, afecta molt directament a tots els supporters que es desplaçaran a Madrid, entre ells, nosaltres mateixos, que a hores d'ara ens mantenim a l'espera de veure com evolucionen els esdeveniments.

La imprudència que podria cometre la UEFA si no fa marxa enrere en la seva decisió, seria una autèntica bajanada, més encara, quan la totalitat de l'aforament de l'estadi (unes 56.000 localitats, 3.000 d'elles per a supporters reds) estan totalment distribuïdes.

Esperem que regni el sentit comú. El menys comú dels sentits.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

lo que no pot ser,que sempre paguin el pato els que tenen la culpa,els aficionats que només volen anar a disfrutar de la festa del futbol,i paguen la imcompetencia de la policia novament,dels quatre bretols que fan insults racistes i del senyor platini que mentres estigui aquest
senyor,si se li pot dir senyor el liverpool patirà una persecució,platini que per HEYSEL
ja van pagar el nostre càstig fill de puta.

Luis JFT96 ha dit...

Es una tomadura de pelo. Esperemos que por lo menos no nos afecte a nosotros.

Alba ha dit...

La veritat es que em va agafar per sorpresa aquesta sanció i més tenint en compte que van ser els seguidors francesos amb el mobiliari de l'estadi. A veure com evoluconen les coses.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Papi, Papi.... Aquest vocabulari....

Anònim ha dit...

Hola ha tots!!
Segons el diari el Pais el partit Atletico de Madrid - Liverpool es jugara al Calderon!!.

Stubbins ha dit...

Gràcies Edu!

Ja ho sabia i ja he creat un nou article sobre la informació.

Indignant!!