dissabte, 18 d’octubre del 2008

Any de remuntades.

LIVERPOOL FC 3-2 Wigan Athletic.


Deslluïment, descol·locació i precipitació han estat durant molts minuts els trets característics del joc del Liverpool FC en el seu duel local amb el veí Wigan Athletic.

En dues ocasions els Latics s'han posat per davant del marcador a Anfield en dues accions del màxim golejador de la Premier, l'egipci Amr Zaki, que ha efectuat una veritable demostració de les facultats que deu presentar un golejador. En el primer gol, ha sabut aprofitar una distracció d'Agger per batre a un Reina totalment venut. Mentre que el segon, ha estat una perfecta execució d'un remat en semi-xilena que desfeia l'empat aconseguit minuts abans per Kuyt, quan tots els jugadors estaven a punt d'encarar el camí de vestidors.

Durant el període de descans, de ben segur les petites tertúlies originades entre els supporters a Anfield, serien les mateixes que es feien als pubs d'arreu. El joc no era ni de bon tros bo ni semblava que amb l'inici de la segona part, millorés aquest aspecte. Però entre els supporters, circulava aquella estranya sensació de que el partit es resoldria d'alguna manera o altre, del cantó red.

El cert és que els primers vint minuts de la represa, no han estat gens alentidors per Anfield. El Liverpool continuava amb les mateixes carències creatives i amb el mateix desencert de cara a la porteria de Kirkland. Però a falta de un quart d'hora per a la conclusió del partit, s'ha produït la jugada que ha tirat per terra tot el bon treball dels jugadors d'Steve Bruce. Al minut 74 de partit, Antonio Valencia era expulsat per cometre una dura e innecessària entrada sobre Xabi Alonso i a partit d'aquest moment, el Wigan s'ha atemorit.

Aquesta fallida del Wigan, ha estat aprofitada per el Liverpool. Benítez ha actuat i ha mogut banqueta, treien als dos laterals per homes més ofensius com Benayoun i El Zhar. I precisament ha estat el jove jugador franco-marroquí qui ha estat protagonista de la jugada de l'empat al corre la banda esquerra de l'atac red amb bicicleta incloses i assistint a Gerrard que deixant passar la pilota per sota de les seves cames, ha facilitat que Riera d'una gran rematada de cama dreta, assolís l'empat a dos. Primer gol de Riera com a jugador red, en la setmana en la que estrenava paternitat.

Curiositat o no, els homes de Benítez han aconseguit remuntar tots els resultats adversos del que portem de temporada, amb Nabil El Zhar al terreny de joc. Una dada molt curiosa per als amants de la estadística o de les supersticions.

Però els de Benítez no s'han satisfet tant sols amb l'empat i minuts després, una molt bona centrada de Jermaine Pennant, actiu durant tot el partit, ha estat rematada des de el punt de penal de forma inversemblant per Dirk Kuyt que novament aconseguia traduir una acció pròpia en el gol de la victòria com ara fa dues setmanes a Manchester.

Tot surt de cara aquest any. Inclús en un dia com el d'avui en el que el joc no ha estat gens brillant i la sensació de naufragar sobre la gespa era en molts moments molt evident, l'equip ha sabut trobar el camí a porta i del gol.

Aquest any esperen sensacions molt fortes a Anfield. Com a mínim, que no perdem aquesta fortuna que disposem ara.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa (Benayoun, 79'), Carragher, Agger, Dossena (El Zhar, 78'), Pennant, Xabi Alonso, Gerrard, Riera, Kuyt i Keane (Hyypia 94').

GOLS:
1-1 Kuyt 37'
2-2 Riera 80'
3-2 Kuyt 85'

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

Tranquis que no passa res. Que es va perdent a casa... ja remuntarem.

Les meves puntuacions.

Dirk "Diggler" Kuyt: 5 pts.
Riera: 3 pts. Bebé con gol bajo el brazo
Agger: 1 pt. Greu errada però ha sabut refer-se i donar la cara.

I. ha dit...

Mamma mia con la zona Cesarini..

5 Kuyt
3 El Zhar
1 Agger

Un saludo a todos.

Stubbins ha dit...

Ein?

¿Zona Cesarini? Arguméntese McKormick.

Luis JFT96 ha dit...

Lo que se aprende en estos blogs, muy bueno McK.

http://es.wikipedia.org/wiki/Zona_Cesarini

La sensación al descanso era diametralmente opuesta a la de hace dos semanas, no salía nada, y a mi me dio la impresión de que hoy cascábamos, pero este equipo tiene mucho pundonor. Impresionante el dato de El Zhar, es lo más parecido que tenemos a un amuleto.

Me ha gustado mucho un comentario que he leído en RAWK, que decía, después mil mensajes felicitando a Kuyt:

"él simplemente está haciendo el mismo trabajo que el año pasado, solo que este año mete mas goles, es el mejor jugador del equipo", no puedo estar mas de acuerdo con el que lo escribió, hay gente que sólo se dedicaba a criticarle por su falta de puntería y por eso no valoraba su trabajo. Siempre que he visto partidos del Liverpool con gente que no los suele ver me destacan a Kuyt y, evidentemente, a Gerrard.

Nos vemos en Madrid, amic.

Luis JFT96 ha dit...

Les meves puntuacions, que se me va la olla:

Get your Dirk Kuyt - 5 punts (pronúnciese en perfecto neerlandés, y ruborícese como mejor le convenga)

Nabil El Zhar - 3 punts, desde little Luis no tenemos un desatasca partidos y creo que este lo puede ser (maybe with Yossi)

Agger - 2 puntos por el jugadón del primer gol red y -1 punto por el fallo garrafal del primero de los latics, así que un punto para Dan, y mi emhorabuena por voñver a sentirse futbolista.

Anònim ha dit...

viendo como está el Liverpool y como juega el At.Madrid, te planteo un empate jaja

un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Macko & Luis

Ah! Mira ves, no tenia ni idea de lo de Renato Cesarini.

Tenemos un blog repleto de sabios e intelectuales. Esto no tiene precio amics.

¿Quien dijo que el futbol no es cultura?

@ Fernando

Nada, nada. Partido a cara de perro. jejeje. Nos vemos todos el miércoles!!

Anònim ha dit...

Lo cierto es que otros años este partido lo hubiéseis perdido o, como mucho empatado. Cuando a un equipo le sale todo no hay quien lo pare.

Por cierto, en la traducción al castellano, Riera aparece como "Rambla" ¿Me podría usted explicar por qué? Es pura curiosidad.

Un saludo maestro. Nos vemos mañana.

Stubbins ha dit...

@ Pablo

¿Alberto Rambla? Qué curioso!! jejeje.

El traductor recoge la traducción literal. Lo que no entiendo, es porque no mantiene el vocablo "Riera" cuando está perfectamente dicho en catalán, siendo "Riera" y "Rambla" sinónimos.

Las cosas de Montilla. El traductor es el oficial de la Generalitat.

Joven!!! Mañana nos vemos por Madrid. No tendré más que alabanzas y loas hacia su persona y efectuaré debida genuflexión ante vos, Maestro y Mentor.

Luis JFT96 ha dit...

Es cierto, y "la FA Cup" lo traduce como "la hace lagar", esto es un cachondeo, menos mal que, salvo en textos muy largos, ya he abandonado el traductor.

Alba ha dit...

Completament d'acord, aquest es un any de remontades i de les bones. per sort, van sumant els tres punts, pero haurien d'espavilarse més aviat ja que no sempre tindrán tanta sort.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions

Kuyt: 15 pts.
El Zhar: 6 pts.
Riera: 3 pts.
Agger: 3 pts.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
El Zhar: 3 pts.
Riera i Agger: 1 pt.

Gràcies a tots!