dimecres, 1 d’octubre del 2008

Amb solvència i comoditat.

LIVERPOOL FC 3-1 PSV Eindhoven


Solvent imatge la oferta per el Liverpool FC aquesta nit a Anfield, que ve a confirmar que el combinat de Benítez opta a la consecució d'algun títol important aquesta temporada. Amb un onze titular plenament assentat on tant sols la posició de lateral esquerra varia segons el tipus de compromís, Benítez ha trobat els homes i el dibuix tàctic idonis per convertir a aquest Liverpool en un conjunt d'una gran solidesa, tant mental com tàctica, que el converteixen en un rival a témer i a respectar per els seus rivals.

Es cert però, que el PSV Eindhoven que ha saltat avui a la gespa d'Anfield, ha donat una imatge molt pobre i llunyana de la que presumiblement ha de donar un equip campió de la lliga holandesa. Des de un bon principi, s'ha pogut apreciar, que eren els locals qui jugaven amb dues marxes per sobre dels holandesos i fruit d'això ha arribat ben ràpidament el primer gol del partit, producte d'un corner llançat per Steven Gerrard que Torres ha rematat lliure de marca, refusant en primera instància Isaksson, però que Dirk Kuyt definitivament ha fet introduir l'esfèrica a l'interior de la porteria de l'ex-porter del Manchester City.

L'estat de forma actual que viu Kuyt, es senzillament impressionant. Lluita totes les pilotes, té una presencia total en totes les zones del camp, siguin o no de la seva influència, i per si faltava alguna cosa, l'hi afegeix gol a l'equip. Exemple de l'estat de gràcia de l'holandès, ha estat la jugada del segon gol del partit. La jugada ha nascut després que Kuyt hagi bregat amb tres jugadors del PSV, facilitant la pilota a Torres que en funcions d'extrem dret, ha llençat una precisa centrada cap a Robbie Keane que no ha dubtat a rematar a porta tal i com li venia, aconseguint d'aquesta manera el seu primer gol com a jugador red. Justa recompensa per a Keane, a qui l'infortuni havia negat un gol guanyat a pols per la seva constant lluita. Anfield ha gaudit de la primera tombarella de l'irlandès.

Plàcida primera part per els de Benítez, que han iniciat la segona amb certa relaxació, deixant fer al campió holandes, que mai ha inquietat seriosament la porteria d'un espectador Reina. Quan els Reds s'han cansat de contemplacions, ha sorgit la figura de Fernando Torres, que es volia sumar a la festa golejadora. El madrileny no ha estat de sort avui, i tot i gaudir de dues bones oportunitats, no ha sabut trobar el camí del gol.

Camí que si que ha trobat Steven Gerrard, que ha afusellat materialment la porteria del PSV amb un lliure directe que ha entrat com una exhalació en la porteria defensada per un impotent Isaksson. Era el gol número 100 d'Steven Gerrard com a jugador red i el particular homenatge no podia haver estat més espectacular. El PSV Eindhoven, aconseguiria fer pujar un gol al marcador, al guanyar Koevermans l'esquena d'un impecable fins a les hores Skrtel i rematant amb encert al primer toc.

La situació del grup D queda molt franca per a Liverpool FC i Atlético de Madrid, que amb sendes victòries en els dos partits disputats, han posat terra de per mig amb els seus rivals. Els dos propers compromisos enfrontaran a reds i colchoneros amb el primer assalt el proper dia 22 d'octubre al Vicente Calderón.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Kuyt, Xabi Alonso, Gerrard (Babel 81'), Riera (Benayoun 68'), Keane (Lucas Leiva 75') i Torres

GOLS:
1-0 Kuyt 4'
2-0 Keane 34'
3-0 Gerrard 76'

16 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Kuyt: 5 pts. Està a tot arreu.
Keane: 3 pts. Merescut gol al gran treball realitzat des d'el primer dia.
Torres: Lluitant i cercant el gol els 90 minuts.

Roma està més a propr. Millor dit, els vuitens de final. No ens avancem.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

No ví el partido. Como bien sabes, estaba en el Calderón viendo como el ATlético ganaba al Marsella. El grupo va genial. Si vienes el día 22 de octubre, avísame y nos vemos. Un abrazo.

Jony ha dit...

Para mi los puntos son:

Kuyt:5 pts, porque no deja correr ni aunque lo aten en la cama.

Torres:3 pts, porque balón que tiene, peligro que crea, aunque a veces el balón no quiera entrar.

Keane:1 pt., porque por fin marcó su gol, aunque también hace un trabajo oscuro muy bueno como el de crear huecos, presionar, abrir el campo echandose a la banda....

I. ha dit...

Kuyt 5
Keane 3
Gerrard 1

PD: necesito alguien que me traduzca esto a catalán (no tengo ni idea...). Es sólo esa frase y es para el curro, pero no me fio de los traductores de Internet. Muchas gracias...

"Ahora cuota de alta (150.00€) gratis.
Promoción sujeta a un compromiso de permanencia de 12 meses"

Stubbins ha dit...

@ Macko

Tome usted nota jóven.

"Ara quota d'alta (150.00€) gratis. Promoció subjecta a un compromís de permanència de 12 mesos"

A su entera disposición para cualquier consulta de carácter lingüistico.

Saludos.

I. ha dit...

Moltes gràcies, Stubbins!!!

I. ha dit...

Stubbins, tengo otra dudilla.. (perdon pero es que el compañero que sabe catalán esta hoy de vacaciones). Si me puedes dar tu email o directamente contacta conmigo en mi email (está mi perfil). Gracias!

MADrid REDS ha dit...

http://www.madridreds.com/2008/10/madrid-reds-on-lfc-tv-tuesdaymartes-7.html

Guys!

Claire Rourke and her team from the LFC TV Channel are coming to the Triskel on Tuesday (7 Oct, 9pm) to record some interviews with Liverpool and Atletico fans about El Niño. Please come along and join us if you can.

¡Chicos!

Claire Rourke y su equipo desde el canal LFC TV Channel estarán en el Triskel martes (7 Oct, 9pm) para grabar unas entrevistas con hinchas de Liverpool y Atletico sobre El Niño. ¡Veníos con nosotros!

***The Triskel Tavern, calle San Vicente Ferrer, 3, Madrid Nearest Metro: Tribunal***

YNWA

Neil

MADrid REDS
Nunca caminarás solo
http://www.madridreds.com

Alba ha dit...

Una bona victoria que aplana el camí del Liverpool per la següent fase. Es tindrá que veure qui serà el primer de grup. Atlético de Madrid y liverpool es jugaran aquesta plaça.
Salutacions

juan ha dit...

De coña lo de Mackormick. Menudo jugón.

5 punts Gerrard

3 punts Keane

1 punt Alonso

Anònim ha dit...

GERRARD 5 PUNTS
KEANE 3 PUNTS
KUYT 1 PUNT
@ESTUBIN
HAS ACTUALIZAT LES PUNTACIONS DEL PARTIT CONTRA EL EVERTON,PERQUÉ NO HA PUIXAT EL CASSILLERO,I DESPRES EL DE CHAMPIONS.OK GRÀCIES.

Stubbins ha dit...

@ Papi.

No estàn actualitzades. Encara no he tingut temps. Possiblement aquesta tarde ho faci.

Luis JFT96 ha dit...

LMP:

Kuyt - 5 punts
Torres - 3 punts
Keane - 1 punt

Anònim ha dit...

Hola crack. Qué dos resultados mas buenos para los dos equipos. Ahora nos repartimos las victorias, ganamos otro partidito más y los dos a octavos ¿Hecho? Jeje.

Un abrazo, crack!!

Stubbins ha dit...

@ Pablo

A M É N !!!!!

A ver si nos vemos el 22-O.

Saludos Master.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Kuyt: 21 pts.
Keane: 14 pts.
Gerrard: 11 pts.
Torres: 7 pts.
Xabi: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
Keane: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Primers punts per Keane. Gràcies a tots per les vostres puntuacions.