dijous, 28 de juny del 2007

Momo renova fins el 2011.

A l'espera de nous fitxatges, el Liverpool FC continua anunciant renovacions. En aquesta ocasió, li ha tocat el torn de passar per les oficines del club per signar un nou contracte a Mohamed Sissoko. El jugador de Mali que complia la seva segona temporada a les ordres de Rafa Benítez, ha incrementat amb la signatura del nou acord la seva estada a Anfield al menys fins la temporada 2010/11.

Sissoko havia estat protagonista de innumerables rumors de traspàs a clubs com la Juventus de Torí, però finalment, s'ha decantat per la opció de la continuïtat al Liverpool FC. El jugador ha manifestat que per a ell és un autentic "honor" el poder dir que és jugador del Liverpool FC.

Així doncs, amb la renovació del jugador de Mali, es completa la nòmina de jugadors que composaran el mig del camp per a la propera temporada. Zona del camp aquesta que entenem que es troba realment atapeïda amb la presència de jugadors com Gerrard, Alonso, Mascherano, Leiva i ara se li suma la continuïtat de Momo Sissoko. Benítez doncs, disposarà un ampli ventall de possibilitats i alternatives a l'hora de conformar les alineacions.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats momo¡
M´alegra molt la teva decisióde contiunar anfield,et desitjo k continuis aportant la teva entrega aquest colors,i et desitjo k tot et vagi bé.

Anònim ha dit...

Parlant de fitxatges ...

Daniel Pacheco, delantero del Cadete A del Barça que ya ha hecho sus incursiones en el Juvenil B y el Juvenil A, ha fichado por el Liverpool.
Pacheco, de 16 años y considerado uno de los más espectaculares goleadores del fútbol base azulgrana, se desplazará a la ciudad de los Beatles en las próximas horas para rubricar un contrato que de entrada le ligará al club 'red' por tres temporadas. El Liverpool, que se lleva a Daniel mediante la fórmula del cambio de residencia paternal, no deberá abonar traspaso al Barcelona aunque por normas FIFA sí abonará una cantidad por los derechos de formación.

Stubbins ha dit...

@ Papi

Es innegable la entrega de Momo en tots els partits i més encara quan ha estat un tiu que s'ha partit la cara literalment per l'equip.

Però el cert és que per a mi amb l'arribada de Lucas Leiva i Mascherano, Momo em sembla un jugador totalment prescindible.

Caldrà veure quin és el seu rol en l'equip. Per les seves condicions tècniques i físiques, no t'estranyi veure'l jugar de central la temporada que ve.

@ Dolors

Bon apunt!!! Ho desconeixia totalment. Si es repeteix la historia de Fàbregas, benvingut sigui el xavalet.

Anònim ha dit...

@ stubbins
És veritat k amb la arribadade jugadors,con mascherano,i leiva,potser momo pot ser prescindible,peró per mi un jugador con sissoko a d´estar l´equip i la seva entrega és impresionant,i farà k el mig del camp del l´any k bé sigui molt competitiu,i aixó per mi és molt bo de cara l´equip,ser perfectament k construint és un desastre,però per aixó ja estar alonso i gerrard,bé canviant de tema esperó k luis garcia continui l´ equip la seva posible marxa al atleti espero k no és produexi,una vegada el bcn reds el van veure l´aeroport de liverpoool i van tornar en el mateix avió,i en va semblar una grandisima persona i molt humil,apart de la seva aportació l´equip,luis si és veritat k llegeixes el nostre blog quedat k val molt la pena i t´ estiment, si tant vas et desitgen k tot et vagi molt bé.go on LUIS GARCIA.

Anònim ha dit...

@Stubbins:

Ja tenin titol per la nova pel.licula de "Piratas del Caribe: el robo de Daniel Pacheco". La reina dela anglessos torna a donar patents de corso...

Mecalbakur

Anònim ha dit...

@ Stubbins:

Que no compartieron escenario!!!!!pues desde la barra que estaba y con el Jack Daniel´s en la mano, yo los vi en el mismo lugar.

Y sin montera en la cabeza (bajando del avion...sabes por donde voy ¡no?), que eso si que fue bueno, pero mejor la corrida de la Merçe...esperemos que sin revolcon y entrando directo a matar.

Anònim ha dit...

BON DIA¡
El diario marca d´avui diumenge confirma,k LUIS GARCIA,ja és colchonero.

Anònim ha dit...

Molt em sembla que la cançoneta -no cançó- que més va agradar-me a Anfield ... no es tornarà a sentir amb el protagonista a la gespa: "Luis Garsia he drinks sangria ...."

Javi Saiz ha dit...

ejem..sin comentarios.

solo decir que no se que pretende rafa con tanta acumulacion de centrocampistas, necesitamos bandas.

saludos