dimarts, 5 de juny del 2007

INDIGNACIÓ!!!

Ni el reconeixement generalitzat cap a l’afició red d’aficionats rivals i mitjans de comunicació, després dels partits contra el Barcelona i Chelsea.

Ni les experiències viscudes en primera persona per varis membres d’aquest blog, com del blog de Madrid a Atemes ara fa dues setmanes, on la cordialitat amb l’afició del Milan va ser total, fet que ha estat degudament narrat en els diversos articles referits als dies previs i posteriors al partit.

Ni el premi honorífic cap a l’afició red per part de la pròpia UEFA a l’afició del Liverpool després de la final de la Copa de la UEFA 2001 de Dortmund davant de l’Alavés.

Ni l’acte de reconciliació previ al partit de ¼ de final de la Champions League 2005 davant de la Juventus, on es va mostrar durant un sepulcral minut de silienci, un mosaic a The Kop on es llegia “Amizia” (amistat)

Cap de tots aquests fets han estat contemplats en el informe oficial de la UEFA on es cataloga a l’afició del Liverpool com la més perillosa i la que ha protagonitzat els actes més violents en els darrers anys.

S’ha de tindre molta barra, per fer públiques aquestes afirmacions, quan en el darrer any futbolístic a Europa, han existit actes vandalics en els terrenys de joc i fora d’ells amb víctimes mortals que lamentar. Episodis com els de Catania, on va morir un policia, els incidents a Paris, on va morir un aficionat israelí apallisat per seguidors del PSG, la mort d’un aficionat del Panathinaikos a mans de seguidors de l’Olympiakos en un partit femení de volei, o les recents agresions rebudes dels seguidors del Manchester Utd. per part d’aficionats de la Roma, en un partit de Champions League on la organització del mateix, correspon a la pròpia UEFA. Cap d’aquests lamentables episodis semblen tindre la suficient gravetat per estar presents en el vergonyós informe

Els que vam viure en primera persona la final, vam ser testimonis i així ha estat explicat i denunciat en aquest mateix blog, de la presència de innumerables entrades duplicades i la total pasivitat dels treballadors encarregats de la seguretat de l’estadi Olímpic per solventar el problema.

Personalment se’m fa dificil pensar que es tractesin de falsificacions, donat el rigor dels controls als accessos de l’estadi, inclosos la verificació de la entrada amb un sistema de lecotr d’hologrames. M’inclino per pensar que les entrades eren perfectament oficials i la duplicitat era deguda a algun error per part de la UEFA. S’ha de ser un autèntic geni del Photoshop per incloure un holograma capaç de superar les mesures de autentificació amb un lector.

La UEFA ha comés un error que hauria pogut ser d’unes dimensions inimaginables i per tapar-ho, fa públic amb una celeritat sense precedents, un informe culpant de tot a l’afició del Liverpool. Aixó si, l’error de ben segur, ha significat uns ingressos atípics per les arques del màxim organisme futbolístic europeu.

Organisme que recordem-ho és presidit des d’aquest any per el mateix senyor que va celebrar el gol que va donar el títol de Campionat d’Europa a la Juventus enfront de la grada on hores abans havien perdut la vida 39 seguidors del seu propi equip.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La respuesta a Platini está en tu anterior post.

Estan locos estos gabachos!!!

lover ha dit...

Sí, tío, es casi mejor ni hablar de este sujeto...
Eso sí, me gusta cómo ha reaccionado la prensa de aquí. Recomiendo leer el artículo que ayer publicó el País, un periódico que no siempre nos trata bien, pero que ayer se portó de sombrerazo, con un artículo en el que simplemente dando datos, dejaba el presidente de la UEFA (TICKETS FOR FANS!!!) a la altura del betún. Si no lo encuentras, Stu, dímelo y te lo paso!!!

Anònim ha dit...

Sóc uns dels sabadellencs que et vas trobar al liverpool-wigan i també m'he quedat de pedra amb aquesta qualificació per l'afició del liverpool... us recomano que llegiu la contraportada d'avui del mundo deportivo, on Xavi Bosch en l'apartat "no me ha gustado", també deixa a caldo al Platini i els seus adlateres.

Salutacions i anims reds!!!

Rafel

Stubbins ha dit...

@ Lover

Por suerte tanto la prensa como los aficionados españoles, me atrevería a decir que europeos, incluso, han encontrado el informe una aberración mayúscula.

Leí el artículo de EL PAIS y no puede ser más acertado.

Está claro que la UEFA la cagó y ha tratado de culpar al Liverpool de todo ello.

Lover, me reitero en lo que yo y Jordi vimos en nuestra zona del estadio. Habia entradas duplicadas y tras el análisis de los stewards y de responsables de mayor graduación, dedujeron que las entradas eran VALIDAS!!! De allí no se echó a la calle a nadie.

Quien cometió el error entonces?? Parece claro no.

@ Rafel.

Benvingut de nou! No he pogut veure l'article del Bosch, m'he dirigit a la seva secció a la web de EL MUNDO i no apareix la secció actualitzada.

Es el que li comentava a l'amic Lover, ningú s'ho ha tragat. Comença be el Platini.

Salut!!