dilluns, 25 de juny del 2007

L'alternativa Kanoute

Els dies passen i cap novetat en forma de fitxatge trenca una, per el moment, soporífera i avorrida pretemporada. Cap nom al que sumar als dels Lucas Leiva, Voronin i Leto, fins al dia d'avui les úniques noves incorporacions per al proper exercici 2007/08.

Des d'el club, Rafa Benítez insisteix en demanar calma als aficionats i manifesta que s'està treballant amb seriositat. Però tots els supporters necessiten algun nom amb el que il·lusionar-se i somiar amb la conquesta dels grans objectius per a la temporada vinent.

Al llistat de noms que de ben segur omplen l'agenda dels tècnics d'Anfield, de ben segur, s'ha afegit en les darreres hores el nom d'un nou jugador. El nom de Frèderic Kanoute.

El jugador francès amb passaport malí, ha completat una temporada excel·lent amb el Sevilla CF on ha conquerit els títols continentals de Supercopa d'Europa i Copa de la UEFA i aquest cap de setmana ha guanyat la Copa del Rei on va ser clar protagonista al marcar el gol que va portar el títol cap a terres andaluses.

A aquests èxits col·lectius, s'ha de sumar un sensacional rendiment individual on Kanoute ha quedat en la tercera plaça com a màxim golejador de la Liga, tant sols superat per el jugador del Real Madrid Van Nistelrooy i per el jugador del Real Zaragoza, Diego Milito. Jugador aquest que també interessa al club d'Anfield.

El fet per el qual ens inclinem a pensar que Frederic Kanoute podria finalment recalar al club red, són unes declaracions del seu representant assegurant que el seu representat desitjava retornar a la Premier League, on en el seu dia va defensar al West Ham United i al Tottenham Hotspurs.

Seria realment estrany, que Kanoute abandonés el seu actual club, si no fos per a optar clarament a objectius més grans, com ara un títol de Champions League. Aquest fet tant sols deixa quatre possibles candidats a optar a disposar dels serveis del jugador. Manchester Utd., Chelsea, Liverpool i Arsenal. Tenint en compte que els dos primers disposen d'una nòmina de davanters prou important i consolidada, tant sols queden les opcions d'Arsenal i del Liverpool FC.

El club londinenc compta amb diners en efectiu després del traspàs de la seva màxima figura, Thierry Henry al FC Barcelona i necessita engrescar a la seva afició amb un nom que torni la il·lusió a la parròquia gunner.

El Liverpool FC, per la seva part, oferiria a Kanoute un projecte ambiciós i de futur per a les properes temporades on el francès estaria cridat a ser una peça clau amb la seva aportació golejadora.

Tot són suposicions. I més encara quan un cop fet públic l'interès en tornar a la Premier, el propi Kanoute ha manifestat en acabar la final de la Copa del Rei, el seu desig de quedar-se en el club andalús, això si, sempre i quan es faci una revisió al seu contracte que el lliga amb l'entitat del Nervión per dos anys més.

Esperarem esdeveniments.

4 comentaris:

Pablo Malagón ha dit...

Yo siempre he sido un poco excéptico con este jugador. Este año ha llegado a la veintena de goles, pero es la primera vez en su carrera que lo consigue. Siempre me pareció un buen delantero, pero nunca un delantero de gran nivel. Además, no es ningún crío. Diego Milito me parece mejor jugador. Es mi opinión.

Anònim ha dit...

Stubbins, nunca he comentado en este blog pero no puedo resistirme a entrar en este debate táctico que en el fondo se plantea con el fichaje de un 9.

El liverpool tiene 2 tanques muy buenos, pero que no se complementan demasiado bien y tiene un línea de medio campo con una grave carencia goleadora (sólo Gerrard cumple las espectativas). Ante este problema creo que es necesario mejorar la llegada de los centrocampistas o bien fichar a un delantero que pueda complementar el juego de Kuyt con una mayor dosis de movilidad (vertical), velocidad y oportunismo. Me dirás que ya teneis a bellamy, pero a mi me parece un jugador para el Rovers y poco más. La alternativa Kanouté tampoco me parece la más acertada porque Kuyt me parece un jugador parecido y a mi gusto mejor.

psiko

Anònim ha dit...

YO PIENSO COMO PABLO,NO VEO A KANOUTE,COMO LA SALVACIONDEL KILLER K NECESITA EL EQUIPO,D.MILITO. FORLAN,DARREN BENT,SERIA LA OPCION K MAS ME GUSTARIA.

Stubbins ha dit...

Hola a todos.

Ya veo que la opción Kanoute, no seduce a nadie. A mi tampoco, pero el hecho de que dijera antes de la final de copa que deseaba irse a la Premier, me sonó a que algun tipo de negociación con Liverpool o Arsenal habia de por medio.

En este caso me he dejado llevar por la suposición (rollo Sport y Mundo Deportivo) y he publicado un post sin ningún tipo de dato verídico.

Lo que si es cierto, es que hay que espavilarse con el tema del 9. Klose ha fichado por el Bayern, Trezeguet ha renova con la Juve y de Torres no se sabe nada. Puede que Milito, sea el que acabe de rojo.

Esto es una agonia. Parry suelta la pasta!!!