dimarts, 20 de febrer del 2007

HERE WE GO!!!

Aquest migdia arribava a l'aeroport d'el Prat la expedició del Liverpool FC per enfrontar-se demà en partit d'anada de 1/8 de final de la Champions League al FC Barcelona.

Els jugadors i cos tècnic dels reds, s'allotjen a un conegut hotel situat a la Vil.la Olímpica de Barcelona on es concentraràn fins l'arribada del xoc de demà que donarà inici a les 20:45 hores.


L'equip te previst iniciar aquesta mateixa tarda un entrenament al mateix escenari del partit, tal i com indica la normativa de la UEFA, que donarà inici a les 19:30 hores.


Un important número d'aficionats, ja es troben a la capital catalana donant color als principals carrers de la ciutat. S'espera l'arribada de prop de 6.000 supporters, molts més dels que tenen dret a les poc més de 5.000 entrades de les que disposen. Per aquesta nit, són varis els locals barcelonins on hi han preparades festes per acollir als aficionats. Els BARCELONA REDS, com no, hi seràn presents.


DURES SANCIONS PEL "CAS ALGARVE"


Segons informacions aparegudes al diari The Daily Mirror, el tècnic Rafa Benitez ha decidit sancionar a 15 jugadors que es varen veure implicats en els lamentables incidents del passat cap de setmana en la mini-concentració a la regió portuguesa de l'Algarve. Segons el rotatiu anglès els jugadors que han rebut les sancions més dures han estat el gal.lès Craig Bellamy i el porter polonès Jerzy Dudek, la qual cosa, sembla confirmar com a mínim, que els lamentables fets en major o menor gravetat, van ocurrir realment. Les sancions económiques per aquests dos jugadors alcancen les dues setmanes de sou. Les més dures de la història de l'entitat d'Anfield. Esperem i desitjem que amb aquestes sancions es doni per tancat aquest penós episodi i que els jugadors es centrin en el important partit de demà.


L'ARGENTÍ MASCHERANO CONFIRMAT PER LA PREMIER LEAGUE


La Premier League ha aceptat avui la fitxa del migcampista internacional argentí Javier Mascherano de 22 anys com a nou jugador del Liverpool FC. D'aquesta manera, l'ex-jugador de River Plate, Corinthians i West Ham Utd, podrà pendre part en els futurs compromisos de lliga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lamentable tot aquest episodi a l'Algarve... espero que aixó no ens perjudiqui de cara al partit de demà. D'altre banda m'alegro de la noticia de Mascherano, a part de posar pressió a Xabi perque no s'adormi pot ser un bon element per l'equip.

Rafadalton ha dit...

i a sobre podrà jugar Champions...

Bé, només desitjar-vos sort, tot i que jo tindré el cor a l'altra banda. Desitgem tots també que es pugui gaudir de bon ambient sense que cap indesitjable (que per desgràcia en tenim a les 2 aficions) lii la troca. Esperem també que l'afició italiana no s'inmiscueixi.

Stubbins ja quedaràs amb el "nen", nosaltres quedarem allà les 19:45 pels voltants del Camp Nou.