diumenge, 18 de febrer del 2007

Bronca a la portuguesa.

De manera accidentada ha concluit el petit stage de l'Algarve previ al partit d'anada de Champions League al Camp Nou.

En l'ultim dia d'aquesta concentració, Rafa Benítez va donar permís als jugador per al temps de lleure. Alguns jugadors van acudir a un karaoke on es van produir els primers incidents. Segons informacions del diari norueg VG, Craig Bellamy va pujar a l'escenari d'aquest karaoke convidant a cantar al norueg Riise. Davant la negativa d'aquest, el gal.lès es va enfrontar amb el norueg, sent separats per altres jugadors. Ja en el hotel, presuntament Craig Bellamy va anar a l'habitació de Riise per agredir-lo amb un pal de golf a les cames mentre dormia, provocant-li importants lesions.

Però tot no acaba aqui. Segons aquest mateix diari norueg, jugadors entre els quals es trovaben Fowler i Dudek van dedicar-se a originar desperfectes en varis vehicles de la localitat portuguesa i fins i tot es parla d'una presunta agresió del porter polonès a un policia amb un cop de cap emulant l'acció de Zidane amb Materazzi al passat mundial.

El cert és que el club, en la persona de Rafa Benítez ha fet un comunicat a la web oficial on es crida a la responsabilitat de representar al Liverpool FC tant dintre com fora del camp. El comunicat oficial no anomena en cap cas cap nom propi ni cap dels fets comentats, però si anuncia sancions.

En el cas de que siguin certs tots aquests fets, desitjem i demanem que tots els seus autors rebin una contundent sanció per part del club.

Link a la nota oficial del club: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N155023070218-1547.htm

11 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Rafadalton ha dit...

La que han liao!

A l'Sport ja ho han referit.

No és per res, però això us pot afectar, eh?

records

pd. quin conyàs això de les lletretes per validar el comentari. I a sobre a la primera sempre em falla i s'esborra el missatge

Anònim ha dit...

Ei! Avui m'he trobat aquest blog i només volia felicitar-te/vos per la iniciativa ja que crec que som molts els seguidors del liverpool a Barcelona i es bo que tinguem on debatir sobre el nostre club.

Stubbins ha dit...

Benvingut Ripored!! Tens raó. si et pares a preguntar som un bon grapat!!. La intenció és fer una penya "branch" oficial a Barcelona. El cert és que tenim una petita baralla amb el club, però esperem resoldre-la breument. Gracies per les felicitacions i sigues benvingut novament.

Ei Rafa!! referent a la bulla aquesta de Portugal, no em crec ni 3/4 parts de lo publicat. Que va haver-hi alguna cosa és evident per la nota oficial del club, però tant com han publicat alguns medis de dubtosa veracitat, de ben segur que no. Em sap greu per que havia apostat ben fort per Bellamy com a jugador protagonista de la eliminatoria, però amb tot aixó que ha passat és més que dubtosa la seva participació. Lo que diga Rafa tu! Benitez és clar.

Salut!! Walk on!!

Javi Saiz ha dit...

No lo entiendo mucho pq es en catalan, aunque he oido algo del tema.
Esto no viene nada bien antes de un partido tan importante, en el que nos jugamos gran parte de la temporada.
Saludos

Stubbins ha dit...

Que tal Javi. Te hago un breve resumen. Bellamy que es un angelito se lio a mamporros con Riise. Decir que le dio con un palo de golf en ls pierns mientras dormia, me parece más que dudoso. Luego la misma noche según dicen, Dudek, Pennant y Dios (Fowler) se divirtieron rompiendo coches por el Algarve. Hombre no pondria la mano en el fuego por Robbie, pero lo creo exgerado. Yo estoy tranquilo,aqui en Barcelona todo el mundo alaba a Rijkaard cuando se han burlado de él, mientras Rafa creo que obrará con mayor diligenci anteponiendo los intereses del grupo y del club.

Salud!! Walk on!!

Anònim ha dit...

estic d'acord en que alguna cosa ha passat a l'Algarve pero que Bellamy entri a l'habitacio de Riise en plena nit per trencar-li les cames a l'estil sicilià em sona poc menys que subrealista i més venint de qui ve. No em crec ni la meitat.

juan ha dit...

Vergonzoso lo de estos cuatro. Sobre todo Bellamy. Yo tampoco creo que pegase con un palo de golf a Riise pero lo que si que es cierto es que la han líado gorda dejando en mal lugar a nuestro club.

Rafadalton ha dit...

@stubbins

Algo devien fer quan als jugadors els ha caigut un multarro de més de 210.000 euros.

Emocionant el reportatge d'avui al plus d'en Gerrard. Se m'ha posat la pell de gallina quan explicaven amb paraules seves:

"mai havia explicat això a ningú, però sempre que arribo a l'estadi i passo pel devant del Hillsborough Memorial penso en el nen més petit que va morir a la tragèdia, en Paul Gilhooley . Aquest nen era el meu cosí. Jo jugo al futbol pel Paul Gilhooley"

BUFFF

No crec que responguis, deus estar de birres per les rambles amb els Red supporters

Stubbins ha dit...

Si Rafa, et responc. jejeje. Les birres venen ara al Collins.

Respecte al que dius de Gerrard, avui a EL PAIS venia un article que parlava del tema. L'he penjat al blog al capitol de "Articles de premsa" el títol "Del vertedero a dios de Anfield" Molt bó.

Doncs si t'ha posat la pell de gallina veure aixó per la tele, t'aseguro que viure-ho en viu al mateix Hillsborough Memorial, acollona. Veus a la gent aturar-se davant del monument, donar un petó al màrbre i posar-se a plorar desconsoladament. Et dic jo que et quedes blanc i quan et mira aquesta gent, no saps que dir-lis.

Apa nois!! que me'n vaig a fer unes pintes i a cantar una mica. Esteu convidats! Si no ens veiem demà. Ens truquem.

Anònim ha dit...

Un enlace al News of the world, eso no es serio. Como dices tu no me creo ni 3/4 partes de lo publicado. Benitez en las radios de aqui no se ha cansado de decir que el único que sabe lo que pasó es él, y que no se parece en nada a lo que se ha contado.

Felicidades por el blog aunque para los que vivimos fuera de cataluña se nos hace dificil entenderlo, Enhorabuena.