divendres, 26 de febrer del 2010

Unirea Urziceni 1-3 LIVERPOOL FC


No va ser rival per al Liverpool el campió romanés que en cap dels dos partits de la eliminatòria ha mostrat el més mínim semblant d'equip mínimament seriós, que se li pot pressuposar a un equip campió d'un campionat de una de les lligues minoritàries del continent, però que va fer una més que digna actuació en la primera fase de la lliga de Campions.

El partit disputat a Bucarest, els locals es van posar per davant en el marcador gràcies a una rematada franca de Fernandes que tot sol en el centre de l'àrea batia a Reina, igualant la eliminatòria a un gol. Tot feia presagiar que els romanessos es llençarien cap a la porta dels Reds cercant desnivellar el global dels dos enfrontaments. Res de tot aíxó. El campió romanés ha ofert una imatge molt conservadora i li ha sortit força malament.

A la mitja hora de joc, una pilota refusada per la defensa local, queia als peus de Javier Mascherano que d'un fort tret des de fora de l'àrea batia la porta romanesa, recuperant el domini en la eliminatòria. Minuts després i en una jugada a pilota aturada, Ryan Babel "pinxava" una pilota dintre de l'àrea i després del bon control, xutava a porta obtenint el segon gol del partit que sentenciava ja totalment l'enfrontament.

Ja amb tot resolt. Steven Gerrard aprofitava l'assistència de Yossi Benayoun per batre per tercer cop al porter Arlauskis que veia com la pilota li passava per sota de les cames. Victòria clara i a ra toca esperar al Lille francés en els vuitens de final.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Agger, Skrtel, Insua, Mascherano, Lucas Leiva, Benayoun, Babel, Gerrard i Ngog.

GOLS:
1-1 Mascherano 30'
1-2 Babel 37'
1-3 Gerrard 55'

3 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Mascherano: 5 pts.
Babel: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

juan ha dit...

Masch 5 puntos
Gerrard 3 puntos
Yossi 1 punto

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Mascherano: 10 pts.
Gerrard: 4 pts.
Babel: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Puntuen per la general:

Mascherano: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Babel: 1 pt.

GRACIES!