dissabte, 20 de febrer del 2010

Avantatge Red.

LIVERPOOL FC 1-0 Unirea Urziceni

Ben poca cosa a destacar del partit de dijous, on el Liverpool s'estrenava en la "segona divisó" europea amb una victòria per la mínima gràcies al gol a les acaballes del matx, de David N'Gog a assistència de Dani Pacheco. Els de Benítez iniciaven amb ganes el xoc i ja en els primers minuts, Steven Gerrard posava en perill el marc romanés. Era un miratge del que sería la nit. Una nit ensopida i on el futbol va brillar per la seva absència.

El campió romanés, que al igual que els Reds prové de la fase de lligueta de la Champions, va plantejar un partit totalment defensiu i conservador, pensant sobre tot, en els propers noranta minuts a disputar en terres romaneses. La victòria de l'antic equip de Petrescu a Ibrox Park per 1-4 en Champions, feia tenir cert respecte per l'anomenat "Chelsea de Ialomita", a l'hora de la vertitat però, res de res. Un equip massa conservador.

Sort de la sortida de Dani Pacheco a falta d'un quart d'hora per arribar al final del matx. el malagueny va saber aprofitar la centrada de Ryan Babel al segon pal, per deixar amb el cap la pilota a David N'Gog que rematava a porta obtenint un gol important per anar amb avantatge al partit de tornada. Steven Gerrard a punt estaria d'ampliar aquesta avantatge en l'últim xut a porta del partit, però el xut del capità sortiria desviat per ben poc.