diumenge, 21 de febrer del 2010

Empat insípid.

Manchester City 0-0 LIVERPOOL FC


Caldrà esperar a final de temporada per valorar el punt aconseguit aquesta tarda al City of Manchester. Un partit plé d'especulació i conservadurisme per part de l'equip de Mancini que ha plantejat molt més defensivament el partit que el ja de per sí, defensiu i conservador sistema de Benítez amb Mascherano i Lucas a la mitja i amb Aquilani a la banqueta.

Precissament la mitja red ha estat l'encarregada de dur el pes del partit amb un resultat nefast. Constants pilotes perdudes i passades a cap dels destinataris, han fet de les intencions creatives dels de Benítez, una nulitat total.

Però si el joc dels del Mersey era ben poc brillant, el dels Citizens era encara pitjor. Amb tot l'equip practicament tancat al darrera, Tant sols Adebayor quedava en la punta d'atac per tractar de dur perill cap a la porteria de Reina. Els jugadors més creatius dels Sky Blue, Barry i Ireland, han estat pràcticament desapercebuts durant tot el partit. L'espectacle que presenciaven els prop de 50.000 espectadors del City of Manchester, deixava molt que desitjar.

Xuts a porteria n'hi ha hagut ben pocs per part de totes dues bandes. El xut més perillós ha estat obra de Adebayor que xutant dur i sec a l'arrel del pal. s'ha trobat amb una perfecta intervenció de Pepe Reina que ha refusat a còrner. El porter madrileny, ha estat el més destacat de l'encontre, conjuntament amb un segur i poderós Martin Skrtel, que ha tallat amb solvència, totes les pilotes que arribaven per la seva zona.

Amb aquesa tònica, a Rafa Benítez tant sols li quedaba que jugar-se la carta del comodí. I aquesta no era altre que Fernando Torres, que sorpresiva i miracolosament ha pogut avançar la seva reaparició un parell de setmanes de les programades. També Benayoun calentava la banda i a les acaballes del partit, tots dos trepitjaríen la gespa.

També Aquilani entraría de manera molt tardía en joc. Dels tres homes de refresc, tant sols Benayoun ha ofert sensació de perill. Amb el jugador israelià sobre la gespa, el Liverpool ha guanyat amb imaginació i amb penetració per bandes. Però cap de les jugades protagonitzades per l'hàbil mitja-punta, ha aconseguit modificar l'igualtat inicial en el marcador.

A les acaballes del partit, una jugada dintre de l'àrea entre Agger i Adebayor, ha acabat amb el jugador togolès pel terra i amb la demanda de pena màxima per part dels locals. El cert de tot, és que Adebayor ha posat més pa que formatge, tot i que, reglament en mà, perfectament s'hagués pogut xiular penal.

El resultat no pot deixar content a cap dels equips. Aston Villa i Tottenham, han aconseguit sendes victòries que deixa la quarta plaça del campionat molt i molt cara per a aquests quatre equips. El pitjor situat ara mateix, el Liverpool. Caldrà patir fins a l'última jornada.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Maxi Rodríquez (Benayoun 62'), Lucas Leiva, Mascherano, Babel (Torres 74'), Gerrard (C) i Kuyt (Aquilani 85').

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuo.

Skrtel: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Jorge-George Olmos ha dit...

Un verdadero coñazo.
No entiendo por que Aquilani no juega más, no lo entiendo, por que ver a Leiva-Masche chirria pero más bien por que Gerrard no baja a ayudarlos.No se muy desencantado me encuentro, solo la entrada de Torres, levanto mi animo

Reina 5
Masche 3
Skrtel 1

xavi martin ha dit...

Reina 5
Skrtel 3
jossi 1

verdadero coñazo.que mal pinta esto.
Agger (pajara total)
Babel (solo para 15 minutos y nunca de salida) Insua (< a peor) ¿aquilani? o tiene frio o que coñ0 pasa Rafa?

Marco ha dit...

Claramente fue mas equipo el Liverpool.

Saludos Stubbins.

Anònim ha dit...

Per que no:)

el Churi ha dit...

El meus:

Reina 5

Skertel 3

Maxi 1

Alba ha dit...

Un punt que juntament amb els resultats de la resta de partits fa que la lluita per la tercera plaza sigui encara més ferotge. En fi, s'haurà de veure al final de temporada com acaba el Liverpool.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Reina: 18 pts.
Skrtel: 12 pts.
Mascherano: 3 pts.
Benayoun: 2 pts.
Maxi: 1 pt.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Skrtel: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.