diumenge, 28 de febrer del 2010

Un altre aire.

LIVERPOOL FC 2-1 Blackburn Rovers

Es evident i tant sols ha calgut comprobar-ho durant els primers quaranta-cinc minuts del partit d'avui enfront al Blackburn, que aquest equip té un altre aire quan en el seu onze titular, són disponibles jugadors com Fernando Torres i Yossi Benayoun. Amb el gol i la imaginació sobre el terreny de joc, els de Benítez han ofert una bona imatge durant el primer temps en l'ajustada victòria sobre el Blackburn de Sam Allardyce, tot i que, ha patit de valent en els minuts finals del partit, on fins i tot ha acabat demanant l'hora a l'arbitre. La lluita per la quarta plaça continua sent disputadíssima.

Torres tornava a la titularitat en un partit oficial, però la presència del madrileny, no era la noticia més destacada al finalitzar el xoc. Mascherano se'n duia el protagonisme de les mirades, al comprobar que l'argentí ocupava el lateral dret per la baixa de Martin Skrtel lesionat en el seu peu, que obligava a Carragher traslladar la seva posició en el lateral dret, cap al centre de la defensa i Benítez confiava amb l'argentí i no en Martin Kelly per ocupar la plaça de lateral dret.

Els primers minuts de partit, han comptat amb un bon Blackburn que ha disposat d'un parell de bones oportunitat per obrir el marcador, però que Pepe Reina, amb molt treball durant tota la tarde, ha sabut anul·lar amb bones intervencions a intents de Samba i de Pedersen. Mentrestant, els de Benítez no trobaven la manera d'arribar a la porta de Robinson amb cert perill, però mica en mica, s'han anat treient la son de les orelles.

Dirk Kuyt i un bon Maxi Rodríguez, es compenetraven força be i començaven a trenar bones jugades. Fruit d'aquesta millora, Steven Gerrard després d'un bon control dintre de l'àrea, batia a Paul Robinson en el minut 19 de joc, obrint d'aquesta manera el marcador. Benayou participava en l'acció amb una bona assistència.

El gol dels Reds, no feia defallir a un Blackburn que s'ha mostrat molt ambiciós durant els noranta minuts. Diouf, esbrocant per la grada en tot moment, se les tenia magres en la banda amb Javier Mascherano que ha fet un partit més que digne com a lateral dret. Pels Rovers i en la mateixa posició que l'argentí, hi actuava el galleg Michel Salgado, ja plenament assentat en el onze inicial dels de Lancashire.

L'ambició dels Rovers ha trobat el seu premi en el minut 39 de joc, quan Carragher cometia un clar penal al tocar la pilota amb la mà dintre de l'àrea. El penal era transformat per Andrews, que ben a punt ha estat de fer lluir a Reina que endevinava la direcció de la pilota, però aquesta se li colava per sota del seu cos.

Afortunadament per als Reds, Fernando Torres sabia aprofitar una bona assistència de Maxi Rodríguez per tornar a recuperar l'avantatge en el marcador i tornar a retrobar-se amb el gol un minut abans d'emprendre el camí cap als vestidors. Poc abans, Fabio Aurelio debia d'abandonar el terreny de joc amb clars i evidents síntomes d'haver patit una estrabada musucular. El brasiler, era substituit per Emiliano Insua.

El segon temps, ha vist com el Liverpool ha deixat tota l'iniciativa del joc als de Sam Allardyce i Pepe Reina es convertia en l'heroi del partit amb diverses actuacions de grandíssim mèrit, especialment a l'últim tram del partit. Al final, el marcador no es mouria i els tres punts es quedaven a Anfield. Tres punts molt necessaris per no perdre el ritme de Spurs, City i Aston Villa en la pugna per la quarta plaça. Una lluita que es preveu molt i molt dura.

FORMACIÓ:
Reina, Mascherano, Carragher, Agger, Fabio Aurelio (Insua 38') Maxi Rodríguez, Gerrard (C), Lucas Leiva, Benayoun (Babel 81'), Kuyt i Torres (NGog 89')

GOLS:
1-0 Gerrard 17'
2-1 Fernando Torres 44'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

S'ha patit massa al final i el pitjor de tot, és que ha estat innecessàriament. L'important que éren els tres punts, és que han quedat a casa.

Puntuacions:

Reina: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Sanma ha dit...

Hola a tots ! Sóc un fan del Liverpool a Barcelona i fa poc que segueixo el blog. No sé si ho puc fer però dono les meves puntuacions sobre el partit d'avui.

Puntuacions:
Fernando Torres 5pts.
Reina 3 pts.
Maxi Rodríguez 1pt.

el Churi ha dit...

els meus punts:

Reina 5 p

Torres 3 p

Maxi 1 p

lover ha dit...

els meus puntits:

Reina 5 p

Gerrard 3 p

Torres 1 p

Salut y forza en el canut!

Jorge-George Olmos ha dit...

Reina - 5 Puntos
Torres- 3 puntos
Maxi - 1 Punto. me gusto como estuvo atento y involucrandose más en el juego.

juan ha dit...

Marca Torres y vota hasta Lover. Deberías ponderar algunos puntos.

Reina 5 puntos

Leiva 3 puntos

Mascherano 1 punto

Stubbins ha dit...

@ Marc

I tant que pots votar! Sigues benvingut!

xavi martin ha dit...

masche 5
reina 3
torres 1

lover ha dit...

Aclarar que he votado, porque me impresionó el partidazo de Pepe Reina, ojo, clave y fundamental en la victoria... Cuando veo a un portero pararlo todo, me vengo arriba!! (es que soy muy vengativo...)

Stubbins ha dit...

@ Lover, ni caso al Vinagretas, jejeje. Un català força correcte, amic. Tot i que millorable...

Tanquem puntuacions.

Reina: 31 pts.
Fernando Torres: 13 pts.
Mascherano: 9 pts.
Maxi, Gerrard i Leiva: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Fernando Torres: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

GRACIES A TOTHOM PELS VOSTRES COMENTARIS I VOTACIONS.