dijous, 11 de febrer del 2010

Plantant cara.

Arsenal FC 1-0 LIVERPOOL FC



Partit de les espectatives a l'Emirates ahir a la nit. Un Liverpool enfortit per l'exitosa trajectòria a la que es va sumar la victòria en el derbi del passat cap de setmana, s'enfrontava a un Arsenal tocat moralment per uns darrers resultats que el van fer perdre pistonada enfront de Chelsea i Manchester United.

La ferma possibilitat de apropar-se a 2 punts dels Gunners, en el cas d'aconseguir els tres punts en joc ahir, feia que el partit fos d'una importància enorme per els de Benítez, que repetíen aliniació amb la salvetat de la inclusió de Skrtel per Kirgyakos que es va quedar a Liverpool complint sanció per la expulsió durant el derbi.

Els Reds van fer una bona primera part, disputada a un ritme força viu i amb la pilota lliscant per la gespa a gran velocitat. L'equip d'Anfield acceptava el repte plantejat per l'excelent futbol que practiquen els de Wenger, capitanejats per Cesc Fabregas i en moltes fases del primer temps sobre tot, desplegaven un futbol força atractiu.

Defensivament, destacava un Martin Skrtel excecpcional en el tall de totes les pilotes enviades a l'esquena de al defensa red. Ofensivament, Maxi Rodríguez se'n duia les millors qualificacions, optant en diverses ocasions al gol, que desafortunadament, no va arribar.

La segona part s'iniciava amb el Liverpool donant el primer avís sobre la porta d'Almunia. David Ngog en cursa, era incapaç de batre al porter navarrés al ser capturat per William Gallas al tractar de xutar a porta. En la següent jugada, Rosicky es plantava tot sol davant de Reina i en l'últim moment, perdia el control de l'esferic i també l'ocasió més clara per al conjunt Gunner.

A falta d'un quart d'hora per a la conclussió, una centrada del propi jugador txec, acabaria amb la rematada de Diaby, que batia a Pepe Reina i inaugurava el marcador. Quedava temps per tractar de solventar la situació, però els intents de Gerrard per conduir al seu equip cap a un resultat positiu, no van trobar premi.

Ni tant sols Ryan Babel amb un espectacular xut que va petar al travesser, ni Gerrard ja en el descompte de falta que va impactar en la mà de Cesc Fàbregas amb tota claretat amb l'arbitre a poc més de cinc metres, van ser capaços d'anivellar el marcador.

Cap de setmana sense partit per als de Benítez que tindràn el seu proper compromís enfront de l'Unirea romanés, en l'estrena de la competició de la segona divisió europea.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher (Degen), Skrtel, Agger, Insua, Maxi Rodríguez, Lucas Leiva, Mascherano, Kuyt, Gerrard (C) i Ngog.

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuo:

Skrtel: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

el Churi ha dit...

els meus:

Masche: 5

Agger: 3

Gerrard: 1

Anònim ha dit...

El Villarato ha arribat a Anglaterra...

Jorge-George Olmos ha dit...

Skrtel 5
Insua 3
Mascherano 1

No tuvo Webbos para pitar el penalti. Y sino es penalti la falta y la expulsión de Cesc

Alba ha dit...

Sens dubte un partit interessant i emocionant. L'última jugada del partit hi ha penal de Fànregas per ma en el llençament de la falta. En fi, s'haurà de veure com acaba la setmana pel Liverpool.
Salutacions

xavi martin ha dit...

masque 5
lucas 3
skrtel 1

no era penal..pero si falta sobre la linea.o sea gol segur de Steve.Cmon reds ¡¡

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Mascherano i Skrtel: 11 pts.
Gerrard i Lucas: 4 pts.
Insua i Agger: 3 pts.

Puntuen per la general:

Mascherano i Skrtel: 5 pts.
Gerrard i Lucas: 3 pts.
Insua i Agger: 1 pts.