dilluns, 9 de novembre del 2009

Per no creure's-ho.

LIVERPOOL FC 2-2 Birmingham City


S'ha provat tot. S'ha tornat a comptar amb el concurs de Gerrard. Aquilani, el fitxatge estelar de l'estiu ha debutat a Anfield. La possessió de pilota ha rondat el vuitanta per cent. Els xuts a porta han triplicat als del contrari i fins i tot s'ha comptat amb l'ajut arbitral que ha concedit un penalty inexistent. La situació del Liverpool empitjora jornada a jornada i el liderat ja queda a onze punts de distància dels d'un Rafa Benítez cada dia més qüestionat per la premsa que el culpabilitza directament de el pobre vagatge dels reds en els ultims compromissos.

El cert és que el Liverpool avui ha disputat un molt bon partit al que el resultat no l'ha acompanyat. David Ngog era de la sortida substituïnt a Fernando Torres que després dels diagnòstics mèdics, s'potava per donar-li descans. Els qui si tornaven als terrenys de joc al superar les seves lesions, eren Albert Riera i Glen Johnson. Manacorí i britànic, èren els protagonistes dels primers minuts del partit. Johnson desbordaba tal i com volia per banda dreta a la defensa del d'Alex McLeish. En una d'aquestes internades, Johnson amb una "croqueta" superava als seus defensors i posava la pilota en l'àrea petita. En primera instància era David Ngog qui rematava a porta trobant la responsta de Joe Hart que repetia en una brillant segona intervenció a xut de Kuyt. Albert Riera tornava a posar la pilota a l'interior de l'àrea per a que David Ngog rematés de volea el primer gol de la nit.

Tant sols es portaven tretze minuts de joc i els de Benítez oferien un bon joc i ja estaven per davant en el marcador. La nit prometia. Però novament a pilota aturada el Liverpool rebia un gol. McFadden penjava la pilota al segon pal. Glen Johnson es menjava la pilota i Christian "Chucho" Benítez aconseguia rematar a porta establin l'igualada.

El Liverpool malgrat el gol sofert, no li perdia la cara al partit i Ngog i Lucas Leiva gaudien en la mateixa jugada l'oportunitat de posar de nou el partit del cantó red. Però les males noticies no s'aturaven amb l'empat dels blues. Albert Riera es trencava i debia d'abandonar el terreny de joc. Steven Gerrard el reemplaçava rebent l'atronadora ovació de tot Anfield a punt de finalitzar el primer temps.

Però abans de la finalització dels primers quaranta-cinc minuts, el Liverpool rebria un autèntic jerro d'aigua freda. Cameron Jerome recollia un rebuig d'Skretl en el mig del camp, avançava uns metres i tot i la lluita amb Mascherano enviava un potent xut des de més de 35 metres que superava a un Reina avançat. Tota la despesa dels homes de Benítez durant tot el primer temps s'anava en orris.

El segon temps veia com el Liverpool es volcava sobre la porteria de Joe Hart. Ha estat un autèntic tsunami de joc ofensiu red. Gerrard ha gaudit de la millor oportunitat al estavellar un remat de cap al pal. Anfield es volcava amb els seus. La lluita era constant. Al minut 69 de joc Ngog en una brillant acció individual s'intenava en l'àrea. El jugador gal superava a Lee Carsley i es llençava clarament a la piscina, sense que l'ex-jugador de l'Everton toqués en cap moment al jugador Red. Clara errada del colegiat que Steven Gerrard no estava disposat a perdonar i transformava el penal.

A partir d'aquest moment, la pilota no ha parat de voltar l'àrea del conjunt de McLeish, però cap d'elles aconseguia arribar a la xarxa de Hart. La mala estrugança tornava a augmentar quan Yossi Benayoun havia d'abandonar el camp amb síntomes clars d'haver patit un trencament muscular. El concurs d'Aquilani i de Ryan Babel, tampoc aconseguíen que els tres punts es quedessin a Anfield. El xiulet final arribava i una nova decepció inundava Anfield.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt (C), Mascherano, Lucas Leiva (Aquilani 82'), Riera (Gerrard 45'), Benayoun (Babel 77') i Ngog.

GOLS:
1-0 Ngog 13'
2-2 Gerrard (pen) 71'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les victories no arriben malgrat el bon joc i els innumerables xuts a porta. S'han perdut massa punts. La lliga es posa molt costa a munt.

Johsnon: 5 pts. Espectacular per banda dreta.
Lucas Leiva: 3 pts. Creix dia a dia.
Ngog: Gol i bona actuació tacada per tirar-se a la piscina en la jugada del penal.

el Churi ha dit...

Els meus:

Johnson: 5 points
Gerrard: 3 points
Ngog: 1 point.

Un empat amb sabor a derrota tot i fer un joc vistós i ofensiu.

Una llàstima la veritat.

Come on REDS!

Jorge-George Olmos ha dit...

No se que decir,te quedas con cara de tonto,pero bueno

Puntos:
Johnson - 5 points
Ngog - 3 Points
Gerrard - 1 Point

xavi martin ha dit...

demano al lyon un cop de ma.(no ens queda res mes)

ngog 5 points
johnson 3
gerrard 1

Psiko ha dit...

NGOG mereixia 5 punts però no li penso donar...això no s'ha de fer.

Jonhson 5
Yosi 3
Masche 1

Anònim ha dit...

Hola Nois, molt bona cronica; impotencia i llastima del penal per que no m'agrada que ens regalin res els arbitres; la veritat es que et kedas amb una cara de tonto, incredul, autista fins i tot; possesio, Xuts, arrivades a l'area per la dreta per l'eskerra pel mig per totes bandes pero no entra la piloteta i la lliga chunga chunga i la Champions esta dificil mes que la remontada d'Istambul!. Walk On


Johnson: 5 Punts
Benayoun: 3 Punts
Ngog: 1 Punt

Josep Maria Azcon, Mai Camina Sol.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Johnson: 28 pts.
Ngog: 11 pts.
Benayoun: 6 pts.
Gerrard: 5 pts.
Mascherano: 1 pt.

Puntuen per la general.

Johnson: 5 pts.
Ngog: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

MOLTES GRÀCIES a tothom per la vostra col·laboració.