dilluns, 16 de novembre del 2009

Un llibre amb sorpresa.


Els viatjes a Liverpool o bé arreu d'Europa seguint a l'equip, sempre han significat un munt de sorpreses i d'anècdotes per a tots els membres de la branch. La nostra darrera visita a Anfield, va comptar amb les anècdotes (que no sorpreses) de les il·lustres visites de Rafa Benítez i de Pepe Reina, com ja va ser comentat en el seu dia. Però una de les sorpreses més grans que ens vàrem portar tots aquells que van estar a Liverpool el darrer 11 de setembre, es va produïr a la nova botiga oficial del club situada al grandiós centre Comercial Liverpool One.

Després de fer un cop d'ull a tots els productes de merchandising oficial del club que un es pugui imaginar, vam dirigir-nos a l'apartat de la botiga dedicat als llibres i audiovisuals. Entre els llibres, hi destacava un de recent llançament anomenat "Liverpool FC Banners" dedicat exclusivament a fer un recull fotogràfic de les millors i més ingenioses banners de temàtica red, que s'hagin vist durant les darreres dècades a Anfield i arreu del continent.

Al veure el llibre, em vaig remontar dos anys enrrera, concretament al maig de l'any 2007 i a la Plaça Syntagma d'Atenes. Aquelles jornades prèvies a la final de la Champions League van ser viscudes amb gran intensitat per tots els supporters reds que fins a la capital grega es van desplaçar. Entre aquests supporters, ens trobavem nosaltres, que com no podia ser d'altre manera, vàrem viatjar amb la nostra banner que va ser degudament penjada en els jardins de la popular plaça.

Vet aquí, que una d'aquelles nits, un aficionat càmera fotogràfica en mà, es va apropar al nostre banner demanant-nos permís per fer-li una fotografía al nostre "trapo" com col·loquialment l'anomenem. De fet, a Argentina a les banners o pancartes, les anomenen amb aquesta terminologia. Evidentment no li vam posar cap pega. Després de fer petar la xerrada amb aquell aficionat durant una estona, ens va dir que amb la col·laboració del club, estava preparant un llibre fotogràfic amb les millors banderes que havia vist durant els viatjes que havia realitzat i que la bandera del Barcelona Reds hi apareixeria amb tota seguretat per ser-ne una de les destacades. Alló ho vam prendre com un compliment i res més.


Recordant aquesta història, vaig agafar un llibre de la prestatgería i vaig començar a fullejar-lo. Quina va ser la nostra sorpresa que efectivament, tal i com recullen les imatges, la banner dels Barcelona Reds, apareix publicada en el llibre en l'apartat dedicat a les banners que fan referència a alguna població. Concretament en la seva plana número 170.

Com podreu imaginar, per a tots aquells que vam intervindre en la creació d'aquesta penya i en el disseny i realització de la banner, aquest és un fet que ens omple de gran orgull i satisfacció. No serà ni de bon trós la darrera anècdota ni la darrera sorpressa que tindrem el gust d'explicar-vos.


L'Stubbins i el Jordito als exteriors de l'estadi Olímpic d'Atenes, hores prèvies a la final de Champions del 2007.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Here, There & Everywhere LIVERPOOL NEVER WALK ALONE!!!!, MOLTES FELICITATS!!, es un orgull que Barcelona surti en aket llibre i una satisfaccio que Barcelona tingui un lloc i una gent que estima el LIVERPOOL FC, gracies per portar el Liverpool a la Sang i el Cor.

Josep Maria Azcon, Mai Camina Sol.

PD: Stubbins t'ho vaig dir a Cornella el Prat: Vull una Bandera o "Trapito" que he de fer???, el Disabte tots al Michael que el dia del Fulham estava jo sol!.

Anònim ha dit...

It is very interesting for me to read this article. Thanx for it. I like such themes and anything that is connected to this matter. I would like to read a bit more soon.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]acdsee pro download free, [url=http://firgonbares.net/]find cheap software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] cheap pc software macromedia flash5 software
discount music software [url=http://firgonbares.net/]buy softwares online[/url] quarkxpress 6.52 crash in windows vista save
[url=http://firgonbares.net/]adobe macromedia software[/url] coreldraw graphics suite x4 keygens
[url=http://firgonbares.net/]autocad civil 3d 2009 sp2[/url] buy cheap software online
make windows xp look like vista [url=http://firgonbares.net/]buy 2.0 software update[/b]

Anònim ha dit...

It is extremely interesting for me to read that blog. Thank author for it. I like such themes and anything connected to them. I would like to read more soon.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!