dimarts, 24 de novembre del 2009

Ja era massa tard.

Debreceni 0-1 LIVERPOOL FC


No ens enganyem. Tot el mal ja estava fet en els dos funestos enfrontaments davant de l'Olympique Lyonnais. Avui qui més qui menys, ja es podia esperar un desenllaç final com el que finalment s'ha decidit a Hongria i a Itàlia. El Liverpool FC ha quedat eliminat massa prematurament de la Champions League, fruit dels seus propis errors, amb una jornada de la fase de lligueta encara per disputar.

Aprovat amb suficient. Els de Benítez han aconseguit el mínim que es podia exigir a l'equip en la nit d'avui amb l'equip més fluix no tant sols del grup, sino ben possiblement, de tota la competició. Una victòria. El mínim exigit. Ben és cert, que la posició i la situació que ha tocat viure, feia que tothom, jugadors, tècnics i supporters, estiguessin més pendents de l'Artemio Franchi a Florència, que no pas el que succeía a la gespa del Ferenc Puskas de Budapest.

El que ha passat a Budapest ha estat que el Liverpool ha trobat ben ràpidament la porta hongaressa. Al minut cinc de joc, David Ngog amb una rematada inversemblant sorprenía al porter local, fent pujar el primer i únic gol del partit, amb l'ajut del pal que ha estat finalment l'últim en tenir contacte amb l'esferica, abans d'emprendre el camí del gol. A partir d'aquí, poc més. Tant sols un nou xut del mateix Ngog que el porter hongarés ha refusat a còner amb una brillant intervenció i els xuts llunyans de Mascherano i Gerrard.

Un minso resultat obtingut que ha fet que els darrers minuts fosin d'un patiment innecessari que per fortuna, no han alterat per res el marcador. Estèril victòria que acompanyada amb els tres punt aconseguits per la Fiorentina, obliuen al grup de Benítez ha disputar la següent fase de la Europa League, antiga UEFA, com a mal menor per a alguns i com a càstic per a altres.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva, Fabio Aurelio (Dossena 88'), Gerrard (C) (Aquilani 90') i Ngog (Benayoun 77').

GOL:
0-1 Ngog 4'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Un pal realment dur. Cal sobreposar-se i lluitar per una competició de segon nivell, però una competició al cap i a la fí.

Puntuacions:

Ngog: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

Que ho paguin els toffees el diumenge.

Jorge-George Olmos ha dit...

Como mi conexion iba mejor en "Florencia" que en "Hungria",casi acabe mas viendo al Barcelona y mis ojos se iban a Florencia y mi padre me decia "Perosi el Barcelona no ha llegado" y le decia " Pero Frey a sacado un balon que no veas"
Asi que no puedo dar puntos,lo siento,jajajaj

Nos vemos en Hamburgo,no?

xavi martin ha dit...

POINTS : NGOG 5
FABIO 3
GERRARD 1
SR. Benitez, ha ser posible "remontemos en la premier"y contra la Fiore,tengamos el gustazo de jugar con chavalillos y reservas para que el "Luchador Lyon" se JODA y quede 2º de grupo ¿esta claro no, boys?

Alba ha dit...

Primera gran sorpresa en aquesta edició de la Champions. La veritat es que aquesta temporada, fins el moment, està sent dolenta pel Liverpool. De seguir així hi poden haver consecuencies a la banqueta i depenent de la seva posició a la clasificació, veurant com els seus millors jugadors fugen d'Anfield Road.
Salutacions

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Adiós a la champions. Firmas una final de la Europa League entre Atlético y Liverpool, no ?

un abrazo.

Stubbins ha dit...

Es tanquen puntuacions.

Ngog: 10 pts.
Gerrard: 4 pts.
Fabio Aurelio: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

Puntuen per la general:

Ngog: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.

GRACIES A TOTHOM.