dimarts, 8 de setembre del 2009

Un "Pocholo" a Anfield.















Quan l'estiu del 2007 arribava a Liverpool el davanter ucrainés Andriy Voronin, molts van ser els qui de seguida li van treure un semblant força raonable amb un dels personatges mediàtics més populars d'aquell moment. Aquell personatge que s'assemblava al jugador de la rosa cueta no és altre que José María Martínez-Bordiu, el popularment conegut com a "Pocholo".

Fill de l'aristocràcia espanyola, "Pocholo" Martínez-Bordiu es va fer força popular per les seves istrióniques aparicions en reality-shows com ara Hotel Glam o Aventura en Africa, on feia públiques i notories unes condicions mentals, com a mínim, poc corrents. Casat durant dos anys amb Sónsoles Suárez, filla de l'ex-President del Govern espanyol Adolfo Suárez, va tindre un passat fosc on fins i tot va ser detingut i comdemnat a dos a pressó a l'Uruguay per possessió de drogues. Personatge clàssic de la nit eivissenca, "Pocholo" fins i tot va tindre breus aparicions en sèries televisives com la mítica Corrupción en Miami.

Com tots comprendeu, el semblant de Voronin amb el nebot del Marqués de Villaverde, gendre del dictador Francisco Franco, es merament físic. Voronin serà criticat de vegades injustament per les seves carències futbolístiques, però ni de bon trós, el seu comportamente es pot comparar amb el del vividor membre aristocràtic.

2 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

Ultimamente no se quien juega mejor si Pocholo o Voronin,jajaja
Un abrazo

Pol Gustems ha dit...

Jeje, la veritat és que si que guarden certa semblança. A veure si Voronin pot mostrar un nivell almenys equiparable al de la temporada passada al Hertha,

Vagi bé!