divendres, 11 de setembre del 2009

Nosaltres hi serem!!

Els Barcelona Reds es posen novament en marxa. Aquest cop l'aventura torna a dirigir-se cap a Anfield per tal de presenciar en viu el partit de la 5ª jornada de Premier League entre el Liverpool FC i el recent ascendit Burnley FC.

Aquest cop, la branch barcelonina batrà tots els records de mobilització dels seus membres per tal de seguir un partit dels reds. Fins a 15 membres posen rumb cap al Merseyside, on s'uniràn a la delegació del MADrid Reds (branch madrilenya) que també ha mobilitzat un important número de seguidors, ademés d'un important delegació dels bloggers dels blogs amics Liverpool - Madrid i The Kid Torres.

En total prop de quaranta supporters provinents de l'estat seràn presents aquest dissabte a l'estadi d'Anfield donant suport als homes de Rafa Benítez.

Com no podia ser d'altre manera, les dues branches o penyes agermanades des de fa anys, realitzaràn diversos actes de germanor, que tindràn la seva cloenda i punt final amb la celebració d'un sopar a la finalització del partit.

De tots aquests esdeveniments en tindreu deguda informació a la nostra arribada de terres angleses. Esteu atents. Hi han preparades diverses sorpreses....

1 comentari:

Jorge-George Olmos ha dit...

Que ganas de ver a todos los Barcelona Reds,Francesc,Lupo,Churi,ect... y al Tal Stubbins,jejeje

La que se va liar hay la perra,jajaja