dissabte, 26 de setembre del 2009

Ambició.

LIVERPOOL FC 6-1 Hull City FC

Fantàstica tarda la viscuda a Anfield amb gols i joc a dojo. Fernando Torres ha monopolitzat per complert el protagonisme del partit amb un hat-trick sensacional que han obert una tarda plàcida i de goig per als supporters. Gerrard i Ryan Babel en dues ocasions, completaríen la fatigada jornada laboral del responsable del marcador de l'estadi del Liverpool FC. Tant sols una nota negativa. Novament els de Benítez reben un gol en una jugada amb pilota penjada a l'àrea. Tots els mals siguin aquests quan els gols cauen un darrera l'altre en favor nostre.

Era el minut dotze de joc quan Fernando Torres rebia dintre de l'àrea una pilota servida per un novament magnífic Emiliano Insua. El de Fuenlabrada, amb un control orientat es desfeia del seu marcador amb un explosiu canvi de ritme i tant sols havia de creuar la pilota al segon pal, davant la sortida d'un batut Myhill. Era la primera de les tres demostracions de Fernando Torres en la tarda d'avui. Malauradament, tres minuts després els Reds rebíen el gol de Geovanni en una jugada que es ve repetint massa sovint en tot el que portem de temporada i fins i tot, en la darrera. Pilota penjada a l'àrea, el gegant Venegoor of Hesselink supera per alt a Glen Johnson i situa la pilot a peus de Geovanni que tot sol després de que Carragher marxés erròniament en l'ajuda a Skrtel, batia a un Reina totalment superat.

El jerro d'aigua freda, era ràpidament aixugat per un Fernando Torres que donava de nou una demostració de la seva classe amb un gol antològic, desfent-se de tots els jugadors que li sortien al pas, incloent al porter Myhill, per introduïr amb suavitat la pilota novament dintre la porteria dels de Phil Brown fent pujar el 2-1 al marcador en el minut 28. A partir d'aquest moment, tant sols un equip sobre el terreny de joc. El Liverpool.

La segona part s'iniciaría amb el tercer gol de Fernando Torres que després de rebre una passada a l'espai del sempre intel·ligent Yossi Benayoun, trencava la cintura del defensor tiger amb la cama dreta per xutar a porteria amb cama esquerra, fent un túnel al rival i superant per tercer cop al quadre de Phil Brown. Hat-trick espectacular de Fernando Torres en menys de 50 minuts. Gols d'una qualitat extraordinària. Gols fabricats pel propi Torres en jugada personal. Gols de crack. Avui, Fernando Torres s'ha consagrat a Anfield com un dels davanters més letals de la història del club. I dir aixó, quan han passat jugadors de la talla de Billy Liddel, Roger Hunt, Kevin Keegan, Ian Rush o Robbie Fowler.. és molt dir.

Amb un Hull City totalment derrotat sobre la gespa, el Liverpool ha començat a agradar-se i realitzar un joc totalment volcat sobre la porteria rival. El quart gol ha arribat a l'hora de partit, quan Steven Gerrard efectuava una centrada-xut molt dura i seca al segon pal de la porteria de Myhill que es colava sense remisió, significant el quart gol per als d'Anfield. Va ser centrada? Va ser un xut amb tota la intenció del món? El cas és que la pilota va acabar dintre la porteria dels Tigers.

Ben es cert que el conjunt de Phil Brown és l'equip que més gols ha encaixat en els set jornades que es porten disputades de campionat. Però també és cert, que fa tot just quatre o cinc setmanes, el Liverpool de Benítez era un equip que no jugava pràcticament a res. I avui, amb 4-1 en el marcador i amb els canvis efectuats per donar descans a les peces bàsiques del conjunt de Benítez (Torres, Gerrard i Benayoun) l'equip ha continuat buscant el gol. Ho ha trobat.

Ryan Babel ha vist premiada amb dos gols la seva clara progressió durant la temporada. El primer gol ha estat aconseguit després d'un teva meva fantàstic amb el seu compatriota Dirk Kuyt, mentre que el segon de la compta particular de l'ex-jugador de l'Ajax arribava després d'un rebot afortunat a xut d'Albert Riera en el darrer minut de partit.

Molt positiva tendència l'adquirida pel conjunt de Benítez en el darrer mes. La propera setmana però, cal refrendar-ho amb els dificils compromissos de dimarts a Florència i del diumenge a Stamford Bridge davant del Chelsea. Partit aquest, que donarà clara mesura del que pot aconseguir aquest Liverpool, que sembla, que pot ser molt.